Turkcell 4 Çeker Palavrası
-
evet arkdaşlar tam bir palavraa..
ben istanbulun orta yeri sayılabilecek bir yerde otruruyorum
yerim okmeydanın örnektepe mahallesi , miniatürkü bilen bilir hemen bizim evin altında akp binası müsiad felan hep burda gayet merkezi yani
ama gelin görünki evimden cep telefonuyla konuşmak imkansız bu sadece turkcell hattında oluyor
bi konuşma 2 dakikada bir kesiliyor sesler robotik gibi geliyor mesajlar geç iletiliyor yada gitmiyor
sertap ereneri manavgata yollacaklarına bizim buraya gelsinler ben onlara bir türkü çığırayım bakalım ses hd mi yoksa midimi?
ha bu konuyu niyemi açtım sinirlendim çünkü az önce kız arkadasımla konustum telefonla daha dogrusu konusmaya calıstım.. cekmio telefon dedik kapadık ve bu cogu kez basıma geldi
neyse yaaaa allah bu turckcelli bildiği gibi yapsın salak arkaslarım vodafone a geçse bende geçicem de geçmio dangalaklar
hadin iyi geceler tbt ha bide bi müzik paylaşımı yapayım bu müzik birazda olsa sinirlerimi aldı :)
-
Hacı oda birşey mi ? ;;İstanbulun merkezinde Fatihin göbeğinde, erkek öğrenci yurdu var caminin içinde onun birçok odasında hiç bir hat çekmiyo.
Yurt Fatih Sultan Mehmetin zamanından kalma
-
hocam evin icinde bi video cekebilirsin bununla ilgili, tutar.
daha önce vodafone'a karsı yapılmıstı ^^
-
@seadog
hani oda moda çekmio tamamda ula ben kafamı balkondan sarkıtıom yine çekmio en son oklavaya bağlayıp iyice cıkartcam balkondan kulaklıkla konuscam :D
@andrei
kardesim iki aya tasıncaz zaten buradan kendi evimize ben zaten sakarya ögrenci oldugum icin pek sorun değildi benim için ama bu aksam iyice gıcık etti beni
-
alayı aynı bunların yok 4 çeker yok yedikule zindanında çeker bilmemne alayı yalan amk .
-
ne derseniz diyin en iyi turkcell çeker en çok turkcell sokar
-
ben en iyi çekme konusunda değilde en iyisi ses kalitesi konusunda vodafone diyorum sakaryada herkes vodafone yerlileri turkcellin cekmediği dağda (cubuk olarak cekme ses olarak ses gitmeme sorunu ) vodafone la cok rahat konusuoduk
-
Hocam telefonun bozuk olmadığından emin misin?
GSM cift yönlü veri transferi yapan bir sistemdir. Telefonunda da sıkıntı olabilir.
Zira türkcell özellikle ankarada artık bokunu cıkarmaya başladı... Metronun altında, Kızılayda ankarayda yerin nerdeyse 2 kat altında bile çekiyor...
Artık hatta en ufak bir azalma dahi olmadan, bırak binaları asansörlerde bile full çekiyor...
Daha bu gün gazi hastanesi bodrum katında kurşunla kaplı tomografi odasında konuştum yahu :)
Eğer spesifik noktalarda sıkıntınız varsa arayın müşteri hizmetlerini, sizin için özel istasyon bile kurarlar :))
Turkcellden ücret almıyorum, gördüklerimi söylüyorum sadece :) adamların 3g ye yaptıkları yatırımı bırak türkiyeyi dünyada yapan firma yok nerdeyse...
-
gerçekten bu turkcell palavra reklam çekiyor . yani turkcel 4 4luk palavra reklam çeker :D
-
hem turkcell hem vodafone kullanıyorum turkcellde ses cam gibi vodafone da sürekli seste bozulma sinyalde azalma konuşma anında kesilmeler falan bi sürü şey oluyo.. telefondan olabilir diye yeni aldığım telefonuma da taktım uzunca bi süre denedim ama sonuç yine aynı.. yani bence yine tek kral turkcell her ne kadar kazıkta olsa :D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam telefonun bozuk olmadığından emin misin?
GSM cift yönlü veri transferi yapan bir sistemdir. Telefonunda da sıkıntı olabilir.
Zira türkcell özellikle ankarada artık bokunu cıkarmaya başladı... Metronun altında, Kızılayda ankarayda yerin nerdeyse 2 kat altında bile çekiyor...
Artık hatta en ufak bir azalma dahi olmadan, bırak binaları asansörlerde bile full çekiyor...
Daha bu gün gazi hastanesi bodrum katında kurşunla kaplı tomografi odasında konuştum yahu :)
Eğer spesifik noktalarda sıkıntınız varsa arayın müşteri hizmetlerini, sizin için özel istasyon bile kurarlar :))
Turkcellden ücret almıyorum, gördüklerimi söylüyorum sadece :) adamların 3g ye yaptıkları yatırımı bırak türkiyeyi dünyada yapan firma yok nerdeyse...
-----------------------------yok rene hoca evde iki tane nokia iki adetde samsung var hepside aynı şeyi yapıyor
nokianın biri e63 diğeri 5800 samsungları bilmiom
belkide doru dion ama valla burda cekmıo deil etti beni bu aksam