folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Savaşa Mı Giriyor ?

Türkiye Savaşa Mı Giriyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    zumsuk sende daha türkün gücünün farkında diilsin hoca.tarih bilgisinden yoksun olmana veriyorum bu durumu.
    şimdi diceksinki o zaman başkaydı bu zaman başkaydı.alakası yok.
    kurtuluş savaşı yıllarında dünyanın en güçlü devleti yani bugünün amerikası o zaman ingiltereydi.herşeyi ileri derecedeydi.o zamanlar da sizler gibi olayı imkansız olarak görenler vardı.
    tsk nın ve türk ün gücünün farkında deilsiniz.

... sorcerer & musket ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kokainman bunu yazdı:
    -----------------------------
    zumsuk sende daha türkün gücünün farkında diilsin hoca.tarih bilgisinden yoksun olmana veriyorum bu durumu.
    şimdi diceksinki o zaman başkaydı bu zaman başkaydı.alakası yok.
    kurtuluş savaşı yıllarında dünyanın en güçlü devleti yani bugünün amerikası o zaman ingiltereydi.herşeyi ileri derecedeydi.o zamanlar da sizler gibi olayı imkansız olarak görenler vardı.
    tsk nın ve türk ün gücünün farkında deilsiniz.
    -----------------------------
    bak Türkiye yi güçlü olsun istemek farklı ama gerçekler farklı.

Türkiye diğer devletlerden gerçekten güçlü.Ancak şimdi buldunduğumuz durum farklı.Şu anda bin bir türlü oyunlar oynaıyor ülkenin bütünlüğünü tehlikede.Onu geçtim adamlarda silahlar çok güçlü herşey çok sağlam.

Amerikayı bilmiyorsunuz demek ki.Şu var Türkiye ye girse dahi ıraktan beter olur alsa bile burası cehennem olur.Ama hiç bu tür şeylere gerek yok.

Adam geldi ver borcunu dedi ne yapacaksın?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    saydığın herşey inan kurtuluş savaşı yıllarında da aynıydı.(bkz.hulki cevizoğlu 1919 ve bugün)

ayrıca gelip borcunumu istedi.arjantin'in imf e çektğini gibi çekerim resti.sorada el mahkum taksitlere böler adamlar.
    kolaymı öle borç yüzünden bi ülkeye dalmak

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 6767 Toplam Mesaj: 54