Türk Milleti Mi Türk Irkı Mı?
-
sizce önemli olan hangisinin iyiliği? yani bildiiniz üzere türkiyede doğan herkes türk olarak geçer ama bunların arasında orhan pamuklar var, bilmem kimler var. sizce önemli olan türk ırkı mıdır türk milleti mi? bence ırk...
-
bnce de ırk...
-
Atatürk Ne Mutlu Türküm diyene demiş. Ne Mutlu Türklere değil.O analizini yapmış zamanında ;)
-
Milliyetçilik olmazsa olmazlardandır..Dünyada hangi ülke milliyetçilikle kurulmamış? Almanya'ya bakınca da ırkçılıkla kurulan bir ülke ve dünya devlerinden birisi..Milliyetçilik kesin olmalı ama ırkçılık denince çok fazla abartmamak lazım diye düşünüyorum..
-
ne mutlu türküm diyene olayına eyvallah ama hocam baktıın zaman millet türküm dedi, türkleri sırttan hançerledi
-
Valla her millette şerefsizler var.Bütün Türkler iyi olacak diye birşey yok.Onlar gibiler zaten defolup gidiyorlar.
-
Bence millettir tabiki etraf serefsiz turk kaynıyor bunlar ırk olarak turkdur ama türk milletinin içinde barınamazlar !!!
-
Millettir tabi, ırkçılığı savunmayın. Mehmet Akif te Arnavuttu ama onun kım oldugunu bılıyosunuz. Birde yanılmıyorsam peygamberımızn bır hadısı vardı," Irkçılık yapan bizden değildir"diye. kımsenın kımseden ustunlugu yok, olamaz. Bunu Allah dememiş siz nasıl cesaret edıp diyeceksiniz.
-
İnsanlar çoğalmaya devam ettikçe , teknoloji geliştikçe birbirimize yaklaşacağız. Kültürler kaynaşacak. Ortada ne ırk kalacak ne millet.
-
bana göre önemli olan Türk ırkıdır.Türk milletide önemlidir tabiki ama, bu milletin içindeki Türk ırkı bence biraz daha yüksek haklara sahip olmalıdır.
Yüzyıllardır özellikle Osmanlı döneminde görüyoruzki Türk milletine(Türk kimlikleri olduğu için böyle diyorm) tabi olan rumlar, ermeniler vs.vs bizi her zaman arkadan vurmuş.bizi bölmüştür.buna devşirme sadrazamların oyunlarını falan örnek olarak gösterebilirim.
bunlara karşı bağımsızlığı kazanan yine saf Türk ırkının komutanları, evlatları.(bir kaç istisna dışında)
e o zaman biraz daha Türk milleti içinde, Türk ırkının yüksek tutulması taraftarıyım.
he şimdi biri çıkar ırkçımısın der.bu ırkçılıktır derse peşinen söliim.siz öyle diyosanız ırkçıyım
-
ikiside aslında bir bütün , bi milleti oluşturan ya bir ırktır, yada ırklar topluluğudur.
türk milleti bize atamızın mirasıdır.
bana göre türk ırkıncan önce türk milleti gelir.
Toplam Hit: 4425 Toplam Mesaj: 35