Turkcell 4 Çeker Palavrası
-
Siz hiç avea kullandınızmı?
-
evet aveaya geçtim memnunum su an :D
fiyat olarak da gayeet güzel çekmeyen tek bi yere rastladım orasıda sakarya akyazı ilçesinin seyfeler köyü onun dışında bi sıkıntı yaşamadım
-
Bende avea ya gectım fasulye olmaktan kurtuldum eee zaten bana cok yuklenıyordu turkcell oh bee dedım
-
turkcell Türkiyede en iyi çeken,dolayısıyla en büyük firması.
Ama fiyat/performans yaparsak bence vodafone daha iyi. -
Ne turkcell iyi mi ya git allah aşkına be yaa bile bile en iyi çeken yerlerde çekim yapıyr o kıvırcığa ya en iyisi wodafone ama çevre gereği avea dayız o da iyi allahtan turkcelın pahalı fiyatlarından kurtuldum.Çalarken dinlet bedava diyorlar 2 ay sonunda 15 kontor aldılar ndn dediğimde aylık ucretiymiş niye soylemedin
Turkcell 4 çekmez 4 kandırır.
-
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------
2 Hafta önce İst- Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Projesine bir yakınımın yanına uğradım, yerin 7 kat altında (7 kat bodrum var:) normal çekiyordu.
Adamlar baz istasyonu kurmuşlar.
-----------------------------Ya nerde oyle sertab erener hayat paylaşınca güzel diyorsa o kıvırcığa bende hande yenerın sarkısını soylerım.ATMAAAA ATMAA ATMAA ATMAAA
-
hocam arkadaşlarım vodafona geçmiyor demişsin sen geç her yöne tarife al :D kafan rahat olsun
-
TeRRoR bunu yazdı:
Siz hiç avea kullandınızmı?
-----------------------------o hataya bir kez düşülür.
-
Antikilller bunu yazdı:
hocam arkadaşlarım vodafona geçmiyor demişsin sen geç her yöne tarife al :D kafan rahat olsun
-----------------------------Kardeş onlar beni arayamıyorlar lan adamlar tl lı ben faturalı zıppırt zıppırt caldırıyorlar dakıkalar gıdıyor onlar beleşe deil hem
-
Niye o hataya bir kez düşcez hiç hatası yoq