Türkiye Savaşa Mı Giriyor ?
-
Arkadaşlar operasyon olurmu bence bu hükümete bağlı herşey bence cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra belli olcak
Yaşar büyükanıtın açıklamalarını duyduk hepimiz ne diodu 'Bence operasyon yapılmalı ' Ama bunun için tbmm nin karar alması gerekli diodu yani paşa operasyon için hazırız diyo yeterki emir çıksın.
abd herzamanki gibi yine ikili oynuyo bence türkiyenin bu pkk yüzünden abd ile ilişkileri bozulabilir eğer abd bunu göze alıyosa bizde operasyon yapmayı göze almalıyız.
-
Valla Tayyip hocamın hükümeti onaylarsa Genelkurmay dünden razı :)
-
valla ben ağustosta askere gidiyorum galiba kerküke müdehale edilecek gibi inşallah savaş çıkar seve seve canımı bile veririm artık bu aponun köpekleri pkk lılara verdiğimiz şehit kanı dursun
-
çıksa inanç var bizde bir kere hepsinden önemlisi...çanakkalede yaptığımızı yine yaparız..hem biz savaşa girsek ABD yle karşı karşıyla gelirsek tek kalmayız..rusya bizden taraf çıkar...ayrıca bizim ordumuzun da çok güçsüz olduğu söylenemez.ordumuzun güzü dünyada 6.sırada, inanç güzü hariç...bordo bereliler gibisi yok zaten..
-
ıstedıklerı kadar bombalasınlar gelsinler analarını si*erim versinler elime silahı yeterki.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
ıstedıklerı kadar bombalasınlar gelsinler analarını si*erim versinler elime silahı yeterki.
ya çok emin konuşmayın adamlar silahla gelmez..Şu an parayı isteseler borçları ödeyemeyiz.Milyardolarlarca borç var adam der ver bana toprak o zaman gıkını bile çıkartamazsın.Hiçbirşey yapamazsın.İrana bak imfye borçlanmadı kral gibi yaşıyor kendi birşey yapıyor.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------gfb_soldier bunu yazdı:
ya çok emin konuşmayın adamlar silahla gelmez..Şu an parayı isteseler borçları ödeyemeyiz.Milyardolarlarca borç var adam der ver bana toprak o zaman gıkını bile çıkartamazsın.Hiçbirşey yapamazsın.İrana bak imfye borçlanmadı kral gibi yaşıyor kendi birşey yapıyor.
Borç ile yemek yiyeceğime yemem Kuru Soğan Ekmekle İdare ederim daha iyidir, Kapımı kimse çalmaz, Madem Boyundurluğuna gireceksin E kardeşim Lider Efendi Sen ne haddine gidip Borç edersin, Kesinlikle Bu Kapitalist bir tuzaktır ve malesef bu tuzaktayız. -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ya çok emin konuşmayın adamlar silahla gelmez..
Şu an parayı isteseler borçları ödeyemeyiz.Milyardolarlarca borç var adam der ver bana toprak o zaman gıkını bile çıkartamazsın.Hiçbirşey yapamazsın.İrana bak imfye borçlanmadı kral gibi yaşıyor kendi birşey yapıyor.
-----------------------------sen topragı vermezsen oda alamaz bukadar basit. toprak isterse alabiliyosan al dersin. dunyanın neresinde gorulmus oyle borcuna karsılık resmi olarak ulke topragının baska memlekete verilmesi. parayı odeyemezsek ambargo koyar ac kalırız daha elinden bisey gelmez.
-
DkN_JaN bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------ya çok emin konuşmayın adamlar silahla gelmez..
Şu an parayı isteseler borçları ödeyemeyiz.Milyardolarlarca borç var adam der ver bana toprak o zaman gıkını bile çıkartamazsın.Hiçbirşey yapamazsın.İrana bak imfye borçlanmadı kral gibi yaşıyor kendi birşey yapıyor.
-----------------------------sen topragı vermezsen oda alamaz bukadar basit. toprak isterse alabiliyosan al dersin. dunyanın neresinde gorulmus oyle borcuna karsılık resmi olarak ulke topragının baska memlekete verilmesi. parayı odeyemezsek ambargo koyar ac kalırız daha elinden bisey gelmez.
-----------------------------amerikayı çoookkk güçsüz görüyorsunuz çok.Adamlar uzaya insan yolluyor oraya sefer başlatcaklar biz daha ancak uydu atabiliyoruz uzaya o kadar..
-
beyler ya siz olsanız ABD yerinde Türkiye'ye asker sokar mısnız.?! Hem Irak kadar kolay olmaz hem de ne gerek var ki..
adamlar yıllar boyunca zaten memleketi bi baştan diğer başa ele geçirmişler.. kurumları özelleştirip ellerine geçirmişler... inanılmaz bi kültürel savaş var..inanılmaz bi ahlak savaşı var..inanılmaz bi misyonerlik yani din savaşı var.. ve adamalr bunların hepsinde bizden öndeler.. osavaşları kazandıktan sonra ne ihtiyaçları var ki asker sokmalırna..