folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Türkiye CERN‘E Ortak Üye Oldu



Türkiye CERN‘E Ortak Üye Oldu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    alp bunu yazdı

    Yanlış olan şu an Türkiye açısından övülecek bir şeylerin olduğunu düşünmen.

    Doğru olan Türkiye'nin bırak lider bir ülke, övülecek ülke olmasını milletin duymak istemediği, götüyle güldüğü rezil bir memlekete dönüşmesi.

    Reklam diyorsun da, sen ülke olarak sanat spor bilim teknoloji alanlarında bir şeyler üretirsin, öncülük yaparsın o zaman tamam. Bunların her birinde bizim ülkemiz bir hiçe dönüştü. Bunun sorumlusu da ülkeyi yönetenler, şartlara ve çağa ayak uyduramayan, elinde Kur'an la meydan meydan gezen yöneticiler

    hocam ben yıllardır bu konular üzerinde araştırma yapıyorum o yüzden neyin ne olduğunu senden daha iyi biliyorumdur. Ben sadece insanların yaptığı yorumlar üzerinden haraket ettim, kırmamak için demişsin de adamlar nedenlerini de açıklıyorlar.. Bu onların görüşü.. Benim görüşüm elbetteki farklı.. Ben siyasi partilere karşı olduğum için particilikle yönetilen bir ülkeden bir şeyler beklemiyorum. A partisi ya da B partisinin yapacağı işler benim için aynıdır, ben bunları çoktan aştım.. Ama yurtdışına ülkem için elbette güzel şeyler göstermem gerek, söylemem gerek ve bunu yapıyorum.. Gidip de yolsuzluktan rüşvetten, cemaat-akp kavgasından bahsetmem.. Mesela aselsan, tai nin yaptığı şeyleri gösteririm .. Bunlar da kendimce benim katkım.. Elimden geldiğince iyi tanıtmaya gayret ediyorum bu kadar basit benim için.. 

    Sizin particilik kavganız beni ilgilendirmiyor, ben oy falan kullanmıyorum, istiyorsan elçiliği arayıp benim oy için kayıt olup olmadığıma bakabilirsin :) Beni anlamanızı da beklemiyorum, yanlış anlama kimseyi küçümsemek için demiyorum ama benim bakış açım çok farklı.. O yüzden particilik oyununuza beni çekmeyin

     

     

    hoca seninde anlamadığın şu

    bu ülkede bilime karşı olan bir zihniyet var

    yani milletin çocuğu kafasını kurandan kaldırmasın sabah akşam namaz kılsın camiden çıkmasın sorgulamasın isteyen

    bunuda açık açık göstere göstere zorla yapan bir zihniyet

    şimdi türkiye cern e ortak üye olsa ne olur tam üye olsa ne olur

    büyük resmi kaçırıyorsun

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2002
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

    ya arkadaşlar cidden şaka mısınız siz? Olayın siyasetle ne alakası var? Kafanız mı iyi? Sadece cern'e ortak üye olundu.. Umarım normal üyelik de gelir peşinden.. Bunlar iyi şeyler. Şu sığ görüşlerinizden vazgeçin, şu parti yaptı bu parti yaptı olayını geçin..  

    Ülkeyi övme olayına gelince, adamların söylediklerini yazdım ben, benim türk olduğumu duyduklarında söylediklerine göre analiz yaptım, eskiden duyduklarımla karşılaştırdım ve bana daha olumlu geldi.. Hayatı boyunca yurtdışına çıkmamış insanların gelip de ahkam kesmesi de doğru değil.. 

    Neyse gece gece sinirimi bozmak istemiyorum daha fazla.. Particilikle uğraşın siz, kim başımıza bela ettiyse bunları..

    hocam avrupalı değil de bizi genelde ortadoğulular felan övüyor.. Türkiye çok güzel, hayalimiz Türkiye'ye gelmek diyorlar, biz de bunu görünce seviniyoruz..

    avrupa bambaşka biryer, öven de Türkiye'ye 1 haftalığına gelsin görsün, sonra tekrar görüşlerini alırız.

    hocam geçen hollandalı bir elemanla konuştum, benim komşuydu, sürekli tatile gidiyormuş yazları türkiyeye, ondan iyi şeyler duydum, elbette kötü şeyler de denk gelmiştir ama iyi şeyleri söyledi bana. DAha önce isviçreli bir çocukla konuştum, istanbul'a gitmekten korkuyordu, öldürüleceğini falan düşünüyordu.. Yani çeşit çeşit insanlar var ben de kendi gözlemlerime dayanarak olumlu yorumların daha fazla olduğunu görüyorum. Balkan ülkelerindeki insanlar türk dizilerinin etkisiyle daha iyimser bakıyor türklere.. Araplar farklı bakıyor.. Ortadoğulu derken? Hocam ortadoğu amerikaya göredir, sana göre orası ortadoğu değildir :) Ayrıca amerikan haber sitelerine girersen bazı sitelerin türkiye yi ortadoğu bölgesi olarak işaretlediğini görürsün.. O yüzden onların dilyle konuşmamak gerek :)

     

    antalyaya ben de tatile gitsem Türkiye çok iyi yer ya, çok gelişmiş eskiye göre derim hocam. Antalya!

    yani ülkeyi hepten kötülemiyorum, herşeye rağmen iyi şeyler de oluyor arada sanırım. bu haber gibi mesela.

    araplar değil sadece, iran, ırak, suriye, afganistan, pakistan, azerbaycan belki.. ortadoğu lafını anlamadım? bana göre ortadoğu bu saydığım yerler işte.

    Türkiye ortadoğu ülkesi değildir.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Homo

    Ulan adam haber vermiş etmediğiniz laf kalmamış yok akp lidir yok o dur yok budur.Konu üzerinden gitseniz ya ? Hayır bi admin falan gelsede siyasete çekenlere ban atsa.


    @unbalanced hocam çok güzel haber yani böyle bir projede bulunmak ülke adına askeri gelişmeleri takip ediyorum güzel şeylerde oluyor ülkede ( bknz a b partisi yaptı demiyorum oraya çekerseniz kafanızıı sikiyim ) Aselsan FNSS Otokar güzel işler başarıyor bu aralar idef 2015 resimlerine baktığımda gerçekten gelişmeler güzel.

    Aslında cern ile ilgili anubisx hoca gelsede birşeyler yazsa keşke

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2003
    Erkek

    Hoca bir de çocuk "ya dindar olur ya tinerci" diyen bir adam hüküm sürüyor ülkede

    Sence bilimde ne kadar ilerlemiş olabiliriz ki? Fazla uzaklaşmış olamayız bence

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2003
    Erkek
    EnesErgun bunu yazdı

    Ulan adam haber vermiş etmediğiniz laf kalmamış yok akp lidir yok o dur yok budur.Konu üzerinden gitseniz ya ? Hayır bi admin falan gelsede siyasete çekenlere ban atsa.


    @unbalanced hocam çok güzel haber yani böyle bir projede bulunmak ülke adına askeri gelişmeleri takip ediyorum güzel şeylerde oluyor ülkede ( bknz a b partisi yaptı demiyorum oraya çekerseniz kafanızıı sikiyim ) Aselsan FNSS Otokar güzel işler başarıyor bu aralar idef 2015 resimlerine baktığımda gerçekten gelişmeler güzel.

    Aslında cern ile ilgili anubisx hoca gelsede birşeyler yazsa keşke

    belki atomu parçalayamam ancak cerne üye olmanın türkiye açısından herhangi bir bilimsel gelişme olmadığını size söyleyebilirim

    alp tarafından 08/May/15 02:33 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    bu konuya son mesajımdır..

    Son kez basitçe bir kaç şey söylüyorum

    1- türkiye bir bilim ülkesi değildir, iyi çalışmalar olabilir ama çok gerideyiz,

    2- iktidar partisinin bilime yaklaşımını doğru bulmuyorum, daha önce tubitak'ın başına getirdiği adamdan belli..

    3- amerikan kaynaklı haber sitelerinde türkiye ortadoğu ülkesi olarak geçer.. ayrıca resmiyette türkiye 3. dünya ülkesidir.. ortadoğu amerikaya göre ortadoğudur, senin komşun ırak,iran ortadoğu ise senin de ortadoğulu olman kaçınılmaz ama kendini amerikanların tabirine göre tanımlaman doğru değil...

    4- böyle dar kafalılar olduğu müddetçe bu ülkeden zaten çok şey beklemiyorum,zaten kafası olan adam böyle insanların içinde durmaz o yüzden ben de terk ettim.. daha açtığım konuyu bile anlamadan akp li damgası yapıştıran gerici zihniyetin olduğu bir ülkede yaşanmaz zaten.. ama ne olursa olsun yurtdışında asla ama asla ülkeme ve dinime karşı kötü bir laf getirmedim ve getirmem de her ne kadar kötü olsa da..

    5- cern den bahsedilirken bir anda olayı dindar nesile bağlayanlara diyecek bir şeyim yok.. kemikleşmiş beyinler bir şey anlamazlar.. kötüledikleri adamlar gibi olduklarının farkında değiller, sadece renkleri değişik.. Zaten ülkenin hali bu konuda yazılan mesajlardaki zeka seviyesinden belli olabiliyor.. 

    daha da uzatmak istemiyorum... hadi hepinize iyi geceler.

     


    Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2003
    Erkek

    edit

    alp tarafından 08/May/15 02:33 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Kasım/2010
    Erkek

    @alp 

    @AllahınOğlu

    Ya hocamlar allah aşkına nerden geldiniz buraya şey gibi yumurta atmayı bekleyen taraftar moduna büründünüz :)

    Cern'i merak ederdim hep açıp bi okuyım ne gelişmeymiş bu alla alla falan dedim, 3 sayfadır atışma okuyorum 

    Tehlikeli boyutta siyaset kaçmış içinize hacı abiler :) Ne gerek vardı bea ban gölü canavarları geldiğinde kan gövdeyi götürcek 

    Biri küfür etcek o olcak bu olcak, Yemın ederim ki aha şuracıkta öleyim, Cern konusunu açtığımda bilgisayar başında 

    Kalp krizi geçirip ölüceğimi tahmin edebilirdim, ama konun akp'ye chp'ye vs vs toplamında siyasete dayanıcağını zerre tahmin 

    Etmezdim ben şuan şok ben iptal ! :) yapmayın be hocam içim bi garip oldu iyice siyaset yumağı olduk forumca 

    Hadi gelin kucaklaşalım se-le-na diyelim :) 


    Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2003
    Erkek

    Hocca bize kaçan bir şey yok, adam cern paylaşmış, neden haberlerde çıkmıyor diyordu ona Türkiyenin cern'e üye olmasının ülke açısından bilimsel bir gelişme olmadığını anlatmaya çalışıyorduk. Olumlu bir olay olabilir ancak bu zaten beklenen bir şey, sonuçta bizi bilimdeki ilerlememiz nedeniyle cerne uye falan olmaya davet etmediler. Ki bu olay bildiğin seçim yatırımı tarzı, biz bilime de yatırım yapıyoruz hesabı haberler sonra araya Türkiyenin yabancılar tarafından övüldüğü konusu girdi biz de yok öyle bir şey diye esaj yazdık

    Bence sana kaçan bir şeyler olmuş ki fikrini yazmak yerine direk bize bir şeyler yazmışsın. Bak bizim mesajlarımız hep konuyla ilgili konu dışı hiçbir şey yok, konu açılır farklı dallara dağılır ordan devam eder zaten forumun mantığı böyle gider

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Kasım/2010
    Erkek
    alp bunu yazdı

    Hocca bize kaçan bir şey yok, adam cern paylaşmış, neden haberlerde çıkmıyor diyordu ona Türkiyenin cern'e üye olmasının ülke açısından bilimsel bir gelişme olmadığını anlatmaya çalışıyorduk. Olumlu bir olay olabilir ancak bu zaten beklenen bir şey, sonuçta bizi bilimdeki ilerlememiz nedeniyle cerne uye falan olmaya davet etmediler. Ki bu olay bildiğin seçim yatırımı tarzı, biz bilime de yatırım yapıyoruz hesabı haberler sonra araya Türkiyenin yabancılar tarafından övüldüğü konusu girdi biz de yok öyle bir şey diye esaj yazdık

    Bence sana kaçan bir şeyler olmuş ki fikrini yazmak yerine direk bize bir şeyler yazmışsın. Bak bizim mesajlarımız hep konuyla ilgili konu dışı hiçbir şey yok, konu açılır farklı dallara dağılır ordan devam eder zaten forumun mantığı böyle gider

    Orası olmamış hocam, ben tatlı dille geldım size, esiprili olsun yumuşak olsun dağılsın diye, savunman çok güzel ama ora olmamış :) 

    Genel görünüm böyle gözüküyor, yanı bakan dışarıdan siyaseti sizin çıkardığınızı düşünüyor kaçan değil, dışarıdan görünenin 

    Dışarı yüzünü ilettim size, ee mantık boyutuna baktığında ortam birazdaha ısınsa fiks ban yicek ikiniz ortada durucaksınız, 

    Size suç atmıyorum ama göze görünen sizsiniz 


    Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
Toplam Hit: 10679 Toplam Mesaj: 92