folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Irkının Fiziksel Özellikleri!!

Türk Irkının Fiziksel Özellikleri!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben Türk ırkını tipsiz buluyorum valla :$ =))

Ananı da al git burdan :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
    Ben Türk ırkını tipsiz buluyorum valla :$ =))

karşına ben çıkmamışımdırda ondan :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    türkler genelde beyaz olur :l

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:
    türkler genelde beyaz olur :l

:) yazık safkan değilsin demek :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

arkadaslar ben azerıyımı azerbaycan turkuyum daha dogrusu dedelerım ordan gocmus zamanında

esmer 186 boyundayım sızce ben turk degılmıyım?  

bu ozellıkler degısır arkadaslar takılmayın :) 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Türkler bin yıllar içinde N tane farklı coğrafyada egemenliklerine aldıkları , egemenliği altında kaldıkları N kare tane milletle karışmış , hatta kökeni Hunlara kadar dayanan devşirme geleneği ile budunu arttırma , soyu çoğaltmaya çalışmışlar. Yani yabancıların , çinliler , ruslar , farslar ... çocuklarını Türk olarak yetiştirip daha büyük ordular kurmanın yollarını aramışlar. Bu nedenlerle, Türk ırkının diğer izole milletlere göre daha karışık olduğunu söyleyebiliriz. Mesela norveçliler yada japonlar gibi.

Türk milletini oluşturan yani daha doğrusu bir milleti oluşturan etken "tarih kültür ve dil birliğidir"  , kan birliği değildir. Her millet bir etnik kökene dayanıyor olsa da asimile ettiği diğer unsurlar ile birlikte millet olarak anılır.

Ayrıca biyolojide , dominant genler diye birşey var,karışan genetik içinde güçlü olan çevreye daha uyum gösteren diğerine göre özelliklerini yeni nesillere aktarır. Dişinin yada erkeğin olduğu farketmez, örneğin kıvırcık saç dominant bir gen sayılıyor buna göre yeni neslin atası bu özelliği taşıyorsa kendileri de büyük oranda bu özelliği taşıyacaktır. Türk genetiği yüzbinlerce senelik insan evriminde savaşlara kıyımlara göçlere ve çok farklı zor koşullara maruz kalıp sürekli bir ateş ile imtihanı olduğundan dolayı , Türklerin atayurdu denilen yerde güçlünün de en güçlüsünün hayatta kalabileceği ve bitmeyen iç dış savaşların olduğunu düşünürsek, öldürmeyen herşey ırkımızı biraz daha güçlü , biraz daha egemen  yapmıştır. Bu nedenle bence milletimize karışan yabancı unsurlardan endişe duymamızında zaten bir gereği yoktur.  Türkler onlara değil onlar Türklere benzeyecektir bir süre sonra. 

Ne kadar Türk olduğunuzu ölçmek istiyorsanız Nihal Atsız'ın kafatası cetvelini kullanabilirsiniz mesela, çok merak ediyorsanız.Bu cetvelin işe yarıyor olabileceğine inanıyorum,çünkü kemik ve kafatası yapısı evrimsel olarak en zor değişen özellik olarak görülür , insan dahil tüm mahlukat için. Embriyonun dışını kaplayacak olan deri saç tırnak ve diğer uzuvlar göz kulak fln mesela, değişen çevre koşullarına göre bir kaç nesil içinde kendini yeniden biçimlendirebilir. Ama kafatasının değişmesi bin yıllar alabilir. 

Tasvirlerden yola çıkarak çizilen en eski Türk hakanının resimdeki gibi "haşmetli" bir insana benzediği söyleniyor. Son derece acımasız ve sert bir mizacı olduğu da anlatılır. Düşmanını yok etmek için yapamayacağı şey , feda edemeyeceği kimse olmadığı . Türk "budununun" topraksız yurtsuz kalmaması için herşeyi yapabilecek kadar gözü kara, birliğin bozulmaması içinde bir okadar fedakar bir hakan. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 18825 Toplam Mesaj: 87