Türkiye Dünya 2.Si Oldu
-
ender arslan resmen şov yapma peşindeydi sürekli kendi oynadı kendini gösterme çabası içindeydi.
1-2 tane atak buluyoruz hemen şov yapmaya çalışıyoruz atıcağımız sayıyıda kaybediyoruz.
adamların skorer oyuncularının hiçbiri doğru düzgün tutulmadı büyük boşluklar oluşuyordu.
zaten dünki maçta sırbistanın hakkıydı bala mala atıp biz yeneriz biz şöyleyiz böyleyiz diye ortada dolaşıldı.
doğru düzgün 3'lük bile atılmadı zaten adamları hayvan gibi olan amerika karşısında hep içeri girilmeye çalışıldı.
gayet iyi giderken hidayetin karşısındakine sert tutumu ve bununla birlikte geçen zaman motivasyonu düşürdü.
kısaca amerika oyunuyla değil taktiğiyle bizi yendi..
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
@kasva o nasıl cevap lan öyle? sahadakiler mi seyirciyi coşturacak?
-----------------------------bana lan diyosan benim sana sormam lazım da neyse. Soruya gelince birazda evet derim.Sen kendine inanmadan sağaya çıkıyosan seyirci sana nasılgüvenip
bağırsın. sırbistan maçında da 38 sn gerideydik ama seyirci susmadı çünkü oynayanda inanıyordu.
-
Notorious bunu yazdı:
-----------------------------
ender arslan resmen şov yapma peşindeydi sürekli kendi oynadı kendini gösterme çabası içindeydi.
1-2 tane atak buluyoruz hemen şov yapmaya çalışıyoruz atıcağımız sayıyıda kaybediyoruz.
adamların skorer oyuncularının hiçbiri doğru düzgün tutulmadı büyük boşluklar oluşuyordu.
zaten dünki maçta sırbistanın hakkıydı bala mala atıp biz yeneriz biz şöyleyiz böyleyiz diye ortada dolaşıldı.
doğru düzgün 3'lük bile atılmadı zaten adamları hayvan gibi olan amerika karşısında hep içeri girilmeye çalışıldı.
gayet iyi giderken hidayetin karşısındakine sert tutumu ve bununla birlikte geçen zaman motivasyonu düşürdü.
kısaca amerika oyunuyla değil taktiğiyle bizi yendi..
-----------------------------ender arslan şov peşinde değildi aslında. adam 20 sayı gerideyken kendisine verilen risk al üçlük at taktiğini uygulamıştır.
-
Bu maçta Türkiye sahada yoktu. Abd yi gözümüzde çok büyüttük çabalamadan maçı verdik.
-
ender arslan ın eli titremez olay o takım tecrübesiz olduğunu bugün gösterdi amerika nın maçlarına bakın geeri düşsünler umurlarında değil sanki kimsenin eli titremiyor..gördüklerimizden ilk şu ders çıkıyor bonus pas yavaş atılmamalı hatta pas yavaş atılmamalı..forvetler pivot oyunu mutlak çalışmalı..forvetlerimiz serbest atış çalışmalı..gençler tecrübe sahiibi olmalı bunun içinde çalışılmalı eğer bu şekilde olursa ersan yurt dışında anca takım öne geçince oyuncu dinlendirmek için sahaya çıkar..drive etmelerde direk potaya değilde penetrelerle oyuncu boşa çıkarmak ve oyunu boyalı alana yığmanın ne kadar önemli olduğunu gördük maalesef takımımız bunu 4. periyotun son 3 dakikasında uygulamaya başladı..gelelim abd ye bu adamlar basketbolla yatıp kalkıyor kolları bedenleri görüyosunuz nba de en iyi serbest atıcı en iyi shooter en iyi orta mesafe atıcısı en atlatiği bunları bir araştırın ilk 3 bilemedim 4 içinden abd nin tüm oyuncularını çıkartırsınız nba de 8 m olan 3lük çizgisinin avrupada 6 olduğunuda düşünürsek Türk Milli takımı çok iyi mücdele etti..tüm takıma ve tabiki en başta Tanyeviçe çok şey borçluyuz..gençlerimiz maçlara çıkıp oynama süresi bulursa çok tecrübe kazanacaklardır.ozaman işte rüya takım halt yemiş..herbirine ve nba ye yeni gidenlere başarılar..teşekkürler bu sevinci yaşattıkları için..
-
Ben demiştim demeyi sevmem ama başka bir sitede yazmıştım yorumumu.ilk maçtan sonraydı.
Finalde Amerika ile Türkiye kalır.Amerika da gözümüzde çok büyüttüğümüz için bizi yenecektir.en az 15 fark atarlar demiştim.
-
sonuna kadar izledim ama hiç zevk alamadım, hiç çabalamadılar sanki bi mahalle takımı çıkmış kafasına göre birşeyler yapıyolardı
-
ersan ersan dediler bi pok çıkm adı... bi yunanistran maçında oynadı diğer maçlar ölüydü. hiç 3 lük atamadı finalde attığı ikiliklerin çoğuda girmedi. hidayet iyiydi ender iyiydi ömer onan şansızdı... semih erdem fena değildi... Ben ömer aşık ın bu takımda oynamasına acıkcası çok şaşırıyorum. boyu uzun tamam ama adam pota altında her aldığı topu ya kaybediyo yada adama foul yapılıyo zaten serbest atış özürlü hiç sayı bulamıyo... basket foul alamıyo hiç atışları çok dengesiz... o
-
final maddi ve manevi yönden güzel oldu devlerimize.
-
durant dağıttı hacı adam için engel yok heryerden atıyor bi durantı tutamadık buna üzülüyorum ya