Türk Irkının Fiziksel Özellikleri!!
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------
Ben Türk ırkını tipsiz buluyorum valla :$ =))
-----------------------------bunu üstüme alınmıycam, benim için problem yok :)
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------bunu üstüme alınmıycam, benim için problem yok :)
-----------------------------Tipik türk kızına örnek mi yoksa :)
-
tipsiz olan düşünsün :)
-
Newottoman bunu yazdı:
Buğday renkli ten
Hafif çekik göz
Orta gürlükte sakal ve bıyık
Kestane veya kumral renkli saç
Yuvarlak/brakisefal kafa
Çıkık elmacık kemikleri (genellikle yetişkinlerde biraz vardır, çocuklarda yoktur)
Düz kaş üstü kemiği
Küçük ve yatık kulak
Orta veya uzun boy
Uyumlu bir endama sahip
Orta derecede uzun gövde
Nispeten kısa kol ve bacak
Büyük olmayan, oval, geniş, yassı yüz
Küçük ve dar göz yarığı
Aşağı doğru göz iç ucu
Orta büyüklükte, bazen kısa ve gagaya benzer burun
Burun ile dudak arasındaki çukur derince
Ufak ve kuvvetli çene
Çevik bacak
İnce bel
ALINTIDIR
-----------------------------"Burun ile dudak arasındaki çukur derince "
Buranın latincesi filtrum' dur. Türkçesi aşk iksiridir. Bunun belirgin olması önemli bir şehvet unsuru. Ülkemize gelen yabancı modellerin Türk erkeklerini beğenmesinin başlıca sebebidir. :P
Anatomici hocalarımın yalancısıyım :))
-
adamgibi bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------ya arkdaslar kız demıskı türk ırkını tipsiz buluyorum bunda bu kadar büyütülcek ne var anlamıyorum reis sendende böle bi kelime beklemezdim vallaha sasırdım onu bırak bu konu buralara kadar nasıl geldı onada hayret edıyorum onuda bırak o zencı muhappetını baslatan arkadas nasıl hala ban yemedı buna hıc ınanamıyorum
edit: bu konuyu herhangı bır admının görmediğine inanmak istiyorum
-----------------------------Çok güzel bir konu, zenci muhabbetini açan arkadaşın banlanacak bir durumu da yok. Bu Türk erkeklerini tipsiz bulan arkadaş a gelince, Türkiye sınırları içinde yaşayan ama insanlarının dış görünüşlerini küçümseyen bir insana az bile şeyler söylendi. Hadi düşünce tarzına yorum yapılır ama genel olarak allah vergisi bir dış özelliğe direk genelleme yapan insanın sıfatını görmeyi, ona göre yorumlar yapmayıda isterdim. Anlaşılan arkadaşın baba tarafı farklı bir ırk dan geliyor ki, Türk erkeklerini küçümser bir yorum yapıyor...
Birde bizim yurdum ergen kızlarında, zenci, asyalı, avrupalı, amerikalı, kanadalı ve rus erkeklerine ilgi çoktur. Böyle insanlara bu yorumlar az bile...
-----------------------------ya hocam bu kız benım anam degıl babam degıl dıs gorunuslerını kucumseyen demısın sen "ben turk erkeklerını begenmıyorum " kelımesınden bu anlamları cıkardıysan ben senı anlayısla karsılamaktan baska bırsey yapamam ama bu kadar yuklenılmemesı gerekıyordu
arkadaş, 'adamgibi'kız türk erkeklerini tipsiz bulduğunu söylemiş: ona kötü bişey diyen olmadı ki, veya ağır hakaret eden olmadı ki: ben kendi adıma ona alternatif ırk gösterdim (zenciler) belki onlardan hoşlanabilir diye. senin okuduğunu anlama konusunda bazı sıkıntıların var galiba. ban konusuna gelince o işle uğraşan görevliler var sen kafanı yorma, onu devlet büyüklerimize bırakalım :Payrıca reis süper yorumlarını takdir etmemek elde değil bu konuda ;)
-
konuyu nerden nereye getirmissiniz helal olsun,
Turk irkinin fiziksel ozellikleri diye bir konuya inanmiyorum,
doguda yasayan insanla batida yasayan insanda Turk peki niye fiziksel ozellikleri birbirini tutmuyor ?
akdeniz bolgesi ile karadeniz bolgesinin insanlarinin fiziksel ozellikleri birbirini tutmadigi gibi.
edirneyi gectikten sonra bulgar yunan topraklarina girdiginizde ordaki insanlarla edirnedeki insanlar arasinda bi farklilik goremezsiniz
ama onlar yunan bulgardir.
fiziksel ozellikler iklimsel ortama gore farklilik gosterir ki bu bir irkin belirleyici ozelligini gostermez.
ege de butun okullarda zorunlu basketbol dersi koyun bakin o zaman boy olculerini nasil asiyorsunuz veya dogu da dagda tarlada calisan insanlari alip fabrikaya veya masabasi islerine koyun bakin ordaki fiziksel ozellikler nasil degisiyor.
----
Turk erkeklerini begenmeyen begenmez bunun irkla irkcilikla ne alakasi var arkadasim ?
hanginiz Turk kizlarini cok begeniyorsunuz ? bir Turk kizini bir de rus kizini yan yana koydugunuz zaman hangisi icin iciniz gidiyor hangisi daha hos duruyor ?
Turk kizi sogukdur. bir disko da bangir bangir muzigin icinde bir kosede masada oturup agir agir kolasini icer gidip dans etmek istedigini soylediginde kendini adriana lima sanarak teklifini geri cevirir.
hicbir erkek bakmayinca "bunlar kizdan anlamiyor" der, butun erkekler bakinca "okuz gibi bakiyor" der
Turkiyede anlayamayacaginiz cozemeyeceginiz tek irk kadin milletidir.
-
Geçmişte atalarımın kim olduğu beni ilgilendirmez.
Ermeni, Rum, Kürt, İngiliz, Alman...
Ben kendimi TÜRK olarak görüyorum. TÜRK olmaktan, TÜRK olarak yaşamaktan da gurur duyuyorum.
-
kız kompleksli.bizimkiler kızdan daha kompleksli.
körler sağırlar birbirini ağırlıyor gibi.
bu arada "Türk ırkının fiziksel özellikleri" diye bir genelleme bence yapılamaz.underzero haklı.
-
bu özelliklerin 10da 1i bile bende yok ama turan çıkıntısı var..ve turan çıkıntısı olanlar %70 türk olur diye biliyorum
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------He bide bunlar var işte..
-----------------------------Bu vatanda yaşıyorsan tipsiz bulduğun Türk ırkı sayesindedir.Şuraya şöle saçma sapan mesajlar atmayın.
Niye sadece türklermi savaştı vatan kurdu?