Türkiye' Deki Zenci Nüfus Artışı
-
Hocalar eskiden dışarıya çıktığımız zaman bir tane zenci gördüğümüzde bize ilginç gelirdi bön bön bakardık, şimdi dışarıya bir çıkıyorum kamyonla zenci dolu amk.Adamlar her köşe başını tutmuş saat,parfüm,gözlük satıyor.Tabi çaktırmadan uyuşturucu da satıyor o zenci arkadaşlar.Parola belirlemişler söylüyorsun çıkarıp veriyor malı saatin altında.Geçen gün aksaray da 500 m lik yol boyunca kaç zenci görücem diye saydım 45-50 tane gördüm amk.Nedir bu zenci popülasyonunda ki artış ve sebebi nedir ? Cevaplarınızı bekliyorum.
-
bende nedenini bilmiyorum ama 2020li yıllarda nijeryanın nüfüsunun çini geçiceği tahmin ediliyor.
-
alla alla harbiden böyle bir durum mu var.İlginç.
-
türk pasaportunun değeri son derece düştü , türkiyenin dış itibarı gibi artık kendi içinde sorunlu olan ve dünyanın geri kalanından da siktiri yemiş bir ülkeyiz durum böyle olunca dünyanın medeniyet ulaşmamış köşelerindeki açlar da ellerini kollarını sallayarak sınırı geçiyorlar devletin kendine hayrı kalmadı ki tutup sınırlarını korusun
zenciler gündüz feneri gibi parladıklarından sırf onların sayısı arttı sanıyorsun dünyanın diğer yabani yerlerinden gelenler savaşlardan kaçanlar iti kopuğu suçlusu kaçağı türkiyeye doluşmaya başladı sultan hazretlerinin oy umuduyla suriyeli araplardan yüzbinlerce kişiye türk kimliği verdiği söyleniyor, zenciler en azından saat satıyor uyuşturucu satıyor , hazretin arapları yamyam silah kaçırıyor organ kaçırıyor gasp soygun tecavüz ...
-
xzxz bunu yazdı
türk pasaportunun değeri son derece düştü , türkiyenin dış itibarı gibi artık kendi içinde sorunlu olan ve dünyanın geri kalanından da siktiri yemiş bir ülkeyiz durum böyle olunca dünyanın medeniyet ulaşmamış köşelerindeki açlar da ellerini kollarını sallayarak sınırı geçiyorlar devletin kendine hayrı kalmadı ki tutup sınırlarını korusun
zenciler gündüz feneri gibi parladıklarından sırf onların sayısı arttı sanıyorsun dünyanın diğer yabani yerlerinden gelenler savaşlardan kaçanlar iti kopuğu suçlusu kaçağı türkiyeye doluşmaya başladı sultan hazretlerinin oy umuduyla suriyeli araplardan yüzbinlerce kişiye türk kimliği verdiği söyleniyor, zenciler en azından saat satıyor uyuşturucu satıyor , hazretin arapları yamyam silah kaçırıyor organ kaçırıyor gasp soygun tecavüz ...
çok doğru tespit.Millet ülkesinde medeniyet görmüş adam görmek ister biz ise insan kasaplarını,dünya görmemiş saldırganları ülkemize dolduruyoruz.
-
c0nverse bunu yazdı
bende nedenini bilmiyorum ama 2020li yıllarda nijeryanın nüfüsunun çini geçiceği tahmin ediliyor.
hocam bu neye dayandırılan bi tahminki hani şimdi baktım 170milyon civarı bi nüfusu var bu patlama imkansız gibi =)
-
u235 bunu yazdıxzxz bunu yazdı
çok doğru tespit.Millet ülkesinde medeniyet görmüş adam görmek ister biz ise insan kasaplarını,dünya görmemiş saldırganları ülkemize dolduruyoruz.
Aynen mesela zencilerden farklı olarak fatih çevresinde veya hiç olmadı bağcılar- kabataş hattına topkapıdan kabataşa doğru binin öğlen saatleri veya akşam 8-9 gibi karaköyden bağcılara doğru binin tramvayda Türk'ten çok suriyeli oluyor.
-
torpedo_XL bunu yazdıu235 bunu yazdıxzxz bunu yazdı
Aynen mesela zencilerden farklı olarak fatih çevresinde veya hiç olmadı bağcılar- kabataş hattına topkapıdan kabataşa doğru binin öğlen saatleri veya akşam 8-9 gibi karaköyden bağcılara doğru binin tramvayda Türk'ten çok suriyeli oluyor.
Aynen öyle hocam.Onlara da ekstra ayar oluyorum amk.Adamların sıfatın da meymenet yok.Bir de çoluk çocuk dileniyorlar her yerde.Geçen gün çemberlitaş ta nasıl yırtınıyorlar gece dilendikleri paraları paylaşırken.Birbirlerini bile kesecekler o derece hırs yapmışlar.Birde yanıma gelmişler Halep ten savaştan geldik bize sadaka ver diyorlar.Cinlerimi tepeme çıkardılar orda akşam akşam.Dövsen ağzını yüzünü kırsan birse sen suçlu olursun başın balaya girer.Küfür edip basıp gitmekle yetinebildim anca.
-
turk kimligi almis suriyeli gotler , takkeli peceli bay bayan ciktiklari uzakdogu tatillerinde hirsizlik yaparken yakalanip turkiyenin adini kirletiyorlar. ozellikle suriyeli olmak uzere arap turistler mimlenmisti simdi turkiye'ye sicramis bu hirsizlik cetesi.
tesetturlu, peceli doviz bozduracakmis gibi dukkanlara girip yuklu miktar doviz cevirisi talep ediyorlar , is yeri calisani kasa basindan uzaklasip iceriye para almaya falan giderse kasayi, sagi solu patlatiyorlar.. tesettur altina kuyum,para,malzeme caldiklarini kamufile ediyorlar.
-
Bu sorun çıkaran göçmen olayına tek çözüm kan dökmektir. Adamın vatandaşlığı yok ise tut bi tenhada kes gırtlağını at kenara, ya da kır ağzını burnunu.
Zamanında Amerikadaki neonaziler bu olayı Meksikalı kaçak göçmenlere yapmışlar.
Tabi bi boka yaramamış Amerikada hala göçmenler mevcut :D ama başka yapabileceğin birşey yok. Ya lider değişecek diyecekki "s.gidin lan ülkenize geri dönün yeter bu kadar" ya da vatandaşlar böyle böyle kendileri temizleyecek, başka bi yol ben görmüyorum.
Osmanlının dağılması kendi bünyesindeki milletleri tutamamasından olmuştur. Bugün yine birileri bi taraftan ayaklanıyo, diğerleri fişteklenmeye çalışılıyo falan. Yarın öbürgün bu suriyeliler zenciler falan da ayaklanırsa ortalığın hali fena olacak. Aha da diyorum.
-
Devlet politikasıyla yok edilmeliler.