Türkiye Çeyrek Finalde !
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------...hala acayip gururlu ve sevincliyim ya...
-----------------------------hangimiz değiliz hocam.. Hangimiz değiliz :) Cech'e 15 dk da 3 gol.. Boru mu..? Evet BORU ! :)
-
milli takımımıza çok teşekkür ediyorum.İnşallah fnialde de oynarlar bize o çoşkuyu yaşatırlar.
-
gece arabadan aşağı düşüyodum amk :D
-
harbi ya iyi yendik .d
-
nihat , nihattt ve gooooll. santrayı kullandı çekler. ve aut. volkan nihata pas veriyor nihaaaattt ve gooooll
İsviçreye 1-0 yenilirken 2-1 ; Çeklere 2-0 yenilirken 3-2 :))
-
akşam kaavede maç izlerken 2. golde çayları falan döktüm o derece yani
-
nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
maçı indirebilcem bi adres verin arşive koyucam ömür boyu saklıcam çoyçaklarıma izleticem amq :D
-----------------------------Maçın Geniş Özeti var onu vereyim ordan video yu indirirsin
http://www.dailymotion.com/related/9733979/video/x5smsk_turkiye-3-2-cek-cumh_sport
-
Helal olsun...Türkiye işte bu.Sen benliğinde olanı yaptın.Sen busun işte.Aslanlarım ya... :)
Hacılar öldüm öldüm dirildim ya siz bizim gurubu görecektiniz.3.gol de geldi ya kafayı sıyıracaktım olamaz ya rüya bu amk dedim.Helal olsun valla.Kaç saat maçtan sonra coştuk,gezdik, kutladık...
O kartlar hakemin ....
hakem anladı. :)
Çeyrek finalde başarılar.En büyük Türkiye.
-
Dün bir kez daha kaybedecek hiçbir şeyi olmayandan korkulması gerektiğini anladık dün 2-0 olunca bizimkilerin kaybedecek birşeyleri kalmadı aslanlar gibi hücuma kalktılar vede aslanlar gibi kazandlar şahsen bizde coştuk gece 2'ye kadar sokaklarda koptuk eğer bunlar böyle hırslı oynarlarsa final gerçekten sürpriz olmaz
ooooooooo oooooooooooo TÜRKİYEE TÜRKİYE OOO OOOOO
-
bitane alman kanalından maçı buldum sesi kapattım telefondanda maçı yayınlayan bi radyo açtım yanına koydum tv nin muha süper oldu çok heycanlandım çok duygulandım dedim bu iş bitti 15 dakkada 3 gol fena attılar ama kalcinin son hali manyaktı :D volkan ipnesini tüm türkiyenin moralini bozdu millette neşe kalmadı gtü kalktı ipnenin 5 dakika kalmış orda ne artsitlik yapıyosun adamda kendini yere atmış haklı heralde atıcak kart görsün diye açığını buldumu yeter bu kdar :F