Turkcell 4 Çeker Palavrası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

pazartesi sabahı, Konyada asansörde kaldım, vodafone oldukça iyi çekiyordu :D

Twitter: @CanKirca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:
    -----------------------------

evet arkdaşlar tam bir palavraa..

ben istanbulun orta yeri sayılabilecek bir yerde otruruyorum

yerim okmeydanın örnektepe mahallesi , miniatürkü bilen bilir hemen bizim evin altında akp binası müsiad felan hep burda gayet merkezi yani 

ama gelin görünki evimden cep telefonuyla konuşmak imkansız bu sadece turkcell hattında oluyor

bi konuşma 2 dakikada bir kesiliyor sesler robotik gibi geliyor mesajlar geç iletiliyor yada gitmiyor

sertap ereneri manavgata yollacaklarına bizim buraya gelsinler ben onlara bir türkü çığırayım bakalım ses hd mi yoksa midimi?

ha bu konuyu niyemi açtım sinirlendim çünkü az önce kız arkadasımla konustum telefonla daha dogrusu konusmaya calıstım.. cekmio telefon dedik kapadık ve bu cogu kez basıma geldi

neyse yaaaa allah bu turckcelli bildiği gibi yapsın salak arkaslarım vodafone a geçse bende geçicem de geçmio dangalaklar

hadin iyi geceler tbt ha bide bi müzik paylaşımı yapayım bu müzik birazda olsa sinirlerimi aldı :)

ŞARKI

sen resmen bana komşusun :D örnektepede nerde lan :D

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    selam muritler. Hakikaten cok problem yasayan hic kullanim yapamayan,sicarken cekmiyo sevisirken cekmiyo odada cekmio banyoda cekmio degilde bulundıgu bülgede mahallede sokakta aynı durumdan muzdarip olan varsa bu problemi sık sık yasayan kisiler bana pm ile irt nolarini yollayabilirlermi.birde bu sorun daha once varmıydı yoksa son zamanlardamı basladı

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

madman9 bunu yazdı:

ERERESEL bunu yazdı:

2 Hafta önce İst- Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Projesine bir yakınımın yanına uğradım, yerin 7 kat altında (7 kat bodrum var:) normal çekiyordu.

Adamlar baz istasyonu kurmuşlar.

madman9 bunu yazdı:

Ya nerde oyle sertab erener hayat paylaşınca güzel diyorsa o kıvırcığa bende hande yenerın sarkısını soylerım.ATMAAAA ATMAA ATMAA ATMAAA

ERERESEL cevap verdi

Kullandığın cep telefonu baz istasyonuna yakınsa istersen yerin 7 kat dibinde ol çeker buna kafan basmıyormu erdal kardeş???sen en iyisi benim yazdıklarımı bi kez daha oku...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

usta çek bi video (kaliteli) sonra türkcell yetkililerine oturduğun yeri söylemeden mail at iyi para kırarsın videoyu nete yüklerim die tehdit et olmadı yüklersin saağlam bi kitleye ulaştınmı gör bak keyfi :)

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

(ataşehir) örnek mahallesinde göztepe köprüsüne 100 metre mesafedeyim cam kenarına gelmeden konuşmak neredeyse imkansız. sinyal yarının biraz altında, arama yapabiliyor ve alabiliyorum ama konuşurken ses sürekli kesiliyor, kısılıyor, gidip geliyor.

telefonumda sorun yok eski telefonum da çekmiyordu evdeki diğer telefonlar da çekmiyor.

ha turkcell çekmiyor diğer operatörler çekiyor mu ? hayır onlar da çekmiyor. bu ne ola ki ?

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

Sen bizim oraya gel evimizin katı 9 yerın altında 7. katta çekiyorsa ulan turkcellıyken çekmıyordu annem basını cemdan sarkıyordu ne diyorsun sen maken baskadır turkcel palavra

Toplam Hit: 7840 Toplam Mesaj: 58