folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türk Tarihi Yeniden Yazılacak

Türk Tarihi Yeniden Yazılacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

KafirImam bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:
    o degilde , bizim ilahiyatci yobazlarin yaptigi yorumlar kopardi :) adam turk tarihini osmanlidan sayiyor , gerci osmanlininda yaptigi turk dusmanligini bilmezler . ama gel gor bu adamlar en akillisi , eger onlara sorsaydik (sevr anlasmasina , proje diyen cehaliyet :D ) bunlar bilinen seyler . Ataturk bunlari daha 100 yil oncesinden arastirmasini yapan liderdi. Tabi bizde bu zamana kadar basa gelenler ya abci yada yobaz oldugu icin , asil kokenlerimizi unuttuk ! ornek: Kurtlar vadisi kuzey irak filminin , diyabakirda cekildigini duydugumda sok gecirmistim. Bildigin arap kulturunu yasiyor dogu Turkiye , batimiz ise Avrupa kulturunu ! e Turk kulturu ?

osmanlı dediğin zaten bildiğin arap devletidir.

hele hilafetin ele geçirilişinden sonrası tam rezalet .

divan edebiyatı şairi nef'i bile rezil türkler diye şiir yazmıştır.

Kaynak var mı hocam? Şiirin Nefi'ye ait olmadığı yönünde ciddi söylemler vardı elimde,bulabilirsem ben de onları koyacağım.

o adam , hain olmayan vahdettinle beraber ingilzi gemisiyle kacmak zorunda kalmismiydi ? :)

Ataturk ve vahdettine dost diyenler , ataturkun 60 yil gizli kalan gizli meclis tutanaklarini incelesin , Vahdettin halkin gozune iyi gorunmek icin camiye gidiyor ama korumalari ingiliz oldugu icin  elestirdigi kaydedilmis .  yaziyi nette bulabilirsiniz . bize yutturulan Ataturkteki bati hayranligi yalani ise tam bi fiyasko! Ataturkun turanci oldugunu yazilarindan anliyabilirsiniz . Ataturkun cocuklugundan beri yasadigi olaylar , ataturkun bu dogrultuda ( turkcu turanci ) gelismesinde etkili olmustur ...

Vahdettin konusu için bkz. belgeli ve birinci hamur dayalı döşeli Murat Bardakçı-Şahbaba kitabı.Bizlere Atatürk'ün batı hayranı falan olduğu gibi şeyler de söylenmiyor ayrıca.12 senelik öğrenciyim ve 12 senedir Atatürk'ü öğretiyorlar böyle bir şeyi ilk defa senden duyuyorum.Mümkünse bana ithafen yazdığın son yorum olsun.Ucuz polemiklere girmeyi sevmiyorum.Konumuz ne Nef'i idi ne de Vahdettin.Varsa bu konuda bildikleriniz yazın.Yahut Nef'i örneğindeki gibi iddialarınızı , destekleyen belgeler mevcutsa buyrun yazın koyun biz de öğrenelim.Ama konuyu daha fazla saptırmayın.Teşekkürler selametle.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ne yaptınız hocalar. Yorumlara bir baktım. Osmanlı'nın anasını ağlatmışsınız. Son dönemlerden mi ibaret Osmanlı?

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    İhtimaller Üzerine Tarihin Yeniden Yazılabileceği Fikri Bana Saçma Geliyor. Kesin Bir Yargıya Varılmadan Değişiklik Olmaz. Hele Bu Değişiklik Tarihte Olacaksa ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

IREA bunu yazdı:
    İhtimaller Üzerine Tarihin Yeniden Yazılabileceği Fikri Bana Saçma Geliyor. Kesin Bir Yargıya Varılmadan Değişiklik Olmaz. Hele Bu Değişiklik Tarihte Olacaksa ...
    Başlık gazetelerin yalancısı :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

IREA bunu yazdı:

değişse değişse antik tarih değişir. selçuklular filan yine aynı selçuklu ...

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

IREA bunu yazdı:

değişse değişse antik tarih değişir. selçuklular filan yine aynı selçuklu ...

Selçuklu ve Osmanlı tarihi konusunda elimizdeki veriler bozkır tarihimize nispeten daha fazla.Bu açıdan önemli.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:

geçen habertürkteydi yanlış hatırlamıyorsam tarihciler konuşuyorlardı

bunların türklere ait olduğunu henüz kesin kılan bişey yok diyolardı

türklerin simgeleriyle örtüşen bişeyler olabilir çünkü simgeler evrenseldir; bunların türklere ait olmadığını iddia etmiyorum ama bu kadar erkenden

bu piramitler için türklere aittir demek sadece reklam ve ilgi çekme amacı taşıyan şeylerdir demişti ordaki istanbul üniversitesinde olan adam

---------------------------

Çin'in amacı reklam ve ilgi çekmek olsa bu piramitlerin üstünü yeşillendirilip saklamaya çalışmazdı herhalde.National geographic veya discovery channel'da da yayınlandı bu konu ve Türklere ait olduğu söylendi.Ne doğrudur veya yanlıştır bilemiyorum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek

tarihte değişiklik olmaz diyen arkadaşlara ithafen :D

http://www.youtube.com/watch?v=yt0pYDgk9Xc

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

snooper bunu yazdı:

tarihte değişiklik olmaz diyen arkadaşlara ithafen :D

http://www.youtube.com/watch?v=yt0pYDgk9Xc

Dayı bu süper bişey ya 

Yapay zeka, zeka değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

oğuz kağan yüzünden türk tarihini baştan tekrar yazdınız :d ben de konuya bakarken korktuydum osmanlınında anasını anlattınız yaw :d :d :d gerçeklere osmanlıda ve atatürk döneminde takılırsak, ankaranın başkent oluşu bile şüpheliama neyse....

fuck the system!
Toplam Hit: 4865 Toplam Mesaj: 36