folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Türk Telekom Port Açmadığı İçin İnternet Bağlatamıyorum Fikir Önerisi Olan?

Türk Telekom Port Açmadığı İçin İnternet Bağlatamıyorum Fikir Önerisi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    VEXTA bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Dağıtım kutusunu buluyorsun, imha ediyorsun. Superonline da yaptım işe yaradı, TTNET de yaptım işe yaradı. Fiber için... parmak izi bırakma kameralara dikkat et.

Aynisini 3 sene once yaptim. Yan komsum 8 mbit kullanirken bana sizin  hat max 2 aliyo felan dediler tam 1 sene boyunca. Baskada alternatif yok. Aldim elime yankeskiyi  miktim kutuyu. 15 gun sonra 8 mbit baglantim oldu.  Suanda tum komsularin 16 tekrar bi operasyon lazim gibi 

Bina içindeki dağıtım kutusunu mu diyorsunuz yoksa dışarıdaki koca kutuları mı diyorsunuz? 

müstakil ev hocam bina içinde kutu felan yok. evden 150 metre uzakta sokağın başında böle bi gri kutu var.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Yahu arkadaşlar deliricem en sonuda hala bağlatamadım lanet olası interneti. Arkadaş şikayet etmediğim gitmediğim yer kalmadı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    Ozden bunu yazdı

Yahu arkadaşlar deliricem en sonuda hala bağlatamadım lanet olası interneti. Arkadaş şikayet etmediğim gitmediğim yer kalmadı.

btk ya şikayet ettinmi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek
    ari41 bunu yazdı
    Ozden bunu yazdı

btk ya şikayet ettinmi

İlk postta yazıyor tam okursanız görüceksiniz, evet ettim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

Ttnetin sitesinden yaz sonra ttnetin fax numarasını al fax çek bak  bakalım yapiyolar mi yapmiyolar mi 

Abinin biri btkya sikayetinin 2inci günü neti direk bağladılar senin durumun aynı :)

Bide il neresi

serseri_1453 tarafından 13/Oca/16 13:21 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende yeni yapılan bir daireye taşınmıştım aynısını banada dediler hatta kutu bile yoktu. Birazda telekomda ki elemanlarla ilgili. 1 hafta içinde gelip kazıp kutu koyup gittiler.

Siper et klavyeni, Dursun bu hayasızca akın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    serseri_1453 bunu yazdı

Ttnetin sitesinden yaz sonra ttnetin fax numarasını al fax çek bak  bakalım yapiyolar mi yapmiyolar mi 

Abinin biri btkya sikayetinin 2inci günü neti direk bağladılar senin durumun aynı :)

Bide il neresi

hocam yanlıs hatırlamısam aydın ılcesındeydi arkadas. Ankaradaysan yardımcı oluruz falan demıstım ordan htırlıom yada yamulyuom. Ama yaklasık 6 ay oldu bu konunun sıkıntısı. Adam akla gelir her yolu denedim falan diyodu. 

Heralde evi değiştirecek bu gidişle. yada acacak davayı. Ama sanki adama kasti bi durum yapıyorlar sanki. o sehirde hiç mi kimseye port açılamıyor. Öyle olsa milliyete çıkardı haber. "O" şehirde port sıkıntısı  diye.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Turk telekom dışında x bir firmadan almayı denedinmi benim bildiğim port konusunda belirli bir miktarı diğer özel firmalara reserve etmeleri gerekiyor belki bir ihtimal onlar üzerinden alabilirsin ?

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Ben BTK ya şikayet etmedim onuda deneyeyim. Ne diyeyim.

Birde 20 aralık gibi sikayetimden dolayi donus yapıp yıl başına varadan hallocak dediler yöne değişen olmadı.  Bunu bir şekilde onları bağlayacak şekle sokabilir muyuz. 

Adamlar şikayet cevap veriyor, tlfonla arıyor yeni şikayetimi oluşturuyorum. Haftalık merkez Telekom uğruyorum. Elbet bikacaklar. Bir sonraki sefer psikopat a bağlamaya düşünüyorum.  Bakalım ne zaman sigortam atacak.

Şu BTK ya ne yazacağım bilen biri anlatsın, boş gecmeyeyim oraya. 

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
Toplam Hit: 7356 Toplam Mesaj: 40
ttnet şikayet türk telekom internet bağlantısı