folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Savaşa Mı Giriyor ?

Türkiye Savaşa Mı Giriyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek

abd nin amaci  Turkiyenin simdiki askeri gucunu olcmek. abd olacak bir operasyona goz yumacak bana gore. Turkiyeyi ekonomik olarak iyice zayiflatacak sonra Turkiyeyi vurmak icinde bir maazeretide olmus olacak. ve zamani geldimi Turkiyeyi vuracak ama basta iran var

bence savasirsak cok zararli cikariz.  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

bence savasirsak cok zararli cikariz. 

ne savasması be kardesım...geçin bunları.. 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Amerikanın Türkiyenin Gücünü ölçmek istediğ tezi benimde kafama yattı, bu mümkündür, ancak Türkiye Her Zaman savaşlarda gösterdiği güçlü direnci sergileyecektir, çünkü işler terste gitse bizim umrundaolmayan cengaverlerimiz vardır.

Kurtuluş savaşını aç ve elbisesiz askerler le tamamladığımızı unutmamalıyız, kaldıki Dünyada manevra yeteneği en iyi pilotları Türkiye yetiştiriyor, bu konuda bir araştırma neticesi böyle diyordu unuttum kaynağı bir kaç yıl önce duydum, şu anki durumda Hava pusludur, ve Kurt Puslu havayı sever.

Gücümüzü varsın sınasın, bu onun gözlerini dahada çok korkutacaktır Emin olun bizi vurma gibi bir olasılık anca biz ciddiyette kusur edersek gerçekleşebilir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    hoca savaş savaş diyonuz yemin ederim rüyama girdi 2010 senesi babalara geldiydik her yere bomba yağdırıp binaları talan ediyolardı para verenleri koruma altına alıp vermeyenleri öldürüolardı.. yardım istemek için tahribata girmek istedim o ara yakaladılardı.. rüyası bile korkunç Allah göstermesin..

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca savaş savaş diyonuz yemin ederim rüyama girdi 2010 senesi babalara geldiydik her yere bomba yağdırıp binaları talan ediyolardı para verenleri koruma altına alıp vermeyenleri öldürüolardı.. yardım istemek için tahribata girmek istedim o ara yakaladılardı.. rüyası bile korkunç Allah göstermesin..
    -----------------------------
    Öncelikle Allah Rüyanı hayıra yorsun kardeşim, Savaş SavaşSavaş dediğimiz yoktur, Savaş Zaten var, ama yavaş bi üslup ile var. Biz bunu hızlandırıp bitirmekten yana fikir savunduk, bazı arkadaşlarımız 10 yıl 20 yıl Türkiye geri gider fikirlerini savunabilir, bu 20 yıldır süregelen savaş yüzünden Türkiyenin ileri gidememesini hesaba katarsak Ya şimdi Ya hiç demek sanırım anlamsız olmaz.

Bir ikinciside Dikkatle altını çizmek isterim Amerika bize Bomba yağdıramaz, Zira buraya Üslerinin Gelmesi ile yokolması bir olacaktır, Biz yağdıracaz Emin olabilirsin, Türkiye Harika bir stratejik Noktanın Tam Göbeğindedir, Nereden Üslerini gönderecek buralara, Hangi taraftan gelirlerse gelsinler Biz Görebiliyor vede Banlayabiliyoruz o şerefsizleri.

Ayrıca Unutmamak lazımdır Süper Güç Teknolojiye sahip olmakla tamamlanmaz İman Gücü Kendi halinde bile, bir süper Güçtür. Saygılar.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

savaş olsun zararlıda olsa kurtuluş savaşını anımsayın az ülke topraklarına kimse tehdit bulunamaz kaçıncı yüzyılda olsan dahi

şahsı fikrim şu an harp çıksa yemin edebilirim türk gençliği canını seve seve verir o yüzden savaş çıksın dünya huzura kavuşsun

ama onlarada öyle bi ders verilmeliki  ki si de öldükten sonra cumburlop cehenneme ggideceklerr bizim ecdadımız da yakalarından tutup hesap soraacak

yeter artık bu kıskaçlık yaz ayı gelsin savaşalım hep savaş aptallık derdim vatan için savaşılır  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    amerikali generalden washingtona: Turkler abd'yi durdurmadan, siz pkk'yi durdurun.
    amerikali general ralston washingtona gec ama gercekci bir aciklama yapti: pkk'yi durdurun, yoksa Turkiye irak'i kontrol edecek.'
    http://www.ntvmsnbc.com.tr/news/405840.asp

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    haberi okudum hacım adamların ne kadar korktukları anlaşılıyor gt korkusu işte paşamıza güveniyoruz  saldırı başlasın

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

savaş bizi şu an olduğumuz durumdan daha güçlü ve istikrarlı bi konuma getirir düşüncesindeyim. 

çünkü yawaştan herkez arkadan iş çevirmeye başladı bunları susturmanın vakti geldi ...!

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek

- Türkiye savasa girmez,cunku savas olmaz

- abd ile kesinlikle savas olmaz bunu biz bile istesek yahudi lobisi abd yi frenler

- abd sonrasi hesaplar yapilirken,sonrasinda çinin daha ii bi bok olacaginin garantisi yok,abd nin yerini alacak ulke belirlenmeden abd yok edilmez

- bizimkiler ırakta armut toplamio,bu cografyanın agabeyisi biziz gercekten biz,,rusya, suriye, iran varken cografi komşu olarak abd ye ole surunmek duser ırakta .surunduren de biziz.(biz hicbir zaman emperyalist olmadik ama bosnadan,kosovadan,cecenistandan afganistandan geri kalmadik kendi uslubumuz vvar)

- k.ırakta savas hali olmasa bile bizim orda konuslu ve legal birliklerimiz var mekanize birlikler dahil.bunu da herkes bilio zapin guneyinde bile.

hız emniyettir...!
Toplam Hit: 6771 Toplam Mesaj: 54