folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türk Milleti Mi Türk Irkı Mı?

Türk Milleti Mi Türk Irkı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    sizce önemli olan hangisinin iyiliği? yani bildiiniz üzere türkiyede doğan herkes türk olarak geçer ama bunların arasında orhan pamuklar var, bilmem kimler var. sizce önemli olan türk ırkı mıdır türk milleti mi? bence ırk...

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    bnce de ırk...

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Atatürk Ne Mutlu Türküm diyene demiş. Ne Mutlu Türklere değil.O analizini yapmış zamanında ;)

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Milliyetçilik olmazsa olmazlardandır..Dünyada hangi ülke milliyetçilikle kurulmamış? Almanya'ya bakınca da ırkçılıkla kurulan bir ülke ve dünya devlerinden birisi..Milliyetçilik kesin olmalı ama ırkçılık denince çok fazla abartmamak lazım diye düşünüyorum..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    ne mutlu türküm diyene olayına eyvallah ama hocam baktıın zaman millet türküm dedi, türkleri sırttan hançerledi

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Valla her millette şerefsizler var.Bütün Türkler iyi olacak diye birşey yok.Onlar gibiler zaten defolup gidiyorlar.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    Bence millettir tabiki etraf serefsiz turk kaynıyor bunlar ırk olarak turkdur ama türk milletinin içinde barınamazlar !!!

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Millettir tabi, ırkçılığı savunmayın. Mehmet Akif te Arnavuttu ama onun kım oldugunu bılıyosunuz. Birde yanılmıyorsam peygamberımızn bır hadısı vardı," Irkçılık yapan bizden değildir"diye. kımsenın kımseden ustunlugu yok, olamaz. Bunu Allah dememiş siz nasıl cesaret edıp diyeceksiniz.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İnsanlar çoğalmaya devam ettikçe , teknoloji geliştikçe birbirimize yaklaşacağız. Kültürler kaynaşacak. Ortada ne ırk kalacak ne millet.

Zimbabwe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    bana göre önemli olan Türk ırkıdır.Türk milletide önemlidir tabiki ama, bu milletin içindeki Türk ırkı bence biraz daha yüksek haklara sahip olmalıdır.
    Yüzyıllardır özellikle Osmanlı döneminde görüyoruzki Türk milletine(Türk kimlikleri olduğu için böyle diyorm) tabi olan rumlar, ermeniler vs.vs bizi her zaman arkadan vurmuş.bizi bölmüştür.buna devşirme sadrazamların oyunlarını falan örnek olarak gösterebilirim.
    bunlara karşı bağımsızlığı kazanan yine saf Türk ırkının komutanları, evlatları.(bir kaç istisna dışında)
    e o zaman biraz daha Türk milleti içinde, Türk ırkının yüksek tutulması taraftarıyım.
    he şimdi biri çıkar ırkçımısın der.bu ırkçılıktır derse peşinen söliim.siz öyle diyosanız ırkçıyım

... sorcerer & musket ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ikiside aslında bir bütün , bi milleti oluşturan ya bir ırktır, yada ırklar topluluğudur.

türk milleti bize atamızın mirasıdır.

bana göre türk ırkıncan önce türk milleti gelir.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 4425 Toplam Mesaj: 35