folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turkiye "İ Neden Seviyorsunuz ?

Turkiye "İ Neden Seviyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

sisteme karsıyım baba kim ülkesini sevmez söylemek istediğim herkez diyorki birileri dur demeli ama gördüğüm kadarıyla kimse yeter demiyo baş kaldırmıyo ben kendimi geçtim ilerde anama babama nasıl bakacam bunu düşünür oldum ben böyle düşünüyosam elbet baskalarıda vardır memleketi sorumsuzlar almış başını gidiyo herşey keyfe keder ortada bir disiplin göremiyorum işte ben buna karsıyım. kimsede beni yanlıs anlamasın bir birey olarak bu ülke için belki iplenmeyen biri olabilirim ama gerçekten seviyorum ülkemi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    e yıllarca türkiyede,türk insanı içinde yaşadım.doğal yaşama alanım oldu artık başka yere alışmak zor olur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Bence de ayrı şeylerden bahsediliyo.İki senelik milletvekilliği yapsam aldığım para torunuma rahat yeter.. Esnaf, memur olsam kendi karnımı zor doyururum..
    Diğer yönden bakarsak Yüzyıllardır bu toprakların üzerinde yaşamışız, yaşıyoruz.Atalarımız bu topraklar için savaşmış daha ne olabilir.Bu tarih ülkeyi sevmek için yeterli bence..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek

PeTaL bunu yazdı:
    ----------------------------- vatan bu ukede dilmi=/ -----------------------------

vatanla ülke farklı kavramlar... osmanlıda benim vatanımda yasadı...tc de benim vatanımda yasıo....

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    su an bu vatanda Turkiye var bunun için seviyorum o zaman ve bu vatana Türkiye ismi yakısıyo diye dusunuyorum elbet eksiklikleri var ulkemin ama bunu bizler duzeltebiliriz diye dusnuyorum zaten o yanlıslıklarıda biz yapmadık mı bir sekilde ote yandan sevmeler nedensiz biraz diger turlu cıkar ilişkisi oluyor sanki yani sevmek insanın içinden gelen birşeydir sonucta ama sevmenin nedenine baktıgımda maddi degerler bulmaya calısırsın içinde bilirsin ama ifadesi yoktur tabi bu benim fikrim herneyse herturlu seviyorum sonuc olarak biraz ifade karmasası yaratsamda kusra bakmayın=)

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

o kadar mı kötü be amerika , almanya , kanada vs vs bunLarın cok rahat oLdugunu oraLarda cok rahat yasayacagınızı mı sanıyorsunuz söyLiyeyim nah yasarsınız.. Dogru Almanya da tuvaLet temizLeyerek askeri ücretin 2 katı maas aLırsınız ama su var oradaki fiyatLarda 2 katı siz orda kazanıp Türkiye'de harcamayı düsünüyorsunuz herhaLde her gün Türkiye'ye geLebiLme ihitmaLiniz yok.. AkrabaLarımda dahiL bütün  göcmenLerden yabancı boku temizLeyerek kazandıkları 3 kurusa gidip araba kiraLayıp sonra benim diye yaLan söyLerek gezen itLerden sinir oLuyorum nefret ediyorum..

VATANIMI SEVİYORUM cünkü anamın bacımın namusu yerinde.. VATANIMI SEVİYORUM babam sehit.. VATANIMI SEVİYORUM cünkü 18martta benden kücükler bile sehit oldu.. Aslında sebep göstermemize gerek yok ..

YA SEV ! YA TERKET!

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek
    ben burda doğdum.. türkiye'nin antalyası var !

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

sevmemem için milyonlarca sebep sayarım şimcik olmaz ama herşeye ragmen türkiye...

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    arkadaşlar özellikle otobüsel yurtdışına çıkarsanız,bakın emin olun kapıkuleden veya ipsaladan girerken o "Türkiye" tabelasını görüyorsunuz ya "vallahi gözlerim doldu" indim öptüm vatan toprağını,değerini daha iyi anlıyor insan..

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

ınsanlarından dolayı sevıyorum en baba ınsanlar turkıyede bırcok ulke ve kulturunu gordum turkıye gıbısı yok her yonden zengın cok farklı cunku bırcok bunyeyı barındırıyor

mimi " yim ben ...
Toplam Hit: 6136 Toplam Mesaj: 49