folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye' Deki Zenci Nüfus Artışı

Türkiye' Deki Zenci Nüfus Artışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Zenciler iyi la.  Bu arap yani Suriyelileri sokaktaki köpek kadar sevmem. Bizim burda zenci hafizlar var iyi çocuklar. Ama adamlar bizden iyi giyiniyor ben öyle giyinsem Türkiye nin yarısını duzmus olurdum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Gariban oldukları için devlet bişi demiyo yoksa 10dkkda temizlerler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

gariban olabilirler ama insan olsunlar. abd selamun aleykum hosgeldin diyip almiyor. mulakatlardan geciriyor, aile , egitim , kultur seceresini cikartiyor, suc isleyebilme potansiyeline kadar, beden, ruh ve akil saglik duzeyi dahil olmak uzere tepeden tirnaga bilgi ediniyor. dil okulu, is temin edip , ileride vergi olarak geri aliyor.

turkiyede siniri gecene kadar, batida iceri girdikten sonra esas film basliyor .P 

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bursa dada çoğalmaya başladılar , Gürsu tarafına da Suriye lileri doldurmuşlar.

küfrederiz villalara kulübeden
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

İstanbul/Fatih adamların memeleketi :))

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ben denizlide avmde çok görüyorum ama onlar birşey satmıyor genelde alışveriş yapıyorlar :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

zencilerin şimdilik pek bi zararı yok da, suriyeli kasapları sınıra kuracan bi mancınık atacan kendi memleketlerine. Ülkemizden capcanlı dipdiri çıkmış olacaklar, ölen de kendi ülkesinde ölmüş olacak sorun yok yani

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

Zenciler iyi la.  Bu arap yani Suriyelileri sokaktaki köpek kadar sevmem. Bizim burda zenci hafizlar var iyi çocuklar. Ama adamlar bizden iyi giyiniyor ben öyle giyinsem Türkiye nin yarısını duzmus olurdum

Zencileri neden sucu yada tüpçü yapmadıklarını anlamışsındır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    RETRET bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı

Zencileri neden sucu yada tüpçü yapmadıklarını anlamışsındır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şu renk ayrımını bırakın artık...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 7582 Toplam Mesaj: 61