Türkan Saylan Gerçeği

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    RhiFaT bunu yazdı:
    -----------------------------

    bu kadın tam bir türk ve islam düşmanıdır. Bu memleketin %99 u müslümandır ama bu kadın %1 lik aklıyla bu memleketin vatandaşlarına 2. sınıf vatandaş muamelesi gösteriyor her şeyi çok bildiğini zannediyor ama hiç bişey bilmiyor.

    Artık sevseler de bu sevmeseler de bu yönetim tarzı bitti ergenekon terör örgütü tasfiye ediliyor devamıda gelecektir bunun gibi insanlar da hakettiğini görecektir.


    -----------------------------

    sen türkleri ve islamiyetimi temsil ediyorsn kıt beyninle de çıkıp kimin düşman olduğu konusunda atıp tutuyorsun. Türkan Saylan ve Rauf denktaş Türk islam düşmanı ise ABD ve onun AK partisi Türk ve islam hastası aşığı zaten değilmi ( e tabi bu kadar becerdikleri birine sevgilim demeleri doğal bi yandan )  sen çok şey biliyon dimi ergenekon ne biliyon mu mesela, niye bu adı seçmişler terör örgütü (!) olup da mesela neden TBTK-H dememişler  ? Ergenekon dediğin şey yok edildiğinde bakalım ne kadar Türk ve islam kalacak bu ülke göreceksin ama bugün yaladığın iktidarmı besliyecek yaşatacak senin gelecek nesillerini , taşlara vuracak kafanız bile yok sizin.

    Genco erkal bugün şöyle demiş hiçbir şey eyleme geçmiş cehalet kadar tehlikeli değildir.Ama ben bu tip sınırı bile aşmış gerzekliğin doğal insan davranışı olmadığını ardında provakasyon amacı taşıyan bir artniyet bulunduğunu düşünüyorum. Bu fatihhek gibi tipler artık kimlerden besleniyor kimlerin adamı olmuşsa memlekette huzursuzluk çıkardılar ztn bunu bir içsavaşa dönüştürüp milleti yok edip devleti yıkınca rahatlayacaklar , askerlerimize saldıran adam bunlar pkklıdan ne farkları var ? 

    Belki forumda ki gizli ajan bile olabilir bu şahıs , he deyip geçmek lazım aslında 


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 7076 Toplam Mesaj: 42