folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türk Tarihi Yeniden Yazılacak

Türk Tarihi Yeniden Yazılacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

cyb3rt1m3 bunu yazdı:
    -----------------------------

maximuss bunu yazdı:

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

KafirImam bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:
    o degilde , bizim ilahiyatci yobazlarin yaptigi yorumlar kopardi :) adam turk tarihini osmanlidan sayiyor , gerci osmanlininda yaptigi turk dusmanligini bilmezler . ama gel gor bu adamlar en akillisi , eger onlara sorsaydik (sevr anlasmasina , proje diyen cehaliyet :D ) bunlar bilinen seyler . Ataturk bunlari daha 100 yil oncesinden arastirmasini yapan liderdi. Tabi bizde bu zamana kadar basa gelenler ya abci yada yobaz oldugu icin , asil kokenlerimizi unuttuk ! ornek: Kurtlar vadisi kuzey irak filminin , diyabakirda cekildigini duydugumda sok gecirmistim. Bildigin arap kulturunu yasiyor dogu Turkiye , batimiz ise Avrupa kulturunu ! e Turk kulturu ?

osmanlı dediğin zaten bildiğin arap devletidir.

hele hilafetin ele geçirilişinden sonrası tam rezalet .

divan edebiyatı şairi nef'i bile rezil türkler diye şiir yazmıştır.

Kaynak var mı hocam? Şiirin Nefi'ye ait olmadığı yönünde ciddi söylemler vardı elimde,bulabilirsem ben de onları koyacağım.

o adam , hain olmayan vahdettinle beraber ingilzi gemisiyle kacmak zorunda kalmismiydi ? :)

Ataturk ve vahdettine dost diyenler , ataturkun 60 yil gizli kalan gizli meclis tutanaklarini incelesin , Vahdettin halkin gozune iyi gorunmek icin camiye gidiyor ama korumalari ingiliz oldugu icin  elestirdigi kaydedilmis .  yaziyi nette bulabilirsiniz . bize yutturulan Ataturkteki bati hayranligi yalani ise tam bi fiyasko! Ataturkun turanci oldugunu yazilarindan anliyabilirsiniz . Ataturkun cocuklugundan beri yasadigi olaylar , ataturkun bu dogrultuda ( turkcu turanci ) gelismesinde etkili olmustur ...

Vahdettin konusu için bkz. belgeli ve birinci hamur dayalı döşeli Murat Bardakçı-Şahbaba kitabı.Bizlere Atatürk'ün batı hayranı falan olduğu gibi şeyler de söylenmiyor ayrıca.12 senelik öğrenciyim ve 12 senedir Atatürk'ü öğretiyorlar böyle bir şeyi ilk defa senden duyuyorum.Mümkünse bana ithafen yazdığın son yorum olsun.Ucuz polemiklere girmeyi sevmiyorum.Konumuz ne Nef'i idi ne de Vahdettin.Varsa bu konuda bildikleriniz yazın.Yahut Nef'i örneğindeki gibi iddialarınızı , destekleyen belgeler mevcutsa buyrun yazın koyun biz de öğrenelim.Ama konuyu daha fazla saptırmayın.Teşekkürler selametle.

bende sana yazmaya bayiliyordum ! buna benzer  konuyu daha oncede "hayvan" nickli terorist destekcisi yuzunden acmistim .  orada belgelerde vardir ! ATaturkun gizli tutanaklari icin nettede bulursun , simdi buraya koymak(copy paste) sacma olur ! 12 senedir ataturkun nesini ogretmisler ? Ataturk ne bati yanlisi nede son osmanlilar gibi arap yalagi degildi.

Osmanli turk olarak kuruldu ama ne olarak yikildigi onemli . bu konu uzar gider . ben sadece bildiklerimi yazdim .

not: osmanli hakkinda actigim konuda bir tarihci arkadasta karsit belgeler sunacakti ama hala o konuda , arkadastan mutevellik yerinde kavak yelleri esiyor ....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

şuanki haliyle bile millet doğru düzgün bilmezken tarihi yeniden mi yazılacak.......

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

bir bok olmayacak,

burda bosuna tartısıp kalp kırmayın, sonucunda banlanmayın

6ay-1 sene sonra eski mesajlarınıza bakarken ''vay aq bunun içinmi tartısmısız'' diyeceksiniz.

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

bir bok olmayacak,

6ay-1 sene sonra eski mesajlarınıza bakarken ''vay aq bunun içinmi tartısmısız'' diyeceksiniz.

ne banlanicam , ben kimseye kufur etmiyorum ! sabrinda bir siniri var elbet .

bu yazitlar , resimler onemlidir. darvinist takilan avrupa tarihcilerine tokat olur . onlara gore biz at ustunde magra adamlariymisiz ! ne alakaysa kendileri erkek erkege iliski icindeyken , bizde oguz yasalari vardi . Erkek erkege iliskinin cezasi olum mesela. avrupalilara gore top olmak modernlik , bize gore utanc. ise boyle yaklasmak lazim ve bu kulturun etkisindeki adamlar , bizim tarihimizi kendi kafalarina gore yaziyorlar .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

bir bok olmayacak,

ne banlanicam , ben kimseye kufur etmiyorum ! sabrinda bir siniri var elbet .

bu yazitlar , resimler onemlidir. darvinist takilan avrupa tarihcilerine tokat olur . onlara gore biz at ustunde magra adamlariymisiz ! ne alakaysa kendileri erkek erkege iliski icindeyken , bizde oguz yasalari vardi . Erkek erkege iliskinin cezasi olum mesela. avrupalilara gore top olmak modernlik , bize gore utanc. ise boyle yaklasmak lazim ve bu kulturun etkisindeki adamlar , bizim tarihimizi kendi kafalarina gore yaziyorlar .

Küfür yahut hakaret durumu söz konusu değil ki ondan kaynaklı banlanma gibi bir durum zuhur etsin.Arkadaşın üslubunu ve görüşlerinin büyük çoğunluğunu tasvip etmiyorum ve şahsımda çürümüş şeylerdir.Ha katıldığım noktalar da yok mu;var tabi.Şu alıntıladığım mesajı mesela.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

@maximuss

osmanlı arap yalağı ha !

kurbanı ol osmanlının

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

@maximuss

osmanlı arap yalağı ha !

kurbanı ol osmanlının

yahu benimde dedeler osmanlidan gelme , ama kabullendigin osmanli hangisi senin ?

Turk olarak kurulan osman ve orhan gazinin osmanlisimi ? Araplasan, onlarara el ayak kesilen  osmanlimi ? Avrupali olup sonradan hastalanan osmanli mi ?

son iki donemde de turkluk ayaklar altindaydi !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Yav arkadaşlar mısır piramitlerini de mısıırlılar, aztek piramitlerini aztekler, inka piramitlerini inkalar yapmıştır...

Ama bu gün bunların onlara faydası yoktur...

Çindeki türk piramitlerinin de bize..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

bu tarihi bastan yazmaya kimsenin :D omru yetmez

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SMYRNA
    SMYRNA's avatar
    Erkek

Reklam kokan hareketler bunlar...Ancak abd ve israilliler bu tip işlerle son zamanlarda çok uğraşmaya başladılar durmadan yeni bulgulara ulaşılıyor gelişen teknoloji ile bunlar kabul edilebilir ancak işin içinde çapan oğlanı aramadan da olmaz...

Özellikle bizim gibi yıkılıp yeniden kendilerine göre yapılandırmak istedikleri toplumların bu tip olaylar karşısında daha hazırlıklı olması gerekir...

İzmirin denizi kız, kızı deniz Sokakları hem kız hem deniz kokar.
Toplam Hit: 5210 Toplam Mesaj: 36