folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye' Deki Zenci Nüfus Artışı

Türkiye' Deki Zenci Nüfus Artışı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

suriyelilerden iyidir.adamlar full zarar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    zndmn bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı

bende nedenini bilmiyorum ama 2020li yıllarda nijeryanın nüfüsunun çini geçiceği tahmin ediliyor.

hocam bu neye dayandırılan bi tahminki hani şimdi baktım 170milyon civarı bi nüfusu var bu patlama imkansız gibi =)

bende bilmiyorum hocam sunum konumduda çin,ordan öğrendim.

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

şu renk ayrımını bırakın artık...

Heh bu da yurdum sosyalisti, hümanisti :D
    Arkadaş adamlar işin taşağında sen de burda hümanistlik yapmaya çalışıyorsun. Gidin la artık sıkıldık sizden.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

tabii insan ayırmak hoş bir durum değil lakin bu suriyelilerin medeniyetle insanlıkla uzaktan yakından alakası yok biz ülkedeki medeniyetsizlere bir derece hoşgörü göstermeye çalışırken bide şimdi suriyelisi çıktı başımıza bunlar biraz daha çoğaldığında ülkeye verdikleri zarar daha belirgin olacak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bunları kaçakçılar Yunanistan'a götürücez deyip getiriyorlar buraya bırakıp kaçıyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

evet kimisi çalışmak içi kimisi okumak için  geliyor  buraya.. 

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

All invaders must die

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

ben konuya biraz farklı bir yerden bakıcam. havalimanında çalıştığımdan baya baya muhattap olmaktayım. bir de thy afrika uçuşlarını inanılmaz oranda arttırdı. belki nijeryanın kendisi bile kendi memleketinde o kadar yere uçmuyordur (lagos,kano) şundan bahsedicem; adamlar mağdur edebiyatını öyle bir öğrenmişler ki her konuyu hemen bize ırkçılık yapıyorsunuza bağlıyorlar. mesela adam kapıya kadar kendinden buyuk bagajlarla gelmiş. ha birde su var her afrikalı ve arap bebeğinden yaşlısına yanına alabildiği kadar bagaj ve hatta fazlası ile gelir çunku gittikleri yerde eğer bagajlarını kargo tarafına verdilerse talan edilir. bunu bilen elemanlar bavul bavul eşyayı uçakta kabinde götürmek ister. ve kendisine bu durumun olmayacağı anlatıldığında hemen sizi ırkçılık yapmakla suçlarlar. inanın içimde biraz insan sevgisi olmasa bu tip adamlara ırkçılık yapmakla haklı olduklarını düşüneceğim.

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Paranoiattack bunu yazdı

ben konuya biraz farklı bir yerden bakıcam. havalimanında çalıştığımdan baya baya muhattap olmaktayım. bir de thy afrika uçuşlarını inanılmaz oranda arttırdı. belki nijeryanın kendisi bile kendi memleketinde o kadar yere uçmuyordur (lagos,kano) şundan bahsedicem; adamlar mağdur edebiyatını öyle bir öğrenmişler ki her konuyu hemen bize ırkçılık yapıyorsunuza bağlıyorlar. mesela adam kapıya kadar kendinden buyuk bagajlarla gelmiş. ha birde su var her afrikalı ve arap bebeğinden yaşlısına yanına alabildiği kadar bagaj ve hatta fazlası ile gelir çunku gittikleri yerde eğer bagajlarını kargo tarafına verdilerse talan edilir. bunu bilen elemanlar bavul bavul eşyayı uçakta kabinde götürmek ister. ve kendisine bu durumun olmayacağı anlatıldığında hemen sizi ırkçılık yapmakla suçlarlar. inanın içimde biraz insan sevgisi olmasa bu tip adamlara ırkçılık yapmakla haklı olduklarını düşüneceğim.

Aynı Doğudakilerin "dövlet bize bahmii" diyerek Molotof atması gibi değil mi hocam ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    Paranoiattack bunu yazdı

Aynı Doğudakilerin "dövlet bize bahmii" diyerek Molotof atması gibi değil mi hocam ?

Laciverti :D

Toplam Hit: 7584 Toplam Mesaj: 61