Turkcell 4 Çeker Palavrası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

evet arkdaşlar tam bir palavraa..

ben istanbulun orta yeri sayılabilecek bir yerde otruruyorum

yerim okmeydanın örnektepe mahallesi , miniatürkü bilen bilir hemen bizim evin altında akp binası müsiad felan hep burda gayet merkezi yani 

ama gelin görünki evimden cep telefonuyla konuşmak imkansız bu sadece turkcell hattında oluyor

bi konuşma 2 dakikada bir kesiliyor sesler robotik gibi geliyor mesajlar geç iletiliyor yada gitmiyor

sertap ereneri manavgata yollacaklarına bizim buraya gelsinler ben onlara bir türkü çığırayım bakalım ses hd mi yoksa midimi?

ha bu konuyu niyemi açtım sinirlendim çünkü az önce kız arkadasımla konustum telefonla daha dogrusu konusmaya calıstım.. cekmio telefon dedik kapadık ve bu cogu kez basıma geldi

neyse yaaaa allah bu turckcelli bildiği gibi yapsın salak arkaslarım vodafone a geçse bende geçicem de geçmio dangalaklar

hadin iyi geceler tbt ha bide bi müzik paylaşımı yapayım bu müzik birazda olsa sinirlerimi aldı :)

ŞARKI

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Hacı oda birşey mi ? ;;İstanbulun merkezinde Fatihin göbeğinde, erkek öğrenci yurdu var caminin içinde onun birçok odasında hiç bir hat çekmiyo.

Yurt Fatih Sultan Mehmetin zamanından kalma

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam evin icinde bi video cekebilirsin bununla ilgili, tutar.

daha önce vodafone'a karsı yapılmıstı ^^

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

@seadog

hani oda moda çekmio tamamda ula ben kafamı balkondan sarkıtıom yine çekmio en son oklavaya bağlayıp iyice cıkartcam balkondan kulaklıkla konuscam :D

@andrei

kardesim iki aya tasıncaz zaten buradan kendi evimize ben zaten sakarya ögrenci oldugum icin pek sorun değildi benim için ama bu aksam iyice gıcık etti beni

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

alayı aynı bunların yok 4 çeker yok yedikule zindanında çeker bilmemne alayı yalan amk .

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ne derseniz diyin en iyi turkcell çeker en çok turkcell sokar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

ben en iyi çekme konusunda değilde en iyisi ses kalitesi konusunda vodafone diyorum sakaryada herkes vodafone yerlileri turkcellin cekmediği dağda (cubuk olarak cekme ses olarak ses gitmeme sorunu ) vodafone la cok rahat konusuoduk

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam telefonun bozuk olmadığından emin misin?

GSM cift yönlü veri transferi yapan bir sistemdir. Telefonunda da sıkıntı olabilir.

Zira türkcell özellikle ankarada artık bokunu cıkarmaya başladı... Metronun altında, Kızılayda ankarayda yerin nerdeyse 2 kat altında bile çekiyor...

Artık hatta en ufak bir azalma dahi olmadan, bırak binaları asansörlerde bile full çekiyor...

Daha bu gün gazi hastanesi bodrum katında kurşunla kaplı tomografi odasında konuştum yahu :)

Eğer spesifik noktalarda sıkıntınız varsa arayın müşteri hizmetlerini, sizin için özel istasyon bile kurarlar :))

Turkcellden ücret almıyorum, gördüklerimi söylüyorum sadece :) adamların 3g ye yaptıkları yatırımı bırak türkiyeyi dünyada yapan firma yok nerdeyse...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

gerçekten bu turkcell palavra reklam çekiyor . yani turkcel 4 4luk palavra reklam çeker :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hem turkcell hem vodafone kullanıyorum turkcellde ses cam gibi vodafone da sürekli seste bozulma sinyalde azalma konuşma anında kesilmeler falan bi sürü şey oluyo.. telefondan olabilir diye yeni aldığım telefonuma da taktım uzunca bi süre denedim ama sonuç yine aynı.. yani bence yine tek kral turkcell her ne kadar kazıkta olsa :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam telefonun bozuk olmadığından emin misin?

GSM cift yönlü veri transferi yapan bir sistemdir. Telefonunda da sıkıntı olabilir.

Zira türkcell özellikle ankarada artık bokunu cıkarmaya başladı... Metronun altında, Kızılayda ankarayda yerin nerdeyse 2 kat altında bile çekiyor...

Artık hatta en ufak bir azalma dahi olmadan, bırak binaları asansörlerde bile full çekiyor...

Daha bu gün gazi hastanesi bodrum katında kurşunla kaplı tomografi odasında konuştum yahu :)

Eğer spesifik noktalarda sıkıntınız varsa arayın müşteri hizmetlerini, sizin için özel istasyon bile kurarlar :))

Turkcellden ücret almıyorum, gördüklerimi söylüyorum sadece :) adamların 3g ye yaptıkları yatırımı bırak türkiyeyi dünyada yapan firma yok nerdeyse...

-----------------------------

yok rene hoca evde iki tane nokia iki adetde samsung var hepside aynı şeyi yapıyor

nokianın biri e63 diğeri 5800 samsungları bilmiom

belkide doru dion ama valla burda cekmıo deil etti beni bu aksam

destination@tahribat.com
Toplam Hit: 7705 Toplam Mesaj: 58