Türkan Saylan Gerçeği
-
Zaten boyle cok gizli denen evraklar , ya taraf gazetesinde cikar , ya aksiyon dergisinde cikar,pardon servis edilir :)
Refah Partisinin bir donem verdigi soru onergeside var onunda fotokopisini yadan scan edilmisini bulursaniz onuda koyun :)
Raporlarin sonucunda gelince tabi dedimya kemigi atarsin direk uzerine atlanir.Peki bu surec sonrasinda ne oldu ? Sizin icin surec sonrasi onemli degildir.Camur elinize gecince firlatin yeter.Temelsiz sonu olmayan olaylar sizi ilglendirmez nede olsa :) ... Ben cydd den burs almis birisiyim , yuzlercede arkadasim var.ADD ve CYDD bunyesinde aktif gorevde almis birisiyim.Bugune kadar ne misyonerlik , ne de Ataturkculuk arkasina siginilip faliyet yurutuldugune sahit olmadim :) ...Ben bu yapilanmanin icindeyim haberim yok oyle ayda bir giden elemanda degilim aktif olarak yer aliyorum...biz bilmiyoruz , yazilanlari ,dagitalan bildirileri , yapilan basin aciklamlarini biz bilmiyoruz ...baska bir dunya var orada insanlari hristiyanlastirip , misyonerlik calismalarimi yapiyoruz :D ...Gelelim bu misyonerlik olayina , ulkenin en buyuk tehditlerinden birisi fetodur , fetonun medeniyetler ittifakindaki resmi demecleri ortadadir.Donup bir rapor ki raporun sonunda ne oldu ondan bile haberiniz yokken ki raporda ortadadir , cev,cydd,add,turkan saylan herkesin ismi geciyor haberde ama rapor ortada raporu okuyun..yani konu dagilmasin , bu ulkede din bezirganligi yapan , ihanet icinde bulunanlar ortadadir...
Gel arkadasim yada git cydd nin bir burosuna , burs alan ogrencileri gor , gel ben sana burs alan 100 tane arkadasimi tanistirayim git konus muhabbet et, yazin git o cocuklar egitim kamplarina katil gor bak bakalim neler anlatiliyor , neler ogretiliyor.Bunu gayet acik olark soyluyorum , herkes icinde gecerlidir gelin gorun yahu,oturun konusu ,sohbet edin,arkadas olun bu insanlarla...Ayni serefsizligi Nesin vakfi icinde yapmadinizmi ? Ne oldu sonra ? Bu ulkenin aydinlik , dusunebilen nesillerini yetistiren bir kurum var ortada ve karsida durup var gucuyle aydinlanmin , cehaletten kurtulmanin onunde duran tarikatci , emperyalizmle kolkola girmis galfet icinde bulunan fethullah hocalar ,a budllha guller , huseyin celikler var...
Gel ben sana Turkan Saylan'in bazi yonlerini elestireyim arkadasim.Bİrsurude elestirilecek yonu var.
Ha raporun sonu sonu dedim belki bilmeyenler vardir.O mit raporlari sonucunda cydd bizzat kendisi bu isin arastirilmasini istemistir ve gerekli yargi birimleri bu isin pesine dusmus didik didik etmistir ve hicbirsey cikmamistir.Su okullarda dagitilan mustehcen icerikli kitaplara gelincede , zaten cydd bazi kitaplarin durumunu farkedince hemen geri cagirtmistir ki o kitaplar normalde liselere gonderilmesi gerekirken ilkokullara gonderilecek kitaplarin arasina karismistir.Peki bu noktadan vuran zihniyet MEB'in kendi bastirdigi kitaplarin icerigindeki sakat noktalarda niye suskun kaliyor.
-
ÇYDD şakirtimisin yoksa ComputerWolf :)
Hadi hadi itiraf et :)
-
Türkan Saylan'ın Güneydoğu illerinde Hıristiyan misyonerliği yaptığı Milli İstihbarat Teşkilatı'nın belgelerine yansıdı. MİT'in İçişleri Bakanlığı'na gönderdiği belgede Dünya Kiliseler Birliği'nin ülkemizdeki Hıristiyanlaştırma faaliyetleri çerçevesinde bazı dernek ve vakıflarla vasıtasıyla para topladıkları vurgulandı. Toplanan paraların Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki kimsesiz ve zeki çocuklara burs verilerek Hıristiyan dünyasına hizmet edecek kadrolar oluşturulmaya çalışıldığı kaydedildi

-
@ Musty28, Student
Belgede kimin ismi geçiyo bi okurmusunuz ?
Celal Gökyay kim ? Türkan Saylan ismi nerede ? ÇYDD adı geçiyormu ?
Bi bakın ordan burdan c /p yapmadan evel.
Not: 2. Resimdeki mail adresi kimin, kim tarafından yazılmış ona dair bi bilgide yok ayrıca.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------@student
orda koydugun gizli evraklarin nasil kanal7 nin eline gectigi bir muammadir. madem gizli kanal7 de ne isi var
neyse burasi ayri bi konu.
peki o koydugun evraklarda cydd nin ismi geciyormu ?
orda bi celal gokay ismi geciyor kimdir necidir kimse bilmiyor,
guneydoguda hristiyanlik faaliyetlerinin oldugundan bahsediliyor ve orda fakir cocuklari okutulmasi amaclanarak misyonerlik yapildigi yaziliyor
peki bunu su kurum yapmistir bu kurum yapiyor diye bi bilgi varmi ?
kanal 7 nin yazdigi yorumlari ornek gosterme bana
-----------------------------underzero kardeşim , farkındaysan bütün evraklar verişlmemiş , sadece bir kısmı var.Ayrıca merak etmeyin okuyoruz yazıalrı ,Altaki daktilo yazılı evrakta da Türkan Saylanın adı geçiyor.
Haberi kanal 7 den okudum , belgeyi yayınlayan onlar olduğu için onların yorumunu aktarmam da gayet normal.
Önceki mesajımda da dediğim Belgelerin tamamına bakıp belgelerin kabul edilip-edilmeyeceğinede mahkemeler karar verecek.Biz şu an sadece bize aktarılan kadarını biliyoruz.
Computer wolf , çok gizli evrakların nerelerden çıktığını biraz daha düşün bakalım.İşçi partisinde , doğu perinçekte çıkan gizli evrakları vatanseverler verdi de , diğerlerini vatan düşmanları mı servis etti ? Şu Ergenekon davası sona ersin o zaman kim haklı kim haksız ortaya çıkar , tabi sabretmemiz lazım , mahkeme sonuçlanıncaya kadar.İnşalalh bu arada birbirimizi kırmayız .Başkasının avukatlığını yapacaz giye :) -
ii de abicim mit in hazırladığı raporda gerekli açıklama yapılmış. açık açık herşey söyleniyo. sadece iki belgeye dayalı bişey değil bu.
sizce mit bi iki belgeye göre iş yaparmı.
-
Ben birebir iclerinde yer aldigimdan biliyorum proseduru.Isci Partisine bir belge ulastigi zaman didik didik edilir ve resmiyeti kanitlanir.Resmiyeti kanitlandigi gibi belgede zan altinda birakilacak sahislar gercekten bu tip faaliyetlerde bulunmuslarmi bunlarda arastirilir ve bu arastirmalar aylarca surebilir.Ama biz taraf ve aksiyona servis edilen belgelerin fiyasko cikisini cok gorduk :) ...Bende beklemekten yanayim , bekleyip gorecegiz herseyi.Simdi birbirimizi yemenin anlami yok :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------@RhiFaT bu ulkede orduyu yipratmaya calisanlar, kamu mallarini satanlar, yetkilerini kendi cikarlari icin kullananlar, her kesime yaranmak icin tavizler verenler, amerikaya us acanlar, kurdistan kelimesini telafuz edenler vs vs
yuzunden sizlamiyor da
Ataturkcu aydin gencler yetistirmeyi siar edinmis insanlarin yuzunden kemikleri mi sizliyor ?
-----------------------------Evet Hocam Sızlıyor, Sızlıyor Çünkü Bu Kişiler Atatürkçülük Açığını Kullanarak Bizi Hacklıyorlar. Kürdistanmış Ayrılıkçılar mış Hepsinide Ayriyeten Türetiyor Bu insanlar. Yada Türetmeye Vesile olacak, Toplumumuzdaki Varolan Irklara Baaaak Benim Lollipop Şekerim Var Senin yok Mesajı vererek Kişilerin yokluklarını Dile getiriyorlar, Yada Bu Çevreler Bayraksızsınız Gibi Diğer Ağızlar da Kullanarak, Toplum içindeki İnsanları Ayrılıkçılığa Bayrak Sahibi olmaya da Telkinler le Sürüyorlar.
Amaçları Atatürk çülüğü Kullanarak Kafatası Milliyetçiliği Yaparak Toplum Mozayiğini Yıpratmak, Toplumdaki İnsanların Birlikteliğine Darbe İndirmek, Türkiyeyi Zayıflatmak, Diğer Emperyalist Ülkelere Altın Tabakta Sunmak.
-
Abicim daha fazla uzatmaya hic gerek yok ,hersey ortadadir.Dune kadar Ataturke , ilkelere cumhuriyete kufur eden ahmet altanlar, cengiz candarlar , fethullah hocalar bugun bastaci ediliyor.Ataturkce direncte kirilmaya calisiyorlar.Kimse kimseye daha da hikaye okumasin.Tarih herseyi ispatlayacaktir onemli olan o ispati yaparken nasil bir konumda olacagimiz.
-
tiksinerek görüyorum ki : müridlerden bile olayın ne olduğunu ne ile karşı karşıya olduğumuzu idrak edememiş insanlar var ki böyle abuk subuk iddialar yazıyorlar. Be güzel kardeşim madem bu kadın pkk lı dün niye söylemedin bunu mk ?? ahmet türk, emine ayna, akın birdal pkk lı değil türkan saylan bugünden itibaren pkklı öylemi ?
Herneyse mevzuyu şahıslara ya da siyasi düşüncenize - düşüncenizin karşıtına indirgemeyin. Bugün yapılan operasyon dalgaları Türk ulusunun sivil örgütlenmesini , hükümete yada diktaya muhalif seslerinin susturulmasını uzun vadede bağımsız ( sayılan ) Türk devletinin tasviye edilmesini amaçlamakta , hükümet olacak mason uşaklarının eline geçmiş bağımsızlığını yitirmiş yargı organlarının ve onlara bağlı polis kuvvetinin kendi elleriyle ülkeye sıktıkları kurşunlardır. siyasi görüşünü beğenmiyorum diye kimseyi terörist olmak ile itham edemessin seni eleştirmesin diye kimseyi hapse atamazsın bu akla mantığa aykırıdır , abd kontrolünde bir emirlik ya da muz cumhuriyeti değil Türkiye yada olmamasını umuyoruz. Sen bugün yapılanlara ztn pkkcı onlar diye saçma sapan biçimde çamur atarak neye çanak tuttuğunun idrakında değilsin. yarın sıra dindar basına erbakancılara da gelecek nasılsa ozaman ne diyeceksin , yada gün gelecek mhp nin de ipi çekilecek. Ben Türkan saylan yada ÇYDD ile aynı görüşte değilim, ama görüşlerini ifade edebilmeleri, farklı görüşlerin ifade edilebilmesi hükümet edenlere ne yapıyorsun yada neden yapıyorsun gibi suallerin halk tarafından sorulabilmesini sağlar ki öncelikle imha edilen budur.
Annadık diyelim perinçek pkk lı , ordu komutanları da mı pkk lı ? kelle koltukta savaşan askerlerde mi terörist. KKTC cumhurbaşkanı Rauf Denktaş gibi bir kahramanda PKK lıymış ozaman. Yalayın bakalım gün %47 nin günü nasısa belki bi avanta kaparsınız yağmadan ama kıç yalayacaz diyede saçmalamanın manası yok !