Turkcell, Lifecell Paketlerini Tanıttı
-
mkyb bunu yazdı
@Panxer
İşine yaramayacağını belirtenlere karşı niye tepkilisin? Yok köyde bip ile torunlarını arıyormuş vs. Adam ne yapsın elin herifini kendi kullanım tipini ve düşüncesini yazıyor ki bencede haklı. Oturup kim bunları takip edecek. Tarife dediğin dk + internet + sms diye olur. Turkcell kendi çapında bundle yapmış.
Turkcell, Vodafone'nun Red20'si gibi Youtube, Facebook, Twitter vs diğer tüm sosyal medyayı sınırsız yapıp üstüne birde yüksek kota versin derim ha tamam olmuş. Ama bu tarifeler bandwith yenmesin diye tasarlanmış. Turkcell'in uygulamaları için kullandığı sunucular Gebze'de yani Türkiye içi.
Mağazalarda satılmayan elde kalmış ürünleri satılan ürüne yapıştırıp satarlar 'bir ürün alana bir ürün bedava' derler buda o hesap.
Adam Turkcell çalışanı ;D
-
end bunu yazdımkyb bunu yazdı
@Panxer
İşine yaramayacağını belirtenlere karşı niye tepkilisin? Yok köyde bip ile torunlarını arıyormuş vs. Adam ne yapsın elin herifini kendi kullanım tipini ve düşüncesini yazıyor ki bencede haklı. Oturup kim bunları takip edecek. Tarife dediğin dk + internet + sms diye olur. Turkcell kendi çapında bundle yapmış.
Turkcell, Vodafone'nun Red20'si gibi Youtube, Facebook, Twitter vs diğer tüm sosyal medyayı sınırsız yapıp üstüne birde yüksek kota versin derim ha tamam olmuş. Ama bu tarifeler bandwith yenmesin diye tasarlanmış. Turkcell'in uygulamaları için kullandığı sunucular Gebze'de yani Türkiye içi.
Mağazalarda satılmayan elde kalmış ürünleri satılan ürüne yapıştırıp satarlar 'bir ürün alana bir ürün bedava' derler buda o hesap.
dergilik ile fizyi gömmüş arkadaş ama ben ikisinide çok kullanan birisiyim
yok küçücük ekranda dergi okunmaz arkadaş telinin ekranı küçükse biz ne edelim :D
-
Az önce sistemden kontrol etttim. Bağzı müşteriler direk bu pakete geçebiliyor ( mevcut faturalı turkcell ) ancak kullandıgı paket ile alakalı herkeze teklif çıkmıyor.
pakete geçmek isteyen varsa bilgilerini atarsa bakarım olabiliyormu diye.
-
DJ_Alper bunu yazdıend bunu yazdımkyb bunu yazdı
@Panxer
dergilik ile fizyi gömmüş arkadaş ama ben ikisinide çok kullanan birisiyim
yok küçücük ekranda dergi okunmaz arkadaş telinin ekranı küçükse biz ne edelim :D
İşine yarar yaramaz o başa konu. Bir uygulama browser işletim sistemi vb. Senin işine yaramıyor diye çöp olmaz. Bu saydıgımız uygulamaları milyonlar kullanıyor ki o kadar gelişiyor büyüyor özellikleri artıyor.
Aynen bu uygulamalar bw yemesin internet ülke içi dönsün maliyet düşül olsun diye yapılmış şeyler ve işe yarıyor.
Tekrar diyorum whatsapp dan fazla bip kullanan insanlar var
spotify dan fazla fizy kullanan var. ( Örnek ben.)
youtube kadar tv plus kullanan var özellikle gençturkcell platinium ve fiber kullanıcıları
şimdi bu adamlar yani turkcell uygulamalarını daha fazla kullananlar için özel paket yapmış turkcell
zorla mı satıyor ?
Kafana silah mı dayıyor ?
hayır ihtiyacını karşılamıyorsa almazsın.
telefon alırken kaç kişide alcatel telefon gördün ? Ama adamlar kâr ediyor dememki birileri alıyor böyle düşün sana göre çöp başkasına göre cevher.
Kullanmayana lafım yok ama gereksiz diyen kendisi için söylediğini belirsin çünki hakkını vererek kullanan insanlar az değil.
-
yazik cidden böyle pahali seyler olmasi. Ben türk parasiyla 30 tl ye karsilik gelecek sekilde (aslinda 30 frank ama buradaki yasam sartlarini gözönüe alirsak türkiye deki 30 tl diyelim, aslinda 10-15 tl ye karsilik gelse de benim icin yine de 30 tl diyorum), sinirsiz 4g internetim, isvicre ici sinirsiz a dan z ye mobil-ev ve sinirsiz sms-mms, avrupa ülkeleri ve amerika icin mobil-ev farketmeksizin ve türkiye de sadece ev telefonlari dahil 60 dk ücretsiz, yine avrupa ve amerika da aylik 200 mb roaming. Kalite olarak turkcell gibi büyük bir firma.
-
Dergilik uygulaması log tutuyor haberiniz olsun. Muhtemelen Bip'te tutuyordur. Telefon numarası, kullanıcı adı ve şifre her bir şey görünüyor.
Bu arada tekrar belirtiyorum bu paket tutmaz. Fikir güzel ama uygulaması yanlış. Turkcell 50 GB'ın tamamını müşteri kullanımına versin eyvallah. Ama tutupta 15 GB o uygulamaya 5 GB şu uygulamaya dersen olmaz. Zaten paketteki kota bölünmesi yanlış. 8 GB dergilik için vermiş. Uygulamadaki tüm dergileride indirseniz 8 GB tutmaz. Fizy için 15 GB vermiş. İyide Fizy önceden sınırsızdı ? En çok kota yiyecek Turkcell TV ve Lifebox'a ise 15 ve 10 GB vermiş. Akıllı telefonlarda en çok veri harcayan internet kullanımı ise 5-6 GB'a kilitlenmiş.
Özetle önümüzdeki 5-6 sene içerisinde GSM şirketleri İnternet Servis Sağlayıcısı şirketlerine dönüşecek. Görüşmeler internet üstünden iletilecek. Turkcell bunu öngörmüş ama belirttiğim gibi uygulaması yanlış.
mkyb tarafından 01/Eki/17 16:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Çok fena sikecekler ve ben bunu az önce fark ettim.. arkadaşım üzerinden GNÇ yaptırmıştım hattı 39 liraya 1.000 dk 1.000 SMS 6 gb paleti kullanıyordum.. 49 liraya 1.000 dk 1.000 SMS 10 gb geçmek için aradım.
Gnc olabilmek için hat sahibinin 25 yaş altı olması gerekli dediler ve sanırım beni bu 39 liralık paketten de atacaklar :/
diğer paketlere bakayım fiyatlar çok yüksek ve sikecekler gibi geliyor.
-
türktelekom iyi yav, 20gb internet 2000dk konuşma 1000 sms 99 TL.
-
Konu üste çıkmış bir bilgi daha vereyim normal kullanım için verilen paketlerden 2 GB daha silin. 30.11.2017'ye kadar Lifecell tarifelerine geçerseniz +2 GB hediye veriyorlar. Sonrasında gelenlere hediye yok.
Cem Uzan zamanlarını hatırladım. O zamanlar Turkcell çok daha pahalıydı. 100 kontöre 50 SMS atabiliyorduk, 20 dakika konuşabiliyorduk. Cem Uzan'ın Telsim'i yaptığı efsane kampanyalar ile Turkcell'i rekabete zorlamıştı.
Şimdi ise Vodafone desen sistem sorunları var. Türk Telekom desen hala Avea'dan beri çekim sorunu var.
-
mkyb bunu yazdı
@Panxer
Hocam Panxer adlı mürid Türksel de çalıştığı için kayıtsız şartsız Türkseli savunmalıyım diye kendine motto edinmiş.