Türkan Saylan Gerçeği

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2006
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------

    erbakanımı kastettin merak ettim hacı


    -----------------------------
    hem erbakan'ı kastettim, hem biricik emekli paşalarınızı kastettim.bitanesi yırttı, diğeride bayağı uğraştı ama olmadı maalesef.gerçi yırtanın da davası hala sürüyor.

    neyse türkan saylan'a dönersek, kendisiyle ilgili görüşlerimi önceden belirtmiştim.Allah tez zamanda bu tip provakatörlerin hepsinden bizi kurtarsın inş.bunu canı gönülden istiyorum.

    gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    '' Oyna len de kör Arabım sen oyna... ''


    Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mart/2004
    Erkek

    bu kadın tam bir türk ve islam düşmanıdır. Bu memleketin %99 u müslümandır ama bu kadın %1 lik aklıyla bu memleketin vatandaşlarına 2. sınıf vatandaş muamelesi gösteriyor her şeyi çok bildiğini zannediyor ama hiç bişey bilmiyor.

    Artık sevseler de bu sevmeseler de bu yönetim tarzı bitti ergenekon terör örgütü tasfiye ediliyor devamıda gelecektir bunun gibi insanlar da hakettiğini görecektir.


    işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek

    Simdi bazi arkadaslarimizin kulturden bi haber oldugu ortadadir.Ne edebiyat anlayislari nede okuma aliskanliklari nede arastirma aliskanliklari olmadigi icin onlerine atilan kemige zehirli olup olmadigina bakmaksizin uzerien atlamaktadirlar.

    fetonun kanali cikti Turkan Saylan'in dagittigi kitap hristiyanlik propagandasi yapiyor denildi.Kitaptan birkac bolumler gosterildi.Kitap "Sebnem Isiguzel - Oykumu kim anlatacak" ulan denyolar , ulan cahil herifler , alip kitabi okudunuz mu ?Sebnem Isiguzel'in edebiyat dunyasindaki konumu nedir , kitaplari neyi anlatir , tarzi nedir.Bilmeden onlerine atilan zehirligi kemige atlayanar icin hristiyanlik propagandasi yapilir.Ama akli basinda adam alip okur arastirir ve gorur gercegi.Ben size burada anlatilan butun iddaalari tek tek tek tek aksini kanitlarim ama siz 1tanesini bile ispatedemezsiniz.Laf kalabaligina sinir gecersinizi.Cunku bu ulkede egitim sistemini tehdit eden bir unsur ariyorsaniz amerikada ki ibneye bakin.

    *Bahsi gecen 2.sayfadaki videoyu izleyin arkadaslar , gorun bazilarinin nasil kit insanlar oldugunu.Bu kadar olur yahu o videoyu izleyipte oyle sonuclar cikarmaniza yuhh derim.Allahinizi seversiniz bi izleyin artik.Savunma yapacak durumunuz kalmadigi icin laf sokup kacmalar disinda elinizde baska hicbir silahiniz yok.Ayni ergenekon iddaanamesindeki gibi :)


    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------


    hem erbakan'ı kastettim, hem biricik emekli paşalarınızı kastettim.bitanesi yırttı, diğeride bayağı uğraştı ama olmadı maalesef.gerçi yırtanın da davası hala sürüyor.

    neyse türkan saylan'a dönersek, kendisiyle ilgili görüşlerimi önceden belirtmiştim.Allah tez zamanda bu tip provakatörlerin hepsinden bizi kurtarsın inş.bunu canı gönülden istiyorum.

    -----------------------------
    sen türkan saylan ve emekli paşalara kurban ol asıl senin gibi yobazlar dan kurtulsun tez zamanda  bu memleket

    ayrıca biricik emekli paşalarınızı ne demek sen başka ülkenin vatandaşımısın hacı asker düşmanımısın sen

     


    VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

     

    birisi cikip "bu ulkeyi orumcek agi gibi saracagiz can damarlarina kadar girip sistemi alt edecegiz, gerekirse rusvet verip avukat savci hakim kiralayacagiz" gibi cumleler kurup 

    Turkiye Cumhuriyetini yikmak istedigini acik acik soyleyen insanlara her turlu kolaylik gosterilirken, hicbir kurumu kurulusu denetlenmezken

     

    Ben Cumhuriyet in askeriyim ben Turkiye Cumhuriyetinin Ataturkcu Dusunce yapisini sonuna kadar destekliyorum diyen Prof. Dr. Turkan Saylan in tutuklanmasi 

    bir hukuk devletindeki demokrasi anlayisi ile bagdasip bagdasamayacagini sormak istiyorum. 

     

    deniz feneri gibi bir davanin aylardir almancadan Turkceye cevrilemeyen  dosyasi tam boyle yuksek sesle soylenmeye basladigi bir anda bir dalga ergenekon olayinin cikmasi bariz bir sekilde birseylerin ustunu ortmek degilmidir ?

    -

    Turkan Saylan in bizden izinsiz birsey yapilamaz diyerek birey olarak kendinden mi bahsettigini saniyorsunuz ? bu kadar mi dar cerceveden bakiyorsunuz. Biz dedigi Bagimsiz Turkiye Cumhuriyeti ni savunan Ataturk un Cocuklarindan bahsediyor.

     

    soyle bir yazi gordum televizyonda. "Turkan Saylan Teror ogrutu ise biz bu orgutun militanlariyiz" diye bir pankart vardi.

    binlerce Turk vatandasini coluk cocuk genc yasli demeden olduren, bu ulkeyi yikmayi amaclayan pkk lilarin ortalikta serbestce gezdigi bir ortamda cikip pkk propagandasi yapabildigi bir ortamda,

    Yasasin Bagimsiz Turkiye Cumhuriyeti diyen kisilerin iceri alinmasi sizce kimin ekmegine yag surmektedir.


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Abicim bi insan arastirmazmi , bi insan yorumlamaz dusunemezmi yahu.Bu kadar beyinsiz bu kadar salak olmayin.Hayatinizda cydd ye hic ugradinizmi gozunuzu seveyim.Nedir ne degildir zerre bilginiz varmi? Cikmis bok atiyorsunuz , yazilanlarin 1tanesi ispatlanabilirmi acaba... kartel medyasinin servisleride cok iyi gidiyor...haberturk 2ay oncesine kadar akp ye vurup vurusturuyordu , aydin dogan 5ay oncesine kadar akp ile kankaydi...ne oldu , bu kadar donek bu kadar dansoz serefsizlerin soyledikleri , hedef gosterdikleri ....artik o kadar dusunemeyen mantiksiz adamlar varki 2satir yazmayi bile vakit kaybi olarak goruyorum...adam furkan vakfi diye bir vakif , adanada bir kultur merkezinde , cumhuriyete ,Ataturk e hakaret ediyor , bu sistemin yikilmasi gerek diye bangir bangir bagiriyor...al sana dernek boyle orospucocuklarinin yukseldigi bir donemde , cumhuriyetten , Ataturkten taraf olan , ulusundan , vatanindan yana taraf olan adamlar tabi iceri alinacak...
    -----------------------------

     

    ComputerWolf  , gördüğün gibi ispat denilince internetten bir sürü malzeme çıkıyor , tabi ki bunların en kadar güvenilir olduğuna , delil olup-olmadığına  mahkemeler karar vercek , bekleyelim ve sonucu hep birlikte görelim.

     

     

    MİT VE TSK'NIN TÜRKAN SAYLAN BELGESİ

    13%20Punto15%20Punto17%20Punto19%20Punto
    14 Nisan 2009 08:10
    MİT Türkan Saylan'ın Kürt çocuklarına kurduğu tuzağı belgeledi. İşte o belge..

    Ergenekon Soruşturmasının kapsamında yapılan operasyonların 12. Dalgasında Türkan SAYLAN ve Gülseven YAŞER’in genel başkanlıklarını yaptıkları ÇYDD ve ÇEV vakıflarının genel merkezlerine ve şubelerine baskınlar düzenlendi.

    Ergenekon Soruşturması kapsamında ÇYDD Genel Başkanı Saylan'ın evinde de arama yapıldı. Polis yaklaşık 7 saat süren aramadan sonra çuval dolusu evrakla evden ayrıldı.

    MİT VE ÖKK RAPORU VAR

    ÇYDD ve ÇEV vakıflarıyla ilgili MİT ve Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın hazırladıkları ayrıntılı istihbarat raporları bulunuyor.MİT tarafından 24 Nisan 2001 tarihinde hazırlanan dönemin İstihbarat Başkanı Cemal UZGÖREN imzalı raporda, ÇYDD ve ÇEV hakkında skandal bilgiler bulunuyor.Rapora göre ÇYDD ve ÇEV vakıfları misyonerlik faaliyetlerinin Türkiye ayağını oluşturuyor. Bu iki vakıf dünya çapında misyonerlik faaliyetlerini organize eden Amerikan Board isimli şirket tarafından destekleniyor ve finanse ediliyor. Dünya Kiliseler Birliği temsilcisi olarak 1830’lu yıllardan beri ülkemizde faaliyet gösteren Amerikan Board Heyeti’nin, din eğitimi ve sağlık hizmetleri konularında faaliyet gösterdikleri belirtiliyor.“Atatürk İlke ve İnkılaplarını Kalkan Olarak Kullanıyorlar”MİT raporunda Başkanlığını Profesör Türkan Saylan'ın yaptığı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği hakkında, Atatürk İlke ve İnkılâplarını kalkan olarak kullanıp, birçok kişi ve kuruluştan yardım adı altında para topladığı, ilgili bakanlıklardan izin almaksızın yurtdışından yardım aldığı, hiçbir yasal dayanağı olmadan kamuoyuna kendisini Sivil Toplum Kuruluşları Birliği olarak tanıtan çeşitli dernek ve vakıflarla işbirliği içerisinde oldukları yönünde yapılan ihbarlar sonucu denetime tabi tutulduğu belirtiliyor. Bu örgütlenmenin depremzedeleri suiistimal ederek misyonerlik faaliyetlerinde bulunduklarına özellikle dikkat çekiliyor. Çünkü insanların zor hallerinden yararlanarak yürütülen misyonerlik faaliyetleri de kanuni açıdan yasaklar kapsamına giriyor.Bilindiği üzere Ergenekon Davasının 2. İddianamesinde, ÇYDD ve ÇEV vakıflarının Cumhuriyet Çalışma Grubu’nun talimatıyla kurulan Ulusal Birlik Hareketi Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ile birlikte hareket ettiği bilgileri yer alıyor. Cumhuriyet Çalışma Grubu’nun Ergenekon Terör Örgütü’ne bağlı olarak dönemin Jandarma Genel Komutanı Emekli Orgeneral Şener ERUYGUR tarafından illegal olarak kurdurulduğu biliniyor.Genelkurmay Başkanlığı’na bağlı Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın hazırladığı raporda da ÇYDD ve ÇEV vakıflarının Dünya Kiliseler Birliğinden yüklü miktarda yardım aldıkları, vakıfların üst düzey yöneticilerinin vakfa yapılan yardımları burs adı altında kendi yakınlarına havale ettikleri, yurt dışında faaliyet gösteren yasa dışı örgütlerden bağış adı altında para aldıkları gibi iddialara yer veriliyor. Özellikle Amerikan Protestan mezhebini yaygınlaştırmaya çalışan yabancı kuruluşlar ile aralarındaki para akışının miktarları tarihleriyle veriliyor.ÖKK RAPORU DA AYNI DOĞRULTUDAAyrıca, bir istihbaratçı albay tarafından hazırlanan Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın bu 20 Haziran 2002 tarihli raporunda, ÇYDD ve ÇEV için yine Atatürkçülük ve İrtica ile mücadele gibi maskeler altında misyonerlik faaliyet yaptıklarından bahsediliyor.
    İŞTE SAYLAN HAKKINDAKİ MİT BELGESİ

    ÇYDD'ye ve ÇEV'e misyoner suçlaması

    Diğer GÜNCEL haberlerini okumak için tıklayınız...
    ÇYDDye%20ve%20ÇEVe%20misyoner%20suçlaması

    ÇYDD ve ÇEV'le ilgili MİT ve TSK'nın hazırladıkları ayrıntılı istihbarat raporları ortaya çıktı. Belgelere göre ABD bağlantılı ÇYDD ve ÇEV misyonerlik faaliyetlerinin Türkiye ayağı. İşte o belgeler:

    Ergenekon Soruşturmasının kapsamında yapılan operasyonların 12. Dalgasında Türkan SAYLAN ve Gülseven YAŞER'in genel başkanlıklarını yaptıkları Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Çağdaş Eğitim Vakfı'nın genel merkezlerine ve şubelerine baskınlar düzenlendi.  
     
    Ergenekon Soruşturması kapsamında ÇYDD Genel Başkanı Saylan'ın evinde de arama yapıldı. Polis yaklaşık 7 saat süren aramadan sonra çuval dolusu evrakla evden ayrıldı.

    MİT VE ÖKK RAPORU VAR

    ÇYDD ve ÇEV vakıflarıyla ilgili MİT ve Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın hazırladıkları ayrıntılı istihbarat raporları bulunuyor.

    MİT tarafından 24 Nisan 2001 tarihinde hazırlanan dönemin İstihbarat Başkanı Cemal UZGÖREN imzalı raporda, ÇYDD ve ÇEV hakkında skandal bilgiler bulunuyor.

    Rapora göre ÇYDD ve ÇEV vakıfları misyonerlik faaliyetlerinin Türkiye ayağını oluşturuyor. Bu iki vakıf dünya çapında misyonerlik faaliyetlerini organize eden Amerikan Board isimli şirket tarafından destekleniyor ve finanse ediliyor.

    Dünya Kiliseler Birliği temsilcisi olarak 1830'lu yıllardan beri ülkemizde faaliyet gösteren Amerikan Board Heyeti'nin, din eğitimi ve sağlık hizmetleri konularında faaliyet gösterdikleri belirtiliyor.

    "Atatürk İlke ve İnkılaplarını Kalkan Olarak Kullanıyorlar"

    MİT raporunda Başkanlığını Profesör Türkan Saylan'ın yaptığı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği hakkında, Atatürk İlke ve İnkılâplarını kalkan olarak kullanıp, birçok kişi ve kuruluştan yardım adı altında para topladığı, ilgili bakanlıklardan izin almaksızın yurtdışından yardım aldığı, hiçbir yasal dayanağı olmadan kamuoyuna kendisini Sivil Toplum Kuruluşları Birliği olarak tanıtan çeşitli dernek ve vakıflarla işbirliği içerisinde oldukları yönünde yapılan ihbarlar sonucu denetime tabi tutulduğu belirtiliyor. Bu örgütlenmenin depremzedeleri suiistimal ederek misyonerlik faaliyetlerinde bulunduklarına özellikle dikkat çekiliyor. Çünkü insanların zor hallerinden yararlanarak yürütülen misyonerlik faaliyetleri de kanuni açıdan yasaklar kapsamına giriyor.

    Bilindiği üzere Ergenekon Davasının 2. İddianamesinde, ÇYDD ve ÇEV vakıflarının Cumhuriyet Çalışma Grubu'nun talimatıyla kurulan Ulusal Birlik Hareketi Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ile birlikte hareket ettiği bilgileri yer alıyor. Cumhuriyet Çalışma Grubu'nun Ergenekon Terör Örgütü'ne bağlı olarak dönemin Jandarma Genel Komutanı Emekli Orgeneral Şener ERUYGUR tarafından illegal olarak kurdurulduğu biliniyor.

    Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın hazırladığı raporda da ÇYDD ve ÇEV vakıflarının Dünya Kiliseler Birliğinden yüklü miktarda yardım aldıkları, vakıfların üst düzey yöneticilerinin vakfa yapılan yardımları burs adı altında kendi yakınlarına havale ettikleri, yurt dışında faaliyet gösteren yasa dışı örgütlerden bağış adı altında para aldıkları gibi iddialara yer veriliyor. Özellikle Amerikan Protestan mezhebini yaygınlaştırmaya çalışan yabancı kuruluşlar ile aralarındaki para akışının miktarları tarihleriyle veriliyor.

    ÖZEL KUVVETLER KOMUTANLIĞI RAPORU DA AYNI DOĞRULTUDA

    Ayrıca, bir istihbaratçı albay tarafından hazırlanan Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın bu 20 Haziran 2002 tarihli raporunda, ÇYDD ve ÇEV için yine Atatürkçülük ve İrtica ile mücadele gibi maskeler altında misyonerlik faaliyet yaptıklarından bahsediliyor.

    İŞTE SAYLAN HAKKINDAKİ MİT BELGESİ

    kullan

    kullan

     

    ComputerWolf  , gördüğün gibi ispat denilince internetten bir sürü malzeme çıkıyor , tabi ki bunların ne kadar güvenilir olduğuna , delil olup-olmadığına  mahkemeler karar vercek , bekleyelim ve sonucu hep birlikte görelim.Mümkünse bu süreçte forumda kimse kimseye hakaret etmesin. Suçlular cezasını çeksin , biz birbirimize hakaret ederek onları aklayamayız veya cezalandıramayız.

     

     

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mart/2004
    Erkek

    bazı arkadaşlarımız bu türkan saylan denen kadını inanılmaz derecede koruyor.

    bu arkadaşlarlara belge dosya ne getirirsen getir göremez çünkü o onunla ilgilenmez onun tek derdi kayıtsız şartsız onu korumaya programlanmıştır.

    arkadaşlar gözünüzü açın her Atatürkçüyüm diyene inanmayın inanın Atatürkün bu şerefsizler yüzünden kemikleri sızlıyordur.

    kafatascı veya ırkçı değilim ama sormak istiyorum soyu bile türk olmayan bir kadın hele ki belgelerle çok pis iğrenç işler yaptığı görülüyor Allah aşkına bu kadının neyini savunuyorsunuz ?

    gözünüzü açın gerçekleri görün

    not:buraya bişeyler yazıyosak okuyoruz takip ediyoruz araştırıyoruz kimse kimsenin zekasını ölçmeye kalkmasın bi zeka ölçecekse önce kendinden başlasın. 


    işte öyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    @student

    orda koydugun gizli evraklarin nasil kanal7 nin eline gectigi bir muammadir. madem gizli kanal7 de ne isi var 

    neyse burasi ayri bi konu.

    peki o koydugun evraklarda cydd nin ismi geciyormu ?

    orda bi celal gokay ismi geciyor kimdir necidir kimse bilmiyor, 

    guneydoguda hristiyanlik faaliyetlerinin oldugundan bahsediliyor ve orda fakir cocuklari okutulmasi amaclanarak misyonerlik yapildigi yaziliyor

    peki bunu su kurum yapmistir bu kurum yapiyor diye bi bilgi varmi ? 

    kanal 7 nin yazdigi yorumlari ornek gosterme bana 


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    @RhiFaT bu ulkede orduyu yipratmaya calisanlar, kamu mallarini satanlar, yetkilerini kendi cikarlari icin kullananlar, her kesime yaranmak icin tavizler verenler, amerikaya us acanlar, kurdistan kelimesini telafuz edenler vs vs

    yuzunden sizlamiyor da

    Ataturkcu aydin gencler yetistirmeyi siar edinmis insanlarin yuzunden kemikleri mi sizliyor ?

     


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 7078 Toplam Mesaj: 42