folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türk Milliyetçiliği Kakamıdır ? İnsanlara Neden Batar ?

Türk Milliyetçiliği Kakamıdır ? İnsanlara Neden Batar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Türk milliyetçiliği değil tüm milliyetçilikler kakadır hatta bir topak bokdur.Kısaca şöyle anlatıyım her millet kendini bir milletten üstün görmeye çabalar kendi bilinç altlarında bunu bir ego haline getirir sonundada düm dünyaya yayılır bu olay herkes kendi milletini üstün görmeye başlar sonra çekişmeler başlar ve kabaca faşizm denen olguya gider bu durum...

İnsanlar işlerine gelince havva ana adem baba işine gelince 72 milyon kardeş sonra tüm dünya kardeş işine gelincede zikerim kardeşi türkün türkden başka dostu yoktur naralarını tutturur yazıcak çok şey var TAHRİBAT'ta bu tartışmaları çok yaptım ve bir sonuç çıkmadı konular kilitlendi insanlar birbirine küfür etti o yüzden internet ortamından böylesi tartışmalar insanlara birşey kazandırmıyor herkes kendi bildiğini yapıyor.

NE MUTLU İNSANIM DİYENE

NE MUYLU MİLLET AYRIMI YAPMAYANLARA

NE MUTLU DOĞUŞTAN VAR OLDUĞU ÖZELLİKLERİ MUKADDES BİR ŞEY GİBİ İNSANLARA YİTELEMEYE ÇALIŞMAYANLARA..

Milliyetçilik bir çocukluk hastalığıdır...Anştayn

Kurtulun  A.Q artık bu hastalıkdan....ibrahimeren :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:
    -----------------------------

Türk milliyetçiliği değil tüm milliyetçilikler kakadır hatta bir topak bokdur.Kısaca şöyle anlatıyım her millet kendini bir milletten üstün görmeye çabalar kendi bilinç altlarında bunu bir ego haline getirir sonundada düm dünyaya yayılır bu olay herkes kendi milletini üstün görmeye başlar sonra çekişmeler başlar ve kabaca faşizm denen olguya gider bu durum...

İnsanlar işlerine gelince havva ana adem baba işine gelince 72 milyon kardeş sonra tüm dünya kardeş işine gelincede zikerim kardeşi türkün türkden başka dostu yoktur naralarını tutturur yazıcak çok şey var TAHRİBAT'ta bu tartışmaları çok yaptım ve bir sonuç çıkmadı konular kilitlendi insanlar birbirine küfür etti o yüzden internet ortamından böylesi tartışmalar insanlara birşey kazandırmıyor herkes kendi bildiğini yapıyor.

NE MUTLU İNSANIM DİYENE

NE MUTLU DOĞUŞTAN VAR OLDUĞU ÖZELLİKLERİ MUKADDES BİR ŞEY GİBİ İNSANLARA YİTELEMEYE ÇALIŞMAYANLARA..

Kurtulun  A.Q artık bu hastalıkdan....ibrahimeren :D

" NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE " sözünü söyleyebilenlere,

" NE MUTLU " sen ve senin gibi düşünmeyenlere,

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

ibrahimeren bunu yazdı:

NE MUTLU İNSANIM DİYENE

Kurtulun A.Q artık bu hastalıkdan....ibrahimeren :D

" NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE " sözünü söyleyebilenlere,

" NE MUTLU " sen ve senin gibi düşünmeyenlere,

Anlayana sivrisinek saz muhabbetinin  ne kadar yerinde ve haklı olduğunu bir kez daha gösterdinya ne mutlu sivrisinek e :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

önemli değil, bahsettiğin kelimenin önce mil-li-yet-çi-lik olmak üzere 5 heceden oluştuğunu öğren, kendi dilini düzgün öğrenki başkalarının kapasitelerine laf sokabilesin.

ama kılavuzu karga olanın diye boşuna dememişler vesselam.

http://www.youtube.com/watch?v=HIDzYydg4ls

Milli kelimesini mil'den mi türettin edebiyat hocası görünümlü zoytarı, ordaki hece sözcüğünü ben mecazi olarak kullandım, illa ukalalık yapacaksın,

O bahsettiğin kargayı, senin gibi leş kargalarına tercih ederim.

Biraz insan olmaya çalış, olamıyorsanda rol yap,

bahsettiğin olay ek-kök ayrımına giriyor, heceye değil, kıvırmaya calısma burada, mecaz anlamda kullanmışmış hecenin nasıl mecazı oluyorsa artık.Daha savunduğun ırkın dilinin ilkokul 3te ögretilen özelliklerinden acizsin.

liselerde çete oluşturan sigara isteyen sivri burun ayakkabılı çapulculardan ibaretsiniz başka bi bok değil.

soytarıdır insan oldur böyle racon kelimleride polat abinizden ögreniyosunuz değilmi? siz izleyin kurtlar vadisini sonra devam edin liselerde şekil yapmaya, ne demişti polat abiniz, donunu düşüren ülkücü olamazdı değilmi, yada sonunu düşünenmi neydi, işte öyle bişey, Ya save ya there get ülküdaşım ceCEce

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

önemli değil, bahsettiğin kelimenin önce mil-li-yet-çi-lik olmak üzere 5 heceden oluştuğunu öğren, kendi dilini düzgün öğrenki başkalarının kapasitelerine laf sokabilesin.

ama kılavuzu karga olanın diye boşuna dememişler vesselam.

http://www.youtube.com/watch?v=HIDzYydg4ls

Milli kelimesini mil'den mi türettin edebiyat hocası görünümlü zoytarı, ordaki hece sözcüğünü ben mecazi olarak kullandım, illa ukalalık yapacaksın,

O bahsettiğin kargayı, senin gibi leş kargalarına tercih ederim.

Biraz insan olmaya çalış, olamıyorsanda rol yap,

bahsettiğin olay ek-kök ayrımına giriyor, heceye değil, kıvırmaya calısma burada, mecaz anlamda kullanmışmış hecenin nasıl mecazı oluyorsa artık.Daha savunduğun ırkın dilinin ilkokul 3te ögretilen özelliklerinden acizsin.

liselerde çete oluşturan sigara isteyen sivri burun ayakkabılı çapulculardan ibaretsiniz başka bi bok değil.

soytarıdır insan oldur böyle racon kelimleride polat abinizden ögreniyosunuz değilmi? siz izleyin kurtlar vadisini sonra devam edin liselerde şekil yapmaya, ne demişti polat abiniz, donunu düşüren ülkücü olamazdı değilmi, yada sonunu düşünenmi neydi, işte öyle bişey, Ya save ya there get ülküdaşım ceCEce

Ülkücüler ve özellikle savunduğumu söylediğin ırk; küçükken sana bişeyler yapmış olmalı, bilinç altına yerleşmiş yaptıkları herneyse

+

Akp yalakası polat'ı izlemem, ne abim olur ne bir başkaşey, ama seninle kan bağı olduğu gün ışığı gibi aşikar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

konuyu açan arkadaş, milliyetçilikten kastın eğer mhp lilikse olmaz olsun o milliyetçilik.

onlar ki liselerde çete olup eşkiyalığı milliyetçilik sananlar, üniversite yurtlarında temiz saf insanları illegal örgütlerin kucağına atmak için kasıtlı bi çaba sarfettiğini düşündüğüm teşkilat müsvetteleri. onlarki delikanlılığın D'sinden bihaberken milliyetçilik nutukları atanlar.adam gibi kavga etmeyi bilmezler bir kişye 10 kişi daldıklarına bizzat şahit oldum. kurtlar vadisi izleyip kendilerine güvensizliklerini kapatmaya çalışan güruh. arkadasımın yurtta olmuştu: milleti zorla yasin okunacak diye toplayıp ta aralarından yasin-i şerif okuyacak kişi çıkmayan milliyetçi topluluk.

şu yapılanmaya bi baksanıza

- yurt reisi

-blok reisi

-bina reisi

-kat reisi

-koridor reisi

-oda reisi

bide reis yardımcıları var bunların yaw. adamlar kimseyi kırmamış-herkes reis....

bu adamlardan olsa olsa tuvalet reisi olur. çok da iyi olur...

ben; solcu olupta sırf arkam olsun hesabıyla bahsi geçen teşkilatta bulunan insanlar tanıyorum.

MİLLİYETÇİLİK=MHP değildir

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Konuyu okuyan objektif bir insan içeriği anlar,

Ama madem konuyu ülkücülere çektiniz,

ÜLKÜCÜ.ler sizlere muhakkak birşeyler yapmış, kuyruk acısından böyle davranıyorsunuz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

Konuyu okuyan objektif bir insan içeriği anlar,

Ama madem konuyu ülkücülere çektiniz,

ÜLKÜCÜ.ler sizlere muhakkak birşeyler yapmış, kuyruk acısından böyle davranıyorsunuz.

ülkücüler bu ülkenin kaşını yapayım derken gözünü çıkarıyo. bana yapamadılar bişey ama kendi halinde birsürü insanın onların sayesinde nasıl radikalleştiklerine bizzat şahit oldum.

içeriği anladık; milliyetçiliği teorik olarak tartışıyoruz.

şu varki yorumlarda ülkücülere toz kondurmadın. bende böyle bi cevap yazdım.  

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Burdan da anlaşıldığı üzere bazı it enikleride dahil herkes milliyetciliği milliyetcilik=mhp olarak görüyor.

o bazı it enikleride her mhpliyi-milliyetciyi tanımladıkları gibi birileri sanıyor.

Madem milliyetcisiniz milliyeçiliğinizi anlatın. Atatürkten c/p yapmayın. Her fırsatta Atatürk'ün arkasına sığınmak olmaz değil mi

vay aq mhplileri

ancak şehit cenazelerinde ortaya çıkarsınız.

unilerde yurtlarda adam döversiniz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Yapmışlar yapmışlar

Hemde çok güzel ve acı çektirerek, kan akıtarak yapmışlar.

Toplam Hit: 9559 Toplam Mesaj: 76