Türkiye' Deki Zenci Nüfus Artışı
-
opusdei bunu yazdı
şu renk ayrımını bırakın artık...
daha yeni başlamıştık halbüki :D
-
antivir-US bunu yazdı
zencilerin şimdilik pek bi zararı yok da, suriyeli kasapları sınıra kuracan bi mancınık atacan kendi memleketlerine. Ülkemizden capcanlı dipdiri çıkmış olacaklar, ölen de kendi ülkesinde ölmüş olacak sorun yok yani
fikri beğendim seni takdir ettim hocam =)
-
Zenci değil Siyahi. Hem coğrafya'ya biraz renk gelmiş oluyor işte. Bu zihniyet ile ancak burdan mastürbasyon yaparsınız.
-
Üstad aslında Türkiye'de ki zenci demekle genelleme yapmamak lazım. Ben Doğubayazıt'ta yaşıyorum ve 23 yaşındayım. Hayatımda henüz yakından bir zenci görmedim.
Bu zenciler İstanbul'da var D:
-
EnT_X bunu yazdı
Zenci değil Siyahi. Hem coğrafya'ya biraz renk gelmiş oluyor işte. Bu zihniyet ile ancak burdan mastürbasyon yaparsınız.
Hayırdır sen bu zihniyetle zencilere mi veriyon nedir yani bu yorumun mantığı?
-
Beyler hepimiz afrikadan geldik bırakın bu işleri
-
HolyReform bunu yazdı
Beyler hepimiz afrikadan geldik bırakın bu işleri
Valla bize orta asyadan geldiniz dediler yalan mı demişler
-
Bizim İzmirde dolu, fetonun Afrikadaki okullarından okumaya geliyolar ama iyi çocuklar.Bi tanesi hatta halısaha maçlarımızda oynar. Lakabı Eboe.
-
ee ne güzel işte kodumun coğrafyasına yeni beyinler fikirler gelsin de şu şark kafasından bi kurtulalım azcık amk.
başbakan bundan korktuğu için 3 çocuk istiyor zaten.
-
o zenciler gunluk parayla calisiyor. adamlar dikkat cekici ve az bucuk turkce biliyor. bi firma veya artik herneyse salmis bunlari sokaklara. cokta guzel bir dusunce tamamen satis politikasi normal bir turk vatandasinin bir haftada satacagi saati bu adamlar bir gunde satiyor. uyusturucu kismini bilmiyorum ama olabilme ihtimalide yok degil. en azindan benim sehrimde durum boyle diye dusunuyorum.