Türkiye Çeyrek Finalde !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------

Kadean bunu yazdı:

Beyler Goller

2-2 http://www.seyrettir.com/video/463/Euro_2008_%3A_Turkiye_2_-_2_Cek_Cumhuriyeti.html

2-3 http://www.seyrettir.com/video/464/Euro_2008_%3A_Turkiye_3_-_2_Cek_Cumhuriyeti.html

off ya aglıyorum yok boyle bir olay hele nihatın son golü inanılmaz 1. sınıf vuruş henry vuruşu

hocam ilk golü göremedim ben 2-0 olunca sinirlenip kapamıştım tv yi

ardanın golünü de versene sana zahmet

hacom seni kıracağıma kafamı kırarım :P

2-1 http://www.seyrettir.com/video/462/Euro_2008_%3A_Turkiye_1_-_2_Cek_Cumhuriyeti.html

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    helal olsun valla çok süper maçtı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hoca son 4 dk yı verin ya izlemedim maçı :S millet bağırınca radyoyu açtım 2-0 dan 2-3 filan diyince hemen nete uyuyan var tv li odada :S

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gizli-kod
    gizli-kod's avatar
    Erkek
    helal olsun valla maç çok heyecenalıydı,hele nihatın o 3.golü dehşetti

no sex no hayat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    netmaster
    netmaster's avatar
    Erkek

Yeter artık cok defans oynuyoruz. Bu maçı yendik ama bazı şeyleri farketmemiz lazım biz atak yaptıgımız sürece iyiyiz. Bugün de gördük...

Helal Olsun futbolculara cok iyi oynuyorlar  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    güzel maçtı.arda müthişti.hele ki abartılan kaleci ve defansın hayvani savunması karşısında 2-0'dan değil maçı 1 gol atmak bile bana hayal gibi geliyordu.ama ardanın o mesafeden vuruşu kolay bir gol gibi gözüksede müthiş ve zor bir goldü.ne yalan söyliyim hazırlıklardan sonra gruplarda türkiyeye güvenmiyordum.ama şu oyuna baktıktan sonra + buraya kadar gelmişkende türkiye kolay kolay finalleri bırakmaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Abi duygusal tranva geçirdim resmen.2-0 oldu ağlıyodum. Sonra goller geldi inan mahalle uyandı bağartımdan.Maç bitti 2 dk sonra konvoyla gelmye başladı.Len ne zaman toplandınız :D

Bu arada Volkan bir yönden iyi yaptı orada ona vurması reflexti ama birde düşünmesi gerekiyordu Rüştü bize inş. yamuk yapmaz :S

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

ben bu gün hiç akıtmıycam dua ediyodum allahım ne olur bir goldaha olsun hiç akıtmıycam diye maç 2-2 iken bu gün boşalma yok saat 00:00  den sonra yok neyse sabaha kadar yapmıyım en iyisi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Aynı başlığı açtım silinmiş! çok garip

oysaki bağıra bağıra sesim kısıldı :)

Avrupalı hakemlere kapak olsun.  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    dehşet-ül vahşetizmmmmmmm

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
Toplam Hit: 22705 Toplam Mesaj: 153