Türk Milleti Zekimidir
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------mayrip bunu yazdı:
-----------------------------daha önce paylaşmıştım. fakat kimse önemsememişti. yalnız video girişinde Türk milleti zekimidir yoktu.
2015 yılını bekliyorum.
-----------------------------@mayrip, neden 2015?
-----------------------------hoca bu benim yüzeysel olarak küçük çapta yaptığım araştırma kendi kafamdan
eğer amerikan pezevenkleri Türk milletini uyutacak zamanı engelleyecek bir sebeb çıkaramazsa
100 yılda bir işte....yazı uzun yazdığımda dalgaya alanlar olacaktır o yüzden 2015 de neler olur Allah bilir diyeyim.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------mayrip bunu yazdı:
-----------------------------daha önce paylaşmıştım. fakat kimse önemsememişti. yalnız video girişinde Türk milleti zekimidir yoktu.
2015 yılını bekliyorum.
-----------------------------@mayrip, neden 2015?
-----------------------------hoca bu benim yüzeysel olarak küçük çapta yaptığım araştırma kendi kafamdan
eğer amerikan pezevenkleri Türk milletini uyutacak zamanı engelleyecek bir sebeb çıkaramazsa
100 yılda bir işte....yazı uzun yazdığımda dalgaya alanlar olacaktır o yüzden 2015 de neler olur Allah bilir diyeyim.
-----------------------------keske herkes senin gibi ufakda olsa kendi çapında bazı hesaplar yapabilse veya gercekleri örebilmek için veya neden ülkemiz böle nasıl uğraşırsak bu serefsizlerden kurtarırız dese
-
atamız türk milletine zeki demekle hiç iyi etmemiş
insanlar zekice fikirlerini stratejilerini ülkeyi 5,0 sene geri fırlatmakla kullanıyor
türkiye dünyanın devi dünya türkiyeyi konuşuyor türkiyede yaşananlara bak.
-
helal olsun adama güzel yapmış we yazmış.