Turkcell, Lifecell Paketlerini Tanıttı
-
Turkcell mt yim. Fizy bip dergilik hepsi isteniyor. Evet whatsapp kadar degil ama millet kullaniyor. Fizy icin platinum paket alanlar var. Turkcell tv ozellikle yaz aylarinda tatilde cok isteniyor.
-
SkynetX bunu yazdı
Turkcell mt yim. Fizy bip dergilik hepsi isteniyor. Evet whatsapp kadar degil ama millet kullaniyor. Fizy icin platinum paket alanlar var. Turkcell tv ozellikle yaz aylarinda tatilde cok isteniyor.
faturalı faturasız fark etmez 1000dk 4 5gb 40 45 liraya paket yok mu hocam?
siteden sadece platiniumları görebiliyorum 89dan başlıyor.
-
Faturasiz bilmem de en düşük su an turbo 3 gb var 45 tl. Turbo 5gb var 55 tl. Hatta ozel paketler çıkabilir belki arayip bakman lazim. Ama 45 tlden ucuz paket cikacagini hic sanmiyorum.
-
ilteris bunu yazdı
böyle dolambaçlı paketleri hiç sevmiyorum yav. 19TL Her yone 500dk 2GB net 1000sms kullanıyorum tertemiz.(trcll)
Sozlesmeliyse eger sozlesme bittikten sonra 45tlden baslayacak en ucuz paket :))))
-
tahribatın çok büyük bir sıkıntısı var , herkezi kendiniz gibi teknoloji manyagı donanım manyagı sanıyorsunuz size göre xiaomi çok çok iyi.
ancak gerçek öyle değil , türkiyede en fazla operatörler cihaz satıyor ve operatörler en çok 1500-1000 arası samsungları ve iphone ları satıyor.
sen o fiyata turkcell den peşin almam diyorsun adam 3 yıl taksitle alıyor. geçen bir müşteri iphone x ön sipariş için aradı fiyatı belli değil dedik 10 bin tl olsada alıcam dedi.
turkcell bundan 3 sene önce reklam olarak iyi fakat maddi olarak kötü bir kaç iş yaptı
nedir bunlar ?
emekli paketleri ucuz interneti düşük
faturalı nar paketleri
hat sahibi başkası olsada gncturkcell paketlerini ucuza alabilme.
şimdi bu 3 paket kalktı ne emekli paketleri kaldı ne hat sahibi başkası olsada gncturkcell e geçebilme kaldı ne faturalı nar paketi kaldı , turkcell in 20 yıldır neredeyse imzası gibi olan nar paketleri kontorlü hatlardan bile kalktı. tüm faturalı paketlere ağustos ayında zam yapıldı.
peki size şunu sorayım milletin umrundamı ? hayır değil çünki bu hamleler ile birlikte turkcell daha fazla kâr ediyor daha fazla kazanıyor , siz pahalı diye internetten one plus one , xiaomi mi6 bakarken
müşteriler 36 48 ay kontratla playstation apple tv apple watch akıllı bileklık alıyor. turkcell ve diğer gsmoperatörleri mağzalarındaki satılan ürün eskiden telefon ve tabletken şuan tüm türkiyede turkcell tim mağzaları yeni konsepte TIM PLUS ve TIM olarak yenilemeye giriyor teknosadan hiç bir farkı kalmayacak eğer mağzada istediğiniz ürün yoksa bile akıllı ekrandan sipariş verip mağzadan teslim alabileceksiniz.
bazı insanlar gider hepsiburadadan vatandan teknosadan alırım daha ucuza diyor , adamlar ne telefonunuzu kuruyor ne aktarım yapıyor ve icloud açıyor ne hattınızı takıyor vatandan telefon alıyorsunuz poşeete koyup hadi simkartınızı da alırsınız turkcell den gidip gönderiyor. müşteri gelip bakıyor bizim mağzada tüm işlemler yapılıyor adamın whatspp ına facebook instegramına kadar yapıyoruz gelip bizden alıyor.
şimdi buraya kadar telefon satışı ile ilgili konuştum.
siz belki ayda 500dk konuşmayan insansınız , memeleketin de olmayıp wifi de olmadıgı için bip üzerinden saatlerce görüntülü görüşen insanlar var veya kotasından gitmesin diye oradan dosya gönderen.
çok mobil bir insan oldugunuzu düşünün zaten internet fazla harcıyorsunuz gittiğiniz her otel cafe de de düzgün internet bağlantısı bulunmuyor
şimdi turkcell kotadan yemeyen fizy , lifebox , dergilik , bip vs uygulamaları yapmış hepsini bir yere koymuş vodafone gibi pas pas farklı farklı da satmıyor millet tabiki alacak.
özellikle gençler fizy bip tvplus en çok onlar kullanıyor ( not tv plus un apple tv uygulaması var tv de de izleyebilirsiniz bir arkadaş tvbu ya rakip olur demiş uygulama olsa ama zaten var + olarak browser üzerinden de çalışıyor HDMI ile pc ye aktarabilirsiniz + chrome cast da yapabilirsiniz. )
şimdi gelelim bip uygulamasını açıp kullanamayacak olan yada zorlanacak olan emekli ve orta yaş üstü teyzelere dedelere.
vestel general mobile gibi yerli üreticilere içine turkcell uygulamaları tam gömük + bip modu denen bir mod ile normal arama yapsa bile bip üzerinden arayan yazılım ekleniyor. bu sayede normal şartlarda whatsapp bile kullanmakta zorlanan teyze bip üzerinden mesaj atıp arama yapabilecek.
daha öncek bir konumda bip in belkide en akıllı mesajlaşma uygulaması olmasını sebepleri ile birlikte yazmıştım tek eksiği telegram gibi sağlam bir masa üstü uygulamasının olmayışıdır.
http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/lifecell-paketleri/lifecell-super?place=packages_category
örnek 49 tl lik paketi alalım
benim kız arkadaşım işe git gel günün 2 saatine yakınını yolda geçiriyor ve kaçırmak istemediği tv dizileri alıyor turkcell tv plus dan izliyor.
ben spotift a gereksiz para vermek istemediğim için fizy kullanıyorum.
başka bir arkadaşım kız arkadaşıyla muhabbet ederken internet paketi bitmesin diye bip kullanıyor.
yine kendim kotamdan yemeden yedekleme yapabildiği için ve 560gb gb alanım oldugu için lifebox kullanıyorum lifebox aynı zamanda rehber yedeklemesi de yapıyor.
birtek artık tabletim olmadıgı için dergilik kullanmıyorum onu da oradan gazete okumak için kullanan çok kişi oldugunu biliyorum.
yine yine söylüyorum bir şeye siz istemiyorsunuz yada beğenmiyorsunuz diye kaldırsalardı hiç bir seçenek kalmazdı farklı ihtiyaçlara farklı çözümler.
bu yıl 50gb verir turkcell seneye 70 verir. sende rahat rahat yersin.
PanxeR tarafından 25/Eyl/17 22:38 tarihinde düzenlenmiştir -
bu sosyal pass paket içerik yönünden daha avantajlı http://www.vodafone.com.tr/Red/pass.php?request=sosyal ama vodafone 4g kapsama kalitesi berbat
-
http://www.vodafone.com.tr/Red/tarifeler.php?tarife=Red20#detayli-bilgi bu paketi bayiler müşteri kaçırmamak için kendi çalışanlarını referans olarak gösterip 60 liraya tanımlıyor. 20 GB'a ek olarak Facebook, Spotify(sanırım premiumda veriyor), Whatsapp, Face Messenger, Instagram, Twitter ve Youtube sınırsız. Gerçi mobilde ne kadar kota yiyen uygulama varsa sınırsız yapmışlar. 20 GB'ta hotspot vs için kullanılabilir.
VF ve sabit hatlar sınırsız, diğer hatlar içinde 4.000 DK
Ek olarak Turkcell eski müşteriyi önemsemez ama Türk Telekom ve Vodafone'da taahhütün bitmesine az kala arayıp hattı taşıyacağım blöfü yapın hop %20 indirim veriyorlar.
mkyb tarafından 25/Eyl/17 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
bunun hepsini keyfi olarak kullanabilecekmiyiz ben turkcel tivi mivi izlemem biiipp te kullanmam
-
KaptaN bunu yazdı
bunun hepsini keyfi olarak kullanabilecekmiyiz ben turkcel tivi mivi izlemem biiipp te kullanmam
Hayır. Sadece +'dan sonra gelen kısım normal kullanım için.
https://i.hizliresim.com/POqr7Q.jpg
mkyb tarafından 25/Eyl/17 23:51 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
http://www.vodafone.com.tr/Red/tarifeler.php?tarife=Red20#detayli-bilgi bu paketi bayiler müşteri kaçırmamak için kendi çalışanlarını referans olarak gösterip 60 liraya tanımlıyor. 20 GB'a ek olarak Facebook, Spotify(sanırım premiumda veriyor), Whatsapp, Face Messenger, Instagram, Twitter ve Youtube sınırsız. Gerçi mobilde ne kadar kota yiyen uygulama varsa sınırsız yapmışlar. 20 GB'ta hotspot vs için kullanılabilir.
VF ve sabit hatlar sınırsız, diğer hatlar içinde 4.000 DK
Ek olarak Turkcell eski müşteriyi önemsemez ama Türk Telekom ve Vodafone'da taahhütün bitmesine az kala arayıp hattı taşıyacağım blöfü yapın hop %20 indirim veriyorlar.
ben vodafone dan turktelekoma zamanında zıklemedikleri için geçtim.
1 ay sonra kontrat yenilemek istiyorum dedim şuan belli değil durumlar dedim ya şimdi yapın ya hattınızı taşıyın dedi
bnde o zaman iş güç olmadıgı için 22 tl ye woops paketine geçmiştim.
woops ilk çıktıgında süperdi ama o zamandan bu zamana çok fazla bişi değişmedi.