folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türk Milleti Mi Türk Irkı Mı?

Türk Milleti Mi Türk Irkı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek
    koko hocam sen osmanlı hanedanı türk demişin de onlar da türk irkından diildi ki onlar da melezdi zaten. adam tutuo rum kadınını beenio atıo haremine vs vs sona melez padişahlar doğuyo fln

ayrıca ne biçim bi konu la böle ikisi de eşittir tabii ki. türk ırkı olmazsa milleti olmaz, ama türk milleti olmazsa ırkı da hiç olmaz.

belki biraz aşırıya kaçacam ama bu felsefeyle asıl önemli olan dünyadır beyler tek bir ırk veya millet de diil

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Her İkiside:

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    hajılar türkler ırklardan meydana gelir -akrabalıklar- yani soy-boy-bodun-klan gibi mesela şu boyu bu boyu gibi millet ise kalabalık akraba ırklarının aynı ülkü, hedef, örf, adet ve gelenekleri içinde birleşmiş ve örgütlenmiş halidir mesela bilge kaan orhun yazıtlarında 'ordularımla bütün dünyayı dolaştım ve pek teşkilatsız kalabalıklar gördüm sonra bunları türk milletine kattım' diyor onları teşkilatlandırdım diyor yani bence türkler dünya ırkları içinde ilk defa millet olma bilincine kavuşan bi millettir.....

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    ırkçılık çok yanlıştır dinimizde yasaklıyor.. bu yüzden Türk ırkı değil milletidir. !! ahir zamandada siz ırk ayrımı yapıp Türk olmayan herkeslemi savaşcaksınız ! :S nerden bulacaksın saf Türk'ü o sıra eline metre alıp adamın kafasınımı ölçecen ? Kendini Türk hisseden ve Türk'üm diyen herkes Türk'tür !! vatan sevgisi imandandır ırk sevgisi günahtır !!

BAN
Toplam Hit: 4421 Toplam Mesaj: 35