Türk Telekom Port Açmadığı İçin İnternet Bağlatamıyorum Fikir Önerisi Olan?
-
SweetyVolty bunu yazdıVEXTA bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Dağıtım kutusunu buluyorsun, imha ediyorsun. Superonline da yaptım işe yaradı, TTNET de yaptım işe yaradı. Fiber için... parmak izi bırakma kameralara dikkat et.
Aynisini 3 sene once yaptim. Yan komsum 8 mbit kullanirken bana sizin hat max 2 aliyo felan dediler tam 1 sene boyunca. Baskada alternatif yok. Aldim elime yankeskiyi miktim kutuyu. 15 gun sonra 8 mbit baglantim oldu. Suanda tum komsularin 16 tekrar bi operasyon lazim gibi
Bina içindeki dağıtım kutusunu mu diyorsunuz yoksa dışarıdaki koca kutuları mı diyorsunuz?
müstakil ev hocam bina içinde kutu felan yok. evden 150 metre uzakta sokağın başında böle bi gri kutu var.
-
Yahu arkadaşlar deliricem en sonuda hala bağlatamadım lanet olası interneti. Arkadaş şikayet etmediğim gitmediğim yer kalmadı.
-
-
-
Ttnetin sitesinden yaz sonra ttnetin fax numarasını al fax çek bak bakalım yapiyolar mi yapmiyolar mi
Abinin biri btkya sikayetinin 2inci günü neti direk bağladılar senin durumun aynı :)
Bide il neresi
serseri_1453 tarafından 13/Oca/16 13:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende yeni yapılan bir daireye taşınmıştım aynısını banada dediler hatta kutu bile yoktu. Birazda telekomda ki elemanlarla ilgili. 1 hafta içinde gelip kazıp kutu koyup gittiler.
-
serseri_1453 bunu yazdı
Ttnetin sitesinden yaz sonra ttnetin fax numarasını al fax çek bak bakalım yapiyolar mi yapmiyolar mi
Abinin biri btkya sikayetinin 2inci günü neti direk bağladılar senin durumun aynı :)
Bide il neresi
hocam yanlıs hatırlamısam aydın ılcesındeydi arkadas. Ankaradaysan yardımcı oluruz falan demıstım ordan htırlıom yada yamulyuom. Ama yaklasık 6 ay oldu bu konunun sıkıntısı. Adam akla gelir her yolu denedim falan diyodu.
Heralde evi değiştirecek bu gidişle. yada acacak davayı. Ama sanki adama kasti bi durum yapıyorlar sanki. o sehirde hiç mi kimseye port açılamıyor. Öyle olsa milliyete çıkardı haber. "O" şehirde port sıkıntısı diye.
-
Turk telekom dışında x bir firmadan almayı denedinmi benim bildiğim port konusunda belirli bir miktarı diğer özel firmalara reserve etmeleri gerekiyor belki bir ihtimal onlar üzerinden alabilirsin ?
-
Ben BTK ya şikayet etmedim onuda deneyeyim. Ne diyeyim.
Birde 20 aralık gibi sikayetimden dolayi donus yapıp yıl başına varadan hallocak dediler yöne değişen olmadı. Bunu bir şekilde onları bağlayacak şekle sokabilir muyuz.
Adamlar şikayet cevap veriyor, tlfonla arıyor yeni şikayetimi oluşturuyorum. Haftalık merkez Telekom uğruyorum. Elbet bikacaklar. Bir sonraki sefer psikopat a bağlamaya düşünüyorum. Bakalım ne zaman sigortam atacak.
Şu BTK ya ne yazacağım bilen biri anlatsın, boş gecmeyeyim oraya.