Türkiye Dünya 2.Si Oldu
-
abi zaten maça yorgun çıktılar, birde karşısındaki takım rüya takım a.k abd. borumu bu. Eskinin futboldaki brazilyası neyse bugünün ve geçmişin baskette ağababası usa. Bizim türklerde bunu bildikleri için acaip bir baskıyla çıkmışlardır diye düşünüyorum. Yoksa bu takım böyle oynamazdı.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
konuyla alakası yok ama maça bakınca sırbistan abd yi rahat yener gibi geldi bana
-----------------------------dağıtırlardı
-
Bi tane adamı tutamadık.adamlar 30 satı attıgında 15 i durant'ındı.Durantı iyi savunan bi adamımız olsaydı içerde 4 uzunla alan savunması iyi şeyler getirirdi.Ama
öyle bi adamki tutamadılar.Onuda geçtim oyuna adapte olamadığımız için rebountlarda zaten dalga geçtiler.Bide anlamıyorum serbest atış istatisliği nasıl%60 olur
dünya şampiyonu olucaz diyen takımın..
Birşeyi düşünüyorumda ya bu amerikada t-mac,kobe,wade,lebron olsaydı.
-
Apocrypha bunu yazdı:
abi zaten maça yorgun çıktılar, birde karşısındaki takım rüya takım a.k abd. borumu bu. Eskinin futboldaki brazilyası neyse bugünün ve geçmişin baskette ağababası usa. Bizim türklerde bunu bildikleri için acaip bir baskıyla çıkmışlardır diye düşünüyorum. Yoksa bu takım böyle oynamazdı.
-----------------------------amerikalılar da titriyodu şererfsizim ama işte bizimkiler açılamadı bi türlü
-
ben hiç çabaladıklarını görmedim takım saldı gitti
-
hido bi ara sakatlandı orda bitti oyun bence.. yinede helal olsun 2.lik de iyidir
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------abi zaten maça yorgun çıktılar, birde karşısındaki takım rüya takım a.k abd. borumu bu. Eskinin futboldaki brazilyası neyse bugünün ve geçmişin baskette ağababası usa. Bizim türklerde bunu bildikleri için acaip bir baskıyla çıkmışlardır diye düşünüyorum. Yoksa bu takım böyle oynamazdı.
Bence rüya takım Değil bi lebron , wade , kobe oynasa tamam diycem haklısın ama Abd kadrosundaki 6-7 oyuncuÜniversite liginde oynuyodu As oyuncular katılmayınca acil bi şekilde prof yaptılar normalde amatörler yani..
Ayrıca biz Abd' ye değil Kevin Durant' a yenldık.. -
tütkiye ne la :|
-
şuan rüya takım değil tabi. ama rüya takım diye geçior hala adı. Örnek verelim brezilya futbolda artık ununu eledi eleğini astı ama hala brazilya diyoruz.. O hesap yani.
-
bi ara yanlış maçı açtım sandım,türkiye- abd değil türkiye-kevin durant maçıydı.adam tek başına maçı kazandı.ayrıca bu gün isteksiz,acemi,yavaş,kısacası rezalet oynadık.ha yenerdik demiyorum ama daha iyisi olabilirdi.