Türkiye' Deki Zenci Nüfus Artışı
-
suriyelilerden iyidir.adamlar full zarar
-
zndmn bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
bende nedenini bilmiyorum ama 2020li yıllarda nijeryanın nüfüsunun çini geçiceği tahmin ediliyor.
hocam bu neye dayandırılan bi tahminki hani şimdi baktım 170milyon civarı bi nüfusu var bu patlama imkansız gibi =)
bende bilmiyorum hocam sunum konumduda çin,ordan öğrendim.
-
opusdei bunu yazdı
şu renk ayrımını bırakın artık...
Heh bu da yurdum sosyalisti, hümanisti :D
Arkadaş adamlar işin taşağında sen de burda hümanistlik yapmaya çalışıyorsun. Gidin la artık sıkıldık sizden. -
tabii insan ayırmak hoş bir durum değil lakin bu suriyelilerin medeniyetle insanlıkla uzaktan yakından alakası yok biz ülkedeki medeniyetsizlere bir derece hoşgörü göstermeye çalışırken bide şimdi suriyelisi çıktı başımıza bunlar biraz daha çoğaldığında ülkeye verdikleri zarar daha belirgin olacak
-
Bunları kaçakçılar Yunanistan'a götürücez deyip getiriyorlar buraya bırakıp kaçıyorlar.
-
evet kimisi çalışmak içi kimisi okumak için geliyor buraya..
-
All invaders must die
-
ben konuya biraz farklı bir yerden bakıcam. havalimanında çalıştığımdan baya baya muhattap olmaktayım. bir de thy afrika uçuşlarını inanılmaz oranda arttırdı. belki nijeryanın kendisi bile kendi memleketinde o kadar yere uçmuyordur (lagos,kano) şundan bahsedicem; adamlar mağdur edebiyatını öyle bir öğrenmişler ki her konuyu hemen bize ırkçılık yapıyorsunuza bağlıyorlar. mesela adam kapıya kadar kendinden buyuk bagajlarla gelmiş. ha birde su var her afrikalı ve arap bebeğinden yaşlısına yanına alabildiği kadar bagaj ve hatta fazlası ile gelir çunku gittikleri yerde eğer bagajlarını kargo tarafına verdilerse talan edilir. bunu bilen elemanlar bavul bavul eşyayı uçakta kabinde götürmek ister. ve kendisine bu durumun olmayacağı anlatıldığında hemen sizi ırkçılık yapmakla suçlarlar. inanın içimde biraz insan sevgisi olmasa bu tip adamlara ırkçılık yapmakla haklı olduklarını düşüneceğim.
-
Paranoiattack bunu yazdı
ben konuya biraz farklı bir yerden bakıcam. havalimanında çalıştığımdan baya baya muhattap olmaktayım. bir de thy afrika uçuşlarını inanılmaz oranda arttırdı. belki nijeryanın kendisi bile kendi memleketinde o kadar yere uçmuyordur (lagos,kano) şundan bahsedicem; adamlar mağdur edebiyatını öyle bir öğrenmişler ki her konuyu hemen bize ırkçılık yapıyorsunuza bağlıyorlar. mesela adam kapıya kadar kendinden buyuk bagajlarla gelmiş. ha birde su var her afrikalı ve arap bebeğinden yaşlısına yanına alabildiği kadar bagaj ve hatta fazlası ile gelir çunku gittikleri yerde eğer bagajlarını kargo tarafına verdilerse talan edilir. bunu bilen elemanlar bavul bavul eşyayı uçakta kabinde götürmek ister. ve kendisine bu durumun olmayacağı anlatıldığında hemen sizi ırkçılık yapmakla suçlarlar. inanın içimde biraz insan sevgisi olmasa bu tip adamlara ırkçılık yapmakla haklı olduklarını düşüneceğim.
Aynı Doğudakilerin "dövlet bize bahmii" diyerek Molotof atması gibi değil mi hocam ?
-
Citizen bunu yazdıParanoiattack bunu yazdı
Aynı Doğudakilerin "dövlet bize bahmii" diyerek Molotof atması gibi değil mi hocam ?
Laciverti :D