Turkcell 4 Çeker Palavrası
-
ha bide bugun ajansatan aradı patron teknosada işe cagırdı aoc monitorleri için
bunu anlamam 3 dakkamı aldı adama ne neee nee dedinn abii dedikçe adam en sonunda ebenin ..mı dicekti yani :)
-
Bahçelievler / Siyavuşpaşada da aynı olay mevcut.. camdan sarkılırken düşersem ne kadar tazminat alırım acaba turkcell den :/
ps: telefonla ya da binayla ilgisi yok yakın çevrede aynı..
-
Turkcell'in çekmesi tam anlamıyla hikaye resmen bilecikte kaldığım öğrenci evinden arkadaşlarımın vodafone'u full çekerken hemde aynı marka aynı model telefonla benim türkselim 1 diş 2 diş çekiyodu mesajlar geç gelio attıklarım çoğu zaman gitmiyodu 4 5 gün oldu vodafone a taşıdım hattımı full çekiyo evde heryerde ve şimdiye kadar bi kez bile kesilmedi konuşmam 300 dk civarı konuşmuş olmama rağmen ve şöyle bi durumda var vodafone 15nde fatura kesildiği için bende 15 ne kadar tam olarak 1 ay kullanamıycağım için bu aylık benden 25 tl olan faturam yerine 18 tl alıcaklarmış sitedende girip baktım faturam 18 tl görünüyor. Bugün Türkiye'de kullanılacak tek hat varsa o da Vodafone'dur bence.
-
japonyada bıle full cekıyor da bızım yatak odasında çekmiyor ne yazıkkı
-
izmirdeyken yurdun bodrum katında tek çeken hat turkcell'di,istanbulda evde çekmiyor birtürlü konuşmak için kırk takla atıyoruz nasıl iş ben anlamadım
-
bırakın Türkcell'e b*k atmayı canavar gibi çekiyor işte.spesifik noktalarda çekmiyor diye hak yemeyin tamam güzelde sövüşlüyor ama birde avea diye bir şeyde var o hiç çekmiyor çeksede anlaşınlıyor falan filan bu savunma daha uzar iyi geceler :D
-
Oturduğunuz bölgede jammer olabilir. Bir diğeride turkcell gerçekten çekiyor. Adamlar mobil istasyon kuruyo çekmediğini söylediğinizde zaten
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Oturduğunuz bölgede jammer olabilir.
-----------------------------akp nin binası burdaya acaba telekulakmı var ne benimi dinliolar yoksa telefondayken küfür mü etsem ne.. bakalım cvp gelcekmi :)
-
hiç öyle bir dandiklik gelmedi başıma arkadaşlarım mesaj atar avea dan ertesi gün giderdi vodafone çekmezdi benimki (türksel) çekerdi ailecek türkselliydik şimdi sadece ben türkselliyim neden mi? kazıklanmaktan zevk aldığımı düşünmeye başladım artık.
-
uçakta 15000 feette çekiyodu :D