Türk Telekom Port Açmadığı İçin İnternet Bağlatamıyorum Fikir Önerisi Olan?
-
PanxeR bunu yazdı
3 çaren var ( telekoma baskı yapmak dışında )
komşu ile ortaka gireceksin istemeye istemeye.
vınn wifi alacaksın kendi internetini adsl den kat kat daha hızlı rahat rahat kullanacaksın.
uydu taktıracaksın tüm türkiye de internete girebilirsin vınn wıfı alternatifidir tr.tooway.com/uydu-interneti-kesfedin
Tooway'i ilk defa duyuyorum fakat paketleri incelediğimde pek avantajlı görünmüyor diğer 2 önerin için ilk postta cevap vermiştim zaten.
-
Ozden bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
3 çaren var ( telekoma baskı yapmak dışında )
komşu ile ortaka gireceksin istemeye istemeye.
vınn wifi alacaksın kendi internetini adsl den kat kat daha hızlı rahat rahat kullanacaksın.
uydu taktıracaksın tüm türkiye de internete girebilirsin vınn wıfı alternatifidir tr.tooway.com/uydu-interneti-kesfedin
Tooway'i ilk defa duyuyorum fakat paketleri incelediğimde pek avantajlı görünmüyor diğer 2 önerin için ilk postta cevap vermiştim zaten.
türkiye de bu kadar hocam hiç birşey sana uymuyor ki tooway de gece kotasız kullanım var 25 ve 40 gbps lik paketlerde ara konuş gerçekten geceleri hız ve akk yoksa 25gb kotalı gece kotasız olan 109 tl alınabilir senin gibi imkansızlıklar içerisindeyse kişi
-
Alt yapı yok/port yok mantigiyla 4 aydır bende uğraşıyorum. En son şikayetvar a şikayet oluşturdum. 3 gündür inceliyoz diye mesaj atıyorlar.
Şu tekel bitse de kurtulsak. Şikayet oluşturuyorum "alt yapı yok deyip kimse ilgilenmiyor" diye gelen cevap "inceledik altyapı yok, iyi gunler dileriz" oluyor.
Böyle sinir bir şirketle ömrümde karşılaşmadım.
-
evin hizmet aldığı telekom müdürlüğüne gidip çaresizliğini dile getirip, çözüm olmayınca kavga ediyorsun.
baktın yine olmadı RETRET hocamın dediği gibi kutuyu sök çöpe at.
-
http://www.tahribat.com/forum/ttnet-altyapi-acizligi-210194
aynı durumdan bende muzdarip oldum 1 haftadır eski evdeyim turknet kullanıyorum ttnete inat ttnet almadım altyapı ttnet olsada
yeni evde jet modem var avea duruma göre bakacaz. wınn lar 15 gb kota var. sonra 125 kb hıza düşürüyorlar. çok sinir oluyorum
50 lira için hat açmıyorlar malesef git komşunla kullan en azından komşunun var.
kimse bana ttnet telekom çalışıyor demesin. köyde bile internete girerken geleceğin cazibe merkezi olan biryerde altyapı yok. yazık -
Hocam bi kişi istedi diye o işi yapacaklarını sanmıyorum.
Ya imza toplama yoluna gideceksin ya da Retret' in dediği çözüme :)
-
Sanırım Retretin dediğine gelicek olay nerdedir bu kutu acaba bir tur atim ben mahallede.
-
Superonline denedinmi?
Fiber degil adsl ine basvur. Telefonla hizmeti satin al. Onlarda tt altyapisini kullaniyolar ve aralarinda buyuk sozlesmeler var. Onun kabul ettigi musteri icin her turlu verecekler hizmeti. Ttye baskıyı superonline yapar ve dedigini yaptırır.
-
mustafa_unax bunu yazdı
Superonline denedinmi?
Fiber degil adsl ine basvur. Telefonla hizmeti satin al. Onlarda tt altyapisini kullaniyolar ve aralarinda buyuk sozlesmeler var. Onun kabul ettigi musteri icin her turlu verecekler hizmeti. Ttye baskıyı superonline yapar ve dedigini yaptırır.
nah. superonline i 3 ay bekledim her gun 2-3 saatlik telefon gorusmeleri ve kufur darcigima yeni kelimeler ekleyerek. artik bir cok musteri temsilcisi beni taniyordu. en son nasil internete kavustum ttnet'e belli bir ucret odiyerek port actirttik (ttnet'in sokak arasindaki bayileri daha iyi bu konuda. ttnet para istemiyor ama onlar abi 100 lira verirsen sana port ayarlariz diyip ayarladilar.)
-
rakkoc bunu yazdımustafa_unax bunu yazdı
Superonline denedinmi?
nah. superonline i 3 ay bekledim her gun 2-3 saatlik telefon gorusmeleri ve kufur darcigima yeni kelimeler ekleyerek. artik bir cok musteri temsilcisi beni taniyordu. en son nasil internete kavustum ttnet'e belli bir ucret odiyerek port actirttik (ttnet'in sokak arasindaki bayileri daha iyi bu konuda. ttnet para istemiyor ama onlar abi 100 lira verirsen sana port ayarlariz diyip ayarladilar.)
benzer tecrübeyi geçen sende bende yaşamıştım. tt superonline ı siklemiyor.