folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye Dünya 2.Si Oldu

Türkiye Dünya 2.Si Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

abi zaten maça yorgun çıktılar, birde karşısındaki takım rüya takım a.k abd. borumu bu. Eskinin futboldaki brazilyası neyse bugünün ve geçmişin baskette ağababası usa. Bizim türklerde bunu bildikleri için acaip bir baskıyla çıkmışlardır diye düşünüyorum. Yoksa bu takım böyle oynamazdı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    konuyla alakası yok ama maça bakınca sırbistan abd yi rahat yener gibi geldi bana

dağıtırlardı

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

Bi tane adamı tutamadık.adamlar 30 satı attıgında 15 i durant'ındı.Durantı iyi savunan bi adamımız olsaydı içerde 4 uzunla alan savunması iyi şeyler getirirdi.Ama

öyle bi adamki tutamadılar.Onuda geçtim oyuna adapte olamadığımız için rebountlarda zaten dalga geçtiler.Bide anlamıyorum serbest atış istatisliği  nasıl%60 olur

dünya şampiyonu olucaz diyen takımın..

Birşeyi düşünüyorumda ya bu amerikada t-mac,kobe,wade,lebron olsaydı.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:

abi zaten maça yorgun çıktılar, birde karşısındaki takım rüya takım a.k abd. borumu bu. Eskinin futboldaki brazilyası neyse bugünün ve geçmişin baskette ağababası usa. Bizim türklerde bunu bildikleri için acaip bir baskıyla çıkmışlardır diye düşünüyorum. Yoksa bu takım böyle oynamazdı.

amerikalılar da titriyodu şererfsizim ama işte bizimkiler açılamadı bi türlü

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ben hiç çabaladıklarını görmedim takım saldı gitti

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

hido bi ara sakatlandı orda bitti oyun bence.. yinede helal olsun 2.lik de iyidir

Altan naptın oğlum :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:

Bence rüya takım Değil bi lebron , wade , kobe oynasa tamam diycem haklısın ama Abd kadrosundaki 6-7 oyuncu

Üniversite liginde oynuyodu As oyuncular katılmayınca acil bi şekilde prof yaptılar normalde amatörler yani..

Ayrıca biz Abd' ye değil Kevin Durant' a yenldık..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

tütkiye ne la :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

şuan rüya takım değil tabi. ama rüya takım diye geçior hala adı. Örnek verelim brezilya futbolda artık ununu eledi eleğini astı ama hala brazilya diyoruz.. O hesap yani.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

bi ara yanlış maçı açtım sandım,türkiye- abd değil türkiye-kevin durant maçıydı.adam tek başına maçı kazandı.ayrıca bu gün isteksiz,acemi,yavaş,kısacası rezalet oynadık.ha yenerdik demiyorum ama daha iyisi olabilirdi.

Toplam Hit: 7209 Toplam Mesaj: 57