Türk Tarihi Yeniden Yazılacak
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
HighElf bunu yazdı:
@maximuss
osmanlı arap yalağı ha !
kurbanı ol osmanlının
-----------------------------yahu benimde dedeler osmanlidan gelme , ama kabullendigin osmanli hangisi senin ?
Turk olarak kurulan osman ve orhan gazinin osmanlisimi ? Araplasan, onlarara el ayak kesilen osmanlimi ? Avrupali olup sonradan hastalanan osmanli mi ?
son iki donemde de turkluk ayaklar altindaydi !-------------------------------------
yunanlılar deki osmanlılar bizi istila etmiştir
hristiyan arnavutlar derki osmanlılar bizi mahv etmiştir
müslüman arnavutlar osmanlıyım ama türk değilim
boşnaklar derki biz biz yugoslavız
kürtler derki osmanlının son dönemlerinde dışlandık
araplar derki osmanlılar bizi sömürdütürkler ise birkaç gruba ayrılır
1) osmanlı türk değildir, türk osmanlıdır diyenler
2) osmanlı türktür diyenler
3) osmanlının aq osmanlıda kim hep türkü küçümsemiştir diyenler---------
ben 1. gurupta sayılırım hocam sense 3. gurupta sayılırsın ...
ben olaya İslam Şuuru açısından bakarım sense olaya Türklük Şuuru açısından bakarsın ...
-
HighElf bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
@maximuss
osmanlı arap yalağı ha !
kurbanı ol osmanlının
-----------------------------yahu benimde dedeler osmanlidan gelme , ama kabullendigin osmanli hangisi senin ?
Turk olarak kurulan osman ve orhan gazinin osmanlisimi ? Araplasan, onlarara el ayak kesilen osmanlimi ? Avrupali olup sonradan hastalanan osmanli mi ?
son iki donemde de turkluk ayaklar altindaydi !-------------------------------------
yunanlılar deki osmanlılar bizi istila etmiştir
hristiyan arnavutlar derki osmanlılar bizi mahv etmiştir
müslüman arnavutlar osmanlıyım ama türk değilim
boşnaklar derki biz biz yugoslavız
kürtler derki osmanlının son dönemlerinde dışlandık
araplar derki osmanlılar bizi sömürdütürkler ise birkaç gruba ayrılır
1) osmanlı türk değildir, türk osmanlıdır diyenler
2) osmanlı türktür diyenler
3) osmanlının aq osmanlıda kim hep türkü küçümsemiştir diyenler---------
ben 1. gurupta sayılırım hocam sense 3. gurupta sayılırsın ...
ben olaya İslam Şuuru açısından bakarım sense olaya Türklük Şuuru açısından bakarsın ...
-----------------------------Sonucta ben turkum , herkez turk olamaz. Kan baginin olmasi gerek . Ama musluman olman icin hic bir engel yoktur . Iman ve islam sartlari disinda .
ayrica tarhi yeniden yazma konusunda kucumseyenler !
Tarihimizi elin hansinin yazdigi sekildemi kabul edeceksiniz ?
ki tarihler uymamakta . Hansa gore gokturk abideleri 730 larda yazilmistir , ama arap tarihcilerine gore . Araplarin turkleri katlettigi donemde 730 lara denk geliyordu . Yani 730 larda otukene kadar girip , turkleri kesen , yagmalayan araplar , hic mi Bilge Kagan ile karsilasmadi ? Bilge kagan , kapagan Khan , Toynukuk bu araplarin diger turkleri kilictan gecirmesine , turk kadinlarinin araplara cariye edilmesine , turk cocuklarin kole pazarlarinda satilmasina gozmu yumdu ?
hayir , aksine kultigin kagan o donemden daha eskide yasamistir . gokturk degil ok-tur-uk imparatorlugu vardi !
ama ben bu insan kafasii seklindeki heykeli bir yerde daha oncede gordum , yemin edebilirim . Ama sanki o an ordaymisim gibi hatirliyorum. Ilginc ...
-
tabiki herkes türk olamaz ;) herkes ingilizde olamaz :D çünkü sen seçmiyorsun kulli irade kapsamanıa giriyor :D
-
HighElf bunu yazdı:
tabiki herkes türk olamaz ;) herkes ingilizde olamaz :D çünkü sen seçmiyorsun kulli irade kapsamanıa giriyor :D
-----------------------------iste o yuzden milliyet kavramini tu kaka gibi gostermek isteyenler bunu dusunmeli...
-
maximuss bunu yazdı:
iste o yuzden milliyet kavramini tu kaka gibi gostermek isteyenler bunu dusunmeli...
---------------------------
biraz daha açsana demek istediğini :D