folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye Dünya 2.Si Oldu

Türkiye Dünya 2.Si Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

güç kalmadı hacı.

He is finding himself.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

daha iyi oynayabilirdik bir isteksizlik vardı fark acıldıkca dahada arttı. ama yinede gurur duyuyorum buraya kadar geldiğimiz icin.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

mal gibiydi. ssırbistanı yendiler  artizlendiler. maçtan sonra sevinmiyecekti abi. Türkiye hep bunun yuzunden kaybediyor.

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    ne biçim oyundu lan. resmen siktiri çektim izlemedim.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Dün ki maç bizim hakkımız değildi, bugün ki maçta onların hakkı değildi.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    giren şemsiye açılmaz alabilitemiz kağıt üzerinde çoktu ama ABD ismi vardı ve markaydı o yüzden maça zaten psikolojik mağlup başladık, hakem ilk 2 periyot zaten onlarada çalıştığında bizimkiler iyice dumur oldular Ömer ONAN, Hidayet TÜRKOĞLU ve Ender ASLAN bırakmamak çabalamak için çok uğraştı ama Semih ERDEN ve Ömer AŞIK' ın kaçırdığı inanılmaz poziyonlar bizi bitiren darbe oldu bunun yanında ABD fastbreak ataklarda inanılmaz sağlam bir takım olduğunu gösterdi. Durant zaten başlı başına dev olarak çıktı hem saha içinde hemde beyin içinde. Bu yüzden maçta cacık olduk... Yazık olduk... Ama buda yeter son on yılda ülkemizde basketbola yapılan yatırımlar yavaş yavaş kendini göstermeye başladı bu ünvan ile bir on yıl daha basketbol meyvesini toplarız tabiki daha iyi bir derece alamazsak ancak iyi dereceler gelir basketbol takımımız medyada kalmaya ekran başına bizleri kilitlemeye devam ederse basketbol için çok güzel meyveler çok uzun zaman ülkemizin olur. Sonuç olarak Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler 12 Dev Adam...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

3lükleri bu kadar salarsan adamlarda çakar :/ yine de helal olsun

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

ersan son iki mactir ortalarda yok ersan iyi oynasaydi hersey farkli olurdu hidayetin ardindan ikinci bi skorer cikmayincada (birazda ispanyol hakem etkiledi ilk baslarda) mac koptu ama buda bir basaridir hakkinni vermek lazim sonucta rakip amerikaydi biz iyi oynasak onlar daha iyi oynayabilirdi

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

biraz daha istek,çaba olsaydı bu maç bizimdi.resmen adamların 3'lük atmalarına izin verdik :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

ben esas, bir bilete 500-100 lira bayılan kokoş seyirciye taktım ak. 2 gündür tüm alışveriş, duyuru, ilan sitelerinde deli gibi karaborsa bilet satışı oldu. sonucunda, maç boyu mal gibi oturup takıma sıfır destek verdiler.seslerini bi tek maç sonunda 10.yıl marşı söylerken bide  abd takımını veya cumhurbaşkanı, başbakanı yuhalarken duydum..böyle sosyete taraftar olmaz olsun.

Toplam Hit: 7208 Toplam Mesaj: 57