Türkiye' Deki Zenci Nüfus Artışı
-
Zenciler iyi la. Bu arap yani Suriyelileri sokaktaki köpek kadar sevmem. Bizim burda zenci hafizlar var iyi çocuklar. Ama adamlar bizden iyi giyiniyor ben öyle giyinsem Türkiye nin yarısını duzmus olurdum
-
Gariban oldukları için devlet bişi demiyo yoksa 10dkkda temizlerler
-
gariban olabilirler ama insan olsunlar. abd selamun aleykum hosgeldin diyip almiyor. mulakatlardan geciriyor, aile , egitim , kultur seceresini cikartiyor, suc isleyebilme potansiyeline kadar, beden, ruh ve akil saglik duzeyi dahil olmak uzere tepeden tirnaga bilgi ediniyor. dil okulu, is temin edip , ileride vergi olarak geri aliyor.
turkiyede siniri gecene kadar, batida iceri girdikten sonra esas film basliyor .P
-
Bursa dada çoğalmaya başladılar , Gürsu tarafına da Suriye lileri doldurmuşlar.
-
İstanbul/Fatih adamların memeleketi :))
-
ben denizlide avmde çok görüyorum ama onlar birşey satmıyor genelde alışveriş yapıyorlar :D
-
zencilerin şimdilik pek bi zararı yok da, suriyeli kasapları sınıra kuracan bi mancınık atacan kendi memleketlerine. Ülkemizden capcanlı dipdiri çıkmış olacaklar, ölen de kendi ülkesinde ölmüş olacak sorun yok yani
-
ETRoot bunu yazdı
Zenciler iyi la. Bu arap yani Suriyelileri sokaktaki köpek kadar sevmem. Bizim burda zenci hafizlar var iyi çocuklar. Ama adamlar bizden iyi giyiniyor ben öyle giyinsem Türkiye nin yarısını duzmus olurdum
Zencileri neden sucu yada tüpçü yapmadıklarını anlamışsındır.
-
RETRET bunu yazdıETRoot bunu yazdı
Zencileri neden sucu yada tüpçü yapmadıklarını anlamışsındır.
-
şu renk ayrımını bırakın artık...