Türkiye Dünya 2.Si Oldu
-
Tütkiye neresi
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
ben esas, bir bilete 500-100 lira bayılan kokoş seyirciye taktım ak. 2 gündür tüm alışveriş, duyuru, ilan sitelerinde deli gibi karaborsa bilet satışı oldu. sonucunda, maç boyu mal gibi oturup takıma sıfır destek verdiler.seslerini bi tek maç sonunda 10.yıl marşı söylerken bide abd takımını veya cumhurbaşkanı, başbakanı yuhalarken duydum..böyle sosyete taraftar olmaz olsun.
-----------------------------adamlar napsın seyirciyi coşturacak tek bi olay olmadıki.Serbest atışta % 60. 3 lükleri roseye kaydırsak bile çok farklı olacaktı maç
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
ben esas, bir bilete 500-100 lira bayılan kokoş seyirciye taktım ak. 2 gündür tüm alışveriş, duyuru, ilan sitelerinde deli gibi karaborsa bilet satışı oldu. sonucunda, maç boyu mal gibi oturup takıma sıfır destek verdiler.seslerini bi tek maç sonunda 10.yıl marşı söylerken bide abd takımını veya cumhurbaşkanı, başbakanı yuhalarken duydum..böyle sosyete taraftar olmaz olsun.
-----------------------------aynen ya. son periyoda girilmiş arada 16-17 sayı fark var sanki tren izliyolar embesil embesil ne coşku var ne gaz öle boş boş oturdular. maçla ve hakemle ilgili yorum yapmıyorum zaten.
-
@kasva o nasıl cevap lan öyle? sahadakiler mi seyirciyi coşturacak?
-
ulan be maç güzeldi..
-
Tütkiye neresi acaba :| başliği yanlıs açmişsin
gevurlar iyi oynadı ya aşiri 3 lük attılar hakemlerde de sorun vardı baş hakem koyun gibi duruyodu yerinde nasıl başhakemse.
-
Tütünler ülkesi Tütkiye :D bkz : başlık
-
sanli sirbistanida eze eze yenmisizde abd kusur kalmis gibi konusuyo herkes o macda zor gecmisti son dakka sansi oldu kendileri daha cok saskindilar.macdan sonra fazla ucmalarida bugunku sonucu getirdi macda amaan koyver gitsin onceden buda yoktu havasi vardi neyse buda basari tabi ulkemizde spora verilen tesviklere bakarak mucize beklememek lazim sonucta.
-
ne mucizesi arkadaş.finale kadar gelmişiz.son maçta kaybetmişiz. duyan da çeyrek final göremeden kaybettik sanacak.başka alanlar için desen tamam diyecem; ama futbol ve basketbol'da gerek sponsor gerekse federasyon desteği anlamında kötü durumda değiliz.
-
yarı finalden bir gün sonra final ytapmak ne kadar manyakça birşey yaa..2 3 gün sonra yap baride birşeye benzesin..