Türkiye Çeyrek Finalde !
-
son dkları upload edin yaaaaa
-
spiker : syn cumhurbaşk. ve başbakanımız maçtan sonra aradılar mı?
h. doğan : evet aradılar çocukları kutladıklarını sölediler bizde soyunma odasında kendilerine ilettik alkışladılar.
spiker : en büyük başbakan bizim başbakan mı dediler
bu atv yi sikerler ama (:
-
herşey muhteşemdi güzel oynadık kazandık ama ben bu volkanın t.a.q la böle çirkeflik yapılırmı ya dama vurdu durup dururken amk..
-
hacı be benim şu banı açsanız yada bi 24 saate filan ayarlasanız şu galibiyetin şerefine :)
-
ne maçtı be, hayatımda böyle maç izledim, koçlarım benim, fatih terim bunlara soyunma odasında ne yapıyorsa adamlar 2. yarı çoşuyorlar. helal olsun aslanlarıma.
-
duygu fırtınası koptu içimde 2-0 dan 3-2 gelmek aklımdan bile geçmiyordu bi gol bari atsak derken şu sonuca bak :):):) ardanın goluyle takımı collerin üzerine kuranlara col gibi girdi :) üzerine nihatta 2 kahve söyledi çeklere.)
artık bunlarıda çekoslavalaştırdık..
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
maçın sonları süperdi :D
harbi ya:) aha gitti çeyrek final dedim ardanın müthiş golü hala gözümün önünde:) ve ardanın bu gölü sayesinde takım moral kazandı ve tabiki nihat süper noktaladı:)nikoteen bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
avuclarimin ici terledi benimde :D
benim götüm terledi hoja son 4 dakka sen ne diyon :D:D
abi süpersin ya muaha:D -
abi dedim kalp krizi geçiriyorum.Fakat şuınu söylemem lazım hamit, sabri sıçtı!!!Tuncay kaç maçtır sıçmaya devam ediyor Değiştir artık fatih hoca şu adamları!..
Volkan her zamanki gibi sağlam gsli olarak helal volki diyorum.
edit:
hakem sana kafam girsin!
Bu kadar şerefsizlik yapılmaz arkadas...Hakkımızı yedi hakeme inat !! 3-2 helal volkan, servet, arda, nihat, emre....
emre güngörde yeni fakat çok iyi.Bu adam 2 sene sonra vazggeçilmez bir adam olur.Favorim oalcaktır.İsmimde emre nihat, servet, emre belezoğlu,emre aşıktan sorna bir favori emre daha..
-
Ohh ya ne zamandır ihtiyacım vardı şöle arabayla turlayıp yırtılana kadar bagırmaya , Türk bayrağını sallamaya :)
Son 30 Dk. Gerçekten Türkiye gibi oynadılar. Volkanın yaptıgı hareket yüksek gerilim eseri olsa gerek ama hangimiz olsak aynısını yapardık.
Tüm Millilere Teşekkürler.
-
walla süper oldu bakalım ceyrek finalde ne yapcaz