folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türk Milleti Zekimidir

Türk Milleti Zekimidir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

Omnuarliti bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bence kendimize fazla bi önem yüklüyoruz.Bu oyunlar sadece bize değil A dan Z ye bütün ülkelere yapılıyor.ama yapılıyor ve herkes eli kolu bağlı oturuyor.toplumlarda bir öğrenilmiş başarısızlık psikolojisi sürüp gidiyor :(
    yani sadece kendimizi ve gecmişimizi ovmekle olmaz ve slogan atmakla vatanseverlik olmaz zaten benimde bunları yazmamla vatanseverlik olmaz

en ii vatansever vtanına , milletine en ii hizmet edendir.

yorum tartısmada olur imza da değil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek
    ArkadaşLar urda zekimidir deqiLmidir Türk miLLeti diye tartışmak manasız.yapıLan araştırmaLarLa bu kanıtLanmış ßi şey TürkLer in oLmadıqı öne sürüLemez ama arkadaşında dediqi qißi TEMßELLİK...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    türk milleti zekidir ama neden tembelleştik onu sorgulamak lazım

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek

Qin bunu yazdı:

.... hala 80 yıl geride ki başarılarla  göğsümüz kabarıyo ama 80 yıldır göğsümüzü kapartıcak dünyada ne başarımız oldu bence hiç ....

bu söze söylencek tek söz hocam: HAKLISIN VESSELAM.

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    coyotosays bunu yazdı:

Günaydın! Çay isteyen ?

bence hâlâ günaymadın..

bu milleti anca bi ATATÜRK daha uyandırır'daaaa¿ "da" da kalır öteye geçEmez köle olmşuz böle devam eder..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Dikkatlice Okuyunuz:

Bilidiğiniz gibi ttnet çağrı merkezinde çalısıyorum. Günde ortalama 150 kişi ile konuşuyorum. 9 ayda 35 000 kişi ile konuşmuşumdur ortalama.

Doktorundan, genaraline, işçisinden, emeklisine, mühendisine, milletvekiline, avukatına, sanatçısına vs vs vs... kişiler ile konuştum. Ve mevkisi, işi ne olursa olsun konuştuklarımın % 15 i sadece zekidir diyebilirim. Mühendis olup modemin ne olduğunu bilmeyen, doktor olup fareyi kullanamayan, ben avukatım deyip @ işaretini yaptırtmak için komşuya giden, beni sanki emiri altındaki askeri sanıp bu hızıma bak diye emir veren, ama sorunu kendi pc sinden olduğunu anlayınca suratıma kapatan albaylar gördüm. Bi sanatçı ablamız geldi evinde hat yok neden internete giremediğini soruyor :)

İnsanlarla konuşmaya başladıktan 1 dk sonra anlayabiliyorsunuz zeka seviyesini artık bu işte.

Büyük üstadın dediği gibi Türk halkının % 70 i aptaldır. En azından benim tanıdıklarımın % 80 i bu katagoriye girer...

Bu arada bence Atam Türk insanı zeki olduğu için değil, böyle inanmaları için zekidir demiştir. O insanlarla nasıl konuşmasını çok iyi biliyor. Türk insanı zekidir, sözü ile övünmek bile ne kadar aciz olduğunu gösterir milletin. Zira zeki insan bundan bahsetmez hep daha iyisi için çabalar, biz ise bırakın yerinde saymayı sürekli geriliyoruz. Sorsalar hep atalarımız ile övünüyoruz ama gelecek için hiç bir şey yapan yok. Bu da tembelliğin en somut göstergesidir...

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek
    Yavaş yavaş kıvama qeLiyoruz ;) tam istedikLeri qißi.sen kaLkıp yoruLma ßu makine onu yapar,sen okuma ßiz okuduk aL sana özeti,sen araştırma aL ßak ßiz araştırdık hazır ßurda araştırıLmışı var,sen dur ßaßuş sana yakı$maz ßiz haLLederiz sana yakı$ırmı hiç aaa ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ativaran216
    ativaran216's avatar
    Erkek

ya tembellik maalesef illet biraz dusunurseniz hepimiz boyle tatillerde ah 1 kac gun daha tatil olsa diyoruz Ama hiç bu tatil de ne? bizim calısmamız,ulkemiz için uretmemiz lazım demiyoruz.İse girenin aklına ilk erken emeklilik,hızlı zenginlik vs..geliyor.Ah nerede eski eleştirdigimz Osmanlı..

Ey ecdadım uyan kalkta tokatla torununu aklını basına alsın uyanıp silkinsin...

İnsaallah bir gün o gunler de gelecek..

yorum tartısmada olur imza da değil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Türk milleti aslında zekidir ama kafasını çalıştırmaz işi tembelliğe vurur biraz kafasını çalıştırsa neler çıkıyo Türk milletinden ama işte tembel bi toplumuz...

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

hepimiz kendimizi sorgulamalıyız bence bilmeyenleri uyarmalıyız ama kürt türk tayip baykalcılık yaparak değil  gercekden bir birimizi kucaklayarak doğruları empoze etmemiz gerek arkadaşlar cidden belki bizi bulur bulmaz bilmiyorum ama yarınlarımızı cocuklarımızın kardeşlerimizin geleceği cidden büyük feaketler görecek gibi

SU KISIR DÖNGÜDEN KURTULABİLİRSEK COK ŞEYİ BASARCAZ ASLAN BİR UYANIRSA AH Bİ YANIRSA DİCEM AMA ETRFIMIZI ÖYLE SARMIŞLARKİ BİZİ ÖYLE BİR DÜŞMAN ETMİŞLERKİ BİR BİRİMİZE BÜGÜN SAVAŞA GEREK YOK TÜRKİYEDEKİ İNSANLARA SİLAH VERSELER SEN  KÜRT SEN TÜRK SEN İMANLI SEN İMANSI Z DİYEREK ÜLKENİN YARISI BİRBİRİNİ ÖLDÜRÜR İÇİMİZDE OLUŞTURULAN KUTUPLAŞMA NEFRET DUYGULARI BİZİ ZATEN GÜNDEN GÜNE ERİTİP BİTİRİYO BNCE

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
Toplam Hit: 5379 Toplam Mesaj: 45