folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türk Milleti Zekimidir

Türk Milleti Zekimidir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    G-Turk bunu yazdı:
    -----------------------------

mayrip bunu yazdı:

daha önce paylaşmıştım. fakat kimse önemsememişti. yalnız video girişinde Türk milleti zekimidir yoktu.

2015 yılını bekliyorum.

@mayrip, neden 2015?

hoca bu benim  yüzeysel olarak küçük çapta yaptığım araştırma kendi kafamdan

eğer amerikan pezevenkleri Türk milletini uyutacak zamanı engelleyecek bir sebeb çıkaramazsa

100 yılda bir işte....yazı uzun yazdığımda dalgaya alanlar olacaktır o yüzden 2015 de neler olur Allah bilir diyeyim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    G-Turk bunu yazdı:

mayrip bunu yazdı:

daha önce paylaşmıştım. fakat kimse önemsememişti. yalnız video girişinde Türk milleti zekimidir yoktu.

2015 yılını bekliyorum.

@mayrip, neden 2015?

hoca bu benim  yüzeysel olarak küçük çapta yaptığım araştırma kendi kafamdan

eğer amerikan pezevenkleri Türk milletini uyutacak zamanı engelleyecek bir sebeb çıkaramazsa

100 yılda bir işte....yazı uzun yazdığımda dalgaya alanlar olacaktır o yüzden 2015 de neler olur Allah bilir diyeyim.

keske herkes senin gibi ufakda olsa kendi çapında bazı hesaplar yapabilse veya gercekleri örebilmek için veya neden ülkemiz böle nasıl uğraşırsak bu serefsizlerden kurtarırız dese

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

atamız türk milletine zeki demekle hiç iyi etmemiş

insanlar zekice fikirlerini stratejilerini ülkeyi 5,0 sene geri fırlatmakla kullanıyor

türkiye dünyanın devi dünya türkiyeyi konuşuyor türkiyede yaşananlara bak.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    helal olsun adama güzel yapmış we yazmış.

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 5380 Toplam Mesaj: 45