Türkiye Savaşa Mı Giriyor ?
-
abd nin amaci Turkiyenin simdiki askeri gucunu olcmek. abd olacak bir operasyona goz yumacak bana gore. Turkiyeyi ekonomik olarak iyice zayiflatacak sonra Turkiyeyi vurmak icinde bir maazeretide olmus olacak. ve zamani geldimi Turkiyeyi vuracak ama basta iran var
bence savasirsak cok zararli cikariz.
-
bence savasirsak cok zararli cikariz.
ne savasması be kardesım...geçin bunları..
-
Amerikanın Türkiyenin Gücünü ölçmek istediğ tezi benimde kafama yattı, bu mümkündür, ancak Türkiye Her Zaman savaşlarda gösterdiği güçlü direnci sergileyecektir, çünkü işler terste gitse bizim umrundaolmayan cengaverlerimiz vardır.
Kurtuluş savaşını aç ve elbisesiz askerler le tamamladığımızı unutmamalıyız, kaldıki Dünyada manevra yeteneği en iyi pilotları Türkiye yetiştiriyor, bu konuda bir araştırma neticesi böyle diyordu unuttum kaynağı bir kaç yıl önce duydum, şu anki durumda Hava pusludur, ve Kurt Puslu havayı sever.
Gücümüzü varsın sınasın, bu onun gözlerini dahada çok korkutacaktır Emin olun bizi vurma gibi bir olasılık anca biz ciddiyette kusur edersek gerçekleşebilir.
-
hoca savaş savaş diyonuz yemin ederim rüyama girdi 2010 senesi babalara geldiydik her yere bomba yağdırıp binaları talan ediyolardı para verenleri koruma altına alıp vermeyenleri öldürüolardı.. yardım istemek için tahribata girmek istedim o ara yakaladılardı.. rüyası bile korkunç Allah göstermesin..
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
hoca savaş savaş diyonuz yemin ederim rüyama girdi 2010 senesi babalara geldiydik her yere bomba yağdırıp binaları talan ediyolardı para verenleri koruma altına alıp vermeyenleri öldürüolardı.. yardım istemek için tahribata girmek istedim o ara yakaladılardı.. rüyası bile korkunç Allah göstermesin..
-----------------------------
Öncelikle Allah Rüyanı hayıra yorsun kardeşim, Savaş SavaşSavaş dediğimiz yoktur, Savaş Zaten var, ama yavaş bi üslup ile var. Biz bunu hızlandırıp bitirmekten yana fikir savunduk, bazı arkadaşlarımız 10 yıl 20 yıl Türkiye geri gider fikirlerini savunabilir, bu 20 yıldır süregelen savaş yüzünden Türkiyenin ileri gidememesini hesaba katarsak Ya şimdi Ya hiç demek sanırım anlamsız olmaz.Bir ikinciside Dikkatle altını çizmek isterim Amerika bize Bomba yağdıramaz, Zira buraya Üslerinin Gelmesi ile yokolması bir olacaktır, Biz yağdıracaz Emin olabilirsin, Türkiye Harika bir stratejik Noktanın Tam Göbeğindedir, Nereden Üslerini gönderecek buralara, Hangi taraftan gelirlerse gelsinler Biz Görebiliyor vede Banlayabiliyoruz o şerefsizleri.
Ayrıca Unutmamak lazımdır Süper Güç Teknolojiye sahip olmakla tamamlanmaz İman Gücü Kendi halinde bile, bir süper Güçtür. Saygılar.
-
savaş olsun zararlıda olsa kurtuluş savaşını anımsayın az ülke topraklarına kimse tehdit bulunamaz kaçıncı yüzyılda olsan dahi
şahsı fikrim şu an harp çıksa yemin edebilirim türk gençliği canını seve seve verir o yüzden savaş çıksın dünya huzura kavuşsun
ama onlarada öyle bi ders verilmeliki ki si de öldükten sonra cumburlop cehenneme ggideceklerr bizim ecdadımız da yakalarından tutup hesap soraacak
yeter artık bu kıskaçlık yaz ayı gelsin savaşalım hep savaş aptallık derdim vatan için savaşılır
-
amerikali generalden washingtona: Turkler abd'yi durdurmadan, siz pkk'yi durdurun.
amerikali general ralston washingtona gec ama gercekci bir aciklama yapti: pkk'yi durdurun, yoksa Turkiye irak'i kontrol edecek.'
http://www.ntvmsnbc.com.tr/news/405840.asp -
haberi okudum hacım adamların ne kadar korktukları anlaşılıyor gt korkusu işte paşamıza güveniyoruz saldırı başlasın
-
savaş bizi şu an olduğumuz durumdan daha güçlü ve istikrarlı bi konuma getirir düşüncesindeyim.
çünkü yawaştan herkez arkadan iş çevirmeye başladı bunları susturmanın vakti geldi ...!
-
- Türkiye savasa girmez,cunku savas olmaz
- abd ile kesinlikle savas olmaz bunu biz bile istesek yahudi lobisi abd yi frenler
- abd sonrasi hesaplar yapilirken,sonrasinda çinin daha ii bi bok olacaginin garantisi yok,abd nin yerini alacak ulke belirlenmeden abd yok edilmez
- bizimkiler ırakta armut toplamio,bu cografyanın agabeyisi biziz gercekten biz,,rusya, suriye, iran varken cografi komşu olarak abd ye ole surunmek duser ırakta .surunduren de biziz.(biz hicbir zaman emperyalist olmadik ama bosnadan,kosovadan,cecenistandan afganistandan geri kalmadik kendi uslubumuz vvar)
- k.ırakta savas hali olmasa bile bizim orda konuslu ve legal birliklerimiz var mekanize birlikler dahil.bunu da herkes bilio zapin guneyinde bile.