folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Türk Telekom Port Açmadığı İçin İnternet Bağlatamıyorum Fikir Önerisi Olan?

Türk Telekom Port Açmadığı İçin İnternet Bağlatamıyorum Fikir Önerisi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

3 çaren var ( telekoma baskı yapmak dışında ) 

komşu ile ortaka gireceksin istemeye istemeye.

vınn wifi alacaksın kendi internetini adsl den kat kat daha hızlı rahat rahat kullanacaksın.

uydu taktıracaksın tüm türkiye de internete girebilirsin vınn wıfı alternatifidir tr.tooway.com/uydu-interneti-kesfedin

Tooway'i ilk defa duyuyorum fakat paketleri incelediğimde pek avantajlı görünmüyor diğer 2 önerin için ilk postta cevap vermiştim zaten.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Ozden bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

3 çaren var ( telekoma baskı yapmak dışında ) 

komşu ile ortaka gireceksin istemeye istemeye.

vınn wifi alacaksın kendi internetini adsl den kat kat daha hızlı rahat rahat kullanacaksın.

uydu taktıracaksın tüm türkiye de internete girebilirsin vınn wıfı alternatifidir tr.tooway.com/uydu-interneti-kesfedin

Tooway'i ilk defa duyuyorum fakat paketleri incelediğimde pek avantajlı görünmüyor diğer 2 önerin için ilk postta cevap vermiştim zaten.

türkiye de bu kadar hocam hiç birşey sana uymuyor ki tooway de  gece kotasız kullanım var 25 ve 40 gbps lik paketlerde ara konuş gerçekten geceleri hız ve akk yoksa  25gb kotalı gece kotasız olan 109 tl alınabilir senin gibi imkansızlıklar içerisindeyse kişi 

PanxeR tarafından 18/Ara/15 22:59 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Alt yapı yok/port yok mantigiyla 4 aydır bende uğraşıyorum.  En son şikayetvar a şikayet oluşturdum. 3 gündür inceliyoz diye mesaj atıyorlar.  

Şu tekel bitse de kurtulsak. Şikayet oluşturuyorum "alt yapı yok deyip kimse ilgilenmiyor" diye gelen cevap "inceledik altyapı yok, iyi gunler dileriz" oluyor.

Böyle sinir bir şirketle ömrümde karşılaşmadım. 

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

evin hizmet aldığı telekom müdürlüğüne gidip çaresizliğini dile getirip, çözüm olmayınca kavga ediyorsun.

baktın yine olmadı RETRET hocamın dediği gibi kutuyu sök çöpe at. 

imza.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forum/ttnet-altyapi-acizligi-210194

aynı durumdan bende muzdarip oldum 1 haftadır eski evdeyim turknet kullanıyorum ttnete inat ttnet almadım altyapı ttnet olsada

yeni evde jet modem var avea duruma göre bakacaz. wınn lar 15 gb kota var. sonra 125 kb hıza düşürüyorlar. çok sinir oluyorum

50 lira için hat açmıyorlar malesef git komşunla kullan en azından komşunun var.

kimse bana ttnet telekom çalışıyor demesin. köyde bile internete girerken geleceğin cazibe merkezi olan biryerde altyapı yok. yazık

kaygusuz tarafından 18/Ara/15 23:32 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bi kişi istedi diye o işi yapacaklarını sanmıyorum.

Ya imza toplama yoluna gideceksin ya da Retret' in dediği çözüme :)

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Sanırım Retretin dediğine gelicek olay nerdedir bu kutu acaba bir tur atim ben mahallede. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa_unax
    mustafa_unax's avatar
    Erkek

Superonline denedinmi? 

Fiber degil adsl ine basvur. Telefonla hizmeti satin al. Onlarda tt altyapisini kullaniyolar ve aralarinda buyuk sozlesmeler var. Onun kabul ettigi musteri icin her turlu verecekler hizmeti. Ttye baskıyı superonline yapar ve dedigini yaptırır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    mustafa_unax bunu yazdı

Superonline denedinmi? 

Fiber degil adsl ine basvur. Telefonla hizmeti satin al. Onlarda tt altyapisini kullaniyolar ve aralarinda buyuk sozlesmeler var. Onun kabul ettigi musteri icin her turlu verecekler hizmeti. Ttye baskıyı superonline yapar ve dedigini yaptırır.

nah. superonline i 3 ay bekledim her gun 2-3 saatlik telefon gorusmeleri ve kufur darcigima yeni kelimeler ekleyerek. artik bir cok musteri temsilcisi beni taniyordu. en son nasil internete kavustum ttnet'e belli bir ucret odiyerek port actirttik (ttnet'in sokak arasindaki bayileri daha iyi bu konuda. ttnet para istemiyor ama onlar abi 100 lira verirsen sana port ayarlariz diyip ayarladilar.)

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    mustafa_unax bunu yazdı

Superonline denedinmi? 

nah. superonline i 3 ay bekledim her gun 2-3 saatlik telefon gorusmeleri ve kufur darcigima yeni kelimeler ekleyerek. artik bir cok musteri temsilcisi beni taniyordu. en son nasil internete kavustum ttnet'e belli bir ucret odiyerek port actirttik (ttnet'in sokak arasindaki bayileri daha iyi bu konuda. ttnet para istemiyor ama onlar abi 100 lira verirsen sana port ayarlariz diyip ayarladilar.)

benzer tecrübeyi geçen sende bende yaşamıştım. tt superonline ı siklemiyor.

imza.
Toplam Hit: 6845 Toplam Mesaj: 40
ttnet şikayet türk telekom internet bağlantısı