Turkiye "İ Neden Seviyorsunuz ?
-
Vatanımdır, uğrunda binlerce atamın kan döktüğü yerdir. (ben bulgaristan göçmeniyim dedemin bana neden geldiniz sorusuna cevabı vatanıma geldim bundan büyük nedenmi vardır demesi ve yüzündeki mutluluğu unutamıyorum) Türküm! Vatanımdayım sevmemin nedenide bu :)
-
kutsal olduğu için seviyorum.
milyonlarca insan ölmüş uğrunda varmı böyle bir kutsiyet?
-
Yahudinin,Almanın,Fransızın,İtalyanın,Yunanın,rumun,Ermenin,...................... Gözü varken bu topraklarda ülkemi daha çok seviyorum
-
Deca ;ben nefret ediyorum diye bişe demedim,ayrıca Türkiye'yi sevip sevmemek ve Türk'lüğü sevmemek gerçekten çok farklı ve derin iki mevzu bu lafı mantık süzgecinden rahatça geçirebilmesi gerekir akıllı bi insanın , ülkemi sevmiyorum derken idari yapıdan bahsediyorum tabikide, çünkü kalitesiz bi strateji ve kalitesiz liderlerce yönetiliyor Türk'lüğü seviyorum ve Türk olmaktan gurur duyuyorum;çünkü atalarım şu anda sömürülen ülkemin her karış toprağı için oluk oluk kanlar döktü,düşünmeden canlarını feda etti eğer sen ülke yönetiminden memnunsan ve gerçektende ülkemiz çok ahım şahım bi istihdam ile ilerliyorsa benim bu lafıma ters tepki vermen doğaldır , çünkü benim söylediğim şey anormal derecede olur , ama ülke yönetimi hakkındaki düşünceler göreceli olduğu için senin bana verdiğin tepkiyi o kadarda kaile almıyorum ben şahsen.. cevap vermemin nedeninde belirtiim , millet türk'lüğü sevmediğimi anlamasın die yoksa kimse ile polemiğe girme gibi bi niyetim yok beni zaten bilen bilir bu forumda..
-
Türkiyenin haritesinin sekli bile o kadar güzelki baska bir ülkede yok böylesi. Daha fazla söze gerek varmi
-
şu bu topraklar bana ait :)
-
delikanlı bi milletiz kardeşim.işte bunun için seviyorum.
açın bakın türk tarihini.ki zaten hepimizde biliriz.hiç bir entrika oyun haksızlık yapılmamış.azınlıklarada büyük devletlerede.biyeri alıcaksak delikanlı gibi girip almışız.
Allahıma şükrettiğim en önemli noktadır Türk olmam.
ayrıca yer yüzünden Türk milletinden daha yüksek meziyetlere sahip bi millet de tanımıyorum.adamların tarihini açın bakın.hep yalan dolan entrikalarla dolu.adım gibi eminim bizim tarihimiz onlarda olsun milyarlarca dolarlar harcarlar tanıtmak için.
sonuç olarak Türklüğe aşık olduğum için bi türk cumhuriyeti olan Türkiyeyide çok seviyorum.ek olarak:türkiyeyi çeşitli sebepten sevmeyen arkadaşlar bunu forumlarda flan dile getirmek yerine çalışarak düzeltmeyi denesinler.çok daha faydalı olur
-
her karısını seviyorum bu ulkenin. tasını, topragını, denizindeki kumunu, bortu bocegini.... seviyorum cunku burası benim ulkem. seviyorum cunku kimsenin sahip olamayacagı bir tarihe sahibim. seviyorum cunku türk'üm. herseyin en kazıgınıda kullansak, yonetenler dingilin onde gidenide olsa, vergiler kan kustursa, alsalarda elimizden herseyi yasam bile olsa bu, seviyorum ulkemin kokusunu...
-
akılla mantıkla hareket edersen sevemzsin tabi, yolsuzluk bizde teröer bizde, kapkaç bizde, vs vs. ama seviyormusun diyo? duyguyla hareket edecen, Türk olduğun için, atalarının bu topraklar için yaptıklarını düşünerek sevecen
-
Burada sevmekten kasıt Türklükle alakalı değil.O bakımdan Türkiyeyi sevmeyen insan zaten vatan hainidir,bu ülkenin bölünmesine fayda sağlayan kişidir.Konuyu farklı yönlere çekmeyelim.Burada hükümeti olabilir,eğitim sistemi olabilir o açıdan sevip sevmemekten bahsediyoruz.