folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turkiye "İ Neden Seviyorsunuz ?

Turkiye "İ Neden Seviyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

ülkemide seviom milletimide seviom bunun nedenı olabilirmi? benim ülkem oldugu için benim milletim oldugu için sewiom

çocuktum,büyüdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    sevmelisin elin mahkum (: cunku baska bi ulkeyede gitsen hep 2. sinif insan muamelesi goreceksin. krallar gibi yasayabilecegin tek yer Turkiye'dir. ben cok zekiyim beni heryerde 1. sinif insan yaparlar diyosan senin secimin (: yane sonuc olarak Turk oldugum icin seviyorum.zaten sevmek zorundayim bu vatan belese elimize verilmedi

punto cero
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    yemek yediginiz tabaga sıcmayın. Siz bu ülkenin ekmegini yiyip suyunu içiyorsunuz. Topragın her karısında atalarımın kanı oldugu için seviyorum
    Türk oldugum için seviyorum.Basımızda kim olursa olsun türkiyenin düzeni ne kadar bozulursada bozulsun ben bu ülkeyi seviyorum.Ben basımızdakileri ,  saçma sapan disiplim cezası verenleri ,devriye gezenleri değil  ben bu ülkenin topragını seviyorum.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    abi sen bu topraklar üzerinde özgürce yaşaya biliyosan ve her hakka sahipsen daha ne yani TÜRKİYE bizimdir sosyalisti ülkücüsü ne olursa olsun herkes bu ülkeyi sevmek zorundasın çünkü herkes düşüncesini rahat söylüyebilior. zaten sosyalisti devrim istiosa kendi çıkarı için değil toplumsal çıkarı için istiodur ( istisnalar hariç) .. bu da ülkesini sevdiğinin bir kanıtıdır yani herkes sevmeli bana gelince ben TÜRKİYEYE aşığım yaf :D

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheoSsSlave
    TheoSsSlave's avatar
    Erkek

TÜRK olmam yeterli sebeb

Hiçbir şey için ölmeyecek biri, yaşamayı hak etmemiştir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek

sewiyorum cunku 5 yasında bir kızın ne idiü belirsiz bi kuyuya dusmesi hoşuma gidiyor... sviyorum cunku amerikanın yalakası bi ülkeyi kim sewmezki ?? sewiyorum cunku eğitime kaktı payı adı altında alınan paralara rağmen okullarıma odenek yapılmıyor.. sewiyorum cunku ssk dan emekli olan babannemin ameliyat parasını babam oduyor... sewiyorum cunku pahalı ve yawas internet kullanıyorum...sewiyorum cunku milletvekillerim meclise girdikten sonra buyuk iş adamları oluyorlar...sewiyorum cunku rusvet alan ( hepsi diil ) memurlarım war....sewiyorum cunku karış karış topraklarım satılıyor....   bu arada sewmiyorum cnku bu ulkede emeğinin karşılığını fazlasız olarak alan insanlar war... sewmiyorum cunku sadece benim ülkemde sehit anneleri "vatan sağolsun" diyor... sewmiyorum cunku bu ülkeyi M. K. Atatürk kurdu...Sewmiyorum cunku bu ulkenin bulundugu topraklar şehit kanıyla onurlandı.....

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    Turkiye yi seviyorum insanları gercekten cok içten bazen yadsısada genel olarak herkes yardımsever havası cok guzel 4 mevsimi birden yasatıyo topragı 'ben' kokuyor 'biz' kokuyor ..her yanında ayrı bir guzellik yatıyor karla kaplı dagları essiz deniz manzaraları yesili mavisi bir butun bir olympos deyince içim titrio bir kapadokya deyince kendimi o buyulu diyarın tılsımından alıkoyamıyorum keza karadenizin yesili dogunun karı hepsini ayrı ayrı cok seviyorum insanlarıyla birlikte ve asık oldugum istanbul hepsini cok cok seviyorum..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek

PeTaL bunu yazdı:
    ----------------------------- Turkiye yi seviyorum insanları gercekten cok içten bazen yadsısada genel olarak herkes yardımsever havası cok guzel 4 mevsimi birden yasatıyo topragı 'ben' kokuyor 'biz' kokuyor ..her yanında ayrı bir guzellik yatıyor karla kaplı dagları essiz deniz manzaraları yesili mavisi bir butun bir olympos deyince içim titrio bir kapadokya deyince kendimi o buyulu diyarın tılsımından alıkoyamıyorum keza karadenizin yesili dogunun karı hepsini ayrı ayrı cok seviyorum insanlarıyla birlikte ve asık oldugum istanbul hepsini cok cok seviyorum.. -----------------------------

sen vatanını seviyorsun.. ulkeni dill :))

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek
    TÜRK'üm TÜRKİYE yi seviyorum  nedeni sonucu yok

şiddete meyalim vallahi dertten..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    vatan bu ukede dilmi=/