Türkiye Türklere Bırakılmayacak Kadar Zengin!
-
önce bu slaytı izleyin: http://rapidshare.com/files/304143040/hulusium.pps.html
sonra deyin ki pis kürtler. kürtler desin ki pis türkler... sonuç olarak mal mal birbirimize düşelim kaymağı, yoğurdu yiyenler yesin. boş kabı onursuzca biz türkiyeli vatandaşlar sıyıracağız. "arge mühendislik derneği" tarafından yapılmıştır slayt.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
hic vazgecmiceksin
-----------------------------neden?
-
sağ solla yapamadıklarını kürt türkle yapmak üzereler..neden peki?çünkü dinimizi,vatanımızı,benliğimizi hiç farkında olmadan çürüttüler.Medyayla bizi biz olmaktan çıkarıp kendilerine benzettiler..bu gidişlede biz diye birşey kalmayacak,bölüştürülecek büyük güçlere zaten..
-
biz derken TÜRKleri katmayın hocalar.
ne varsa kürtlerde var.
biz denildiğinde bir aile ortamı olur. ama ne yazıkkı öyle bir aile ortamı ne geçmişte oldu ne bugün oldu nede gelecekte olacak.
kürtler oldukça TÜRKİYE nin hal ve gidişatı böyle devam edicek.
biz derken sadece kürtler adına konuşun.
-
slaytı izledim. ne var bu durumda ? işbirlikçi medya silahşörleri sadece bu sözü söylemiyorki...
2 karı memesine satarım diyenleride biliyoruz...
Medyanın emperyalist bölücülerce Türk milletinin Onurunu zedelediğini bugün mü görüyoruz sanki.
ar-ge yapmışsa ne var yani somut olarak ar geyi suçlayıcı bir şaşkınlık mı var? gayet doğru yapmış.
Huliusum Bor vesaire değil..Petrolü çıkaracak gücümüz olsun yeter.
Türkiye kendi kendine yetinen 7 ülkeden birisidir..
her zaman diyorum medya amerika avrupa şakşakçısı diye..bugün değil Cumhuriyet zamanından öncesindede vardı.
kürt diye ayırım yapıp şovenistlik yapan sensin...
-
lan bi git , adama bak ya . Türk milleti lazlara çerkezlere boşnaklara muacırlara niye birşey demiyor .Anlamsız cümleler kurup ortalığı karıştırma
-
k.rtleri insan olarak görmüyorum o hayvanalrı görünce üstüme zarar gelmesin diye direkt oradan uzaklaşıyorum bu milletin ileride bana ihtiyacı olacak
-
Sarper bunu yazdı:
k.rtleri insan olarak görmüyorum o hayvanalrı görünce üstüme zarar gelmesin diye direkt oradan uzaklaşıyorum bu milletin ileride bana ihtiyacı olacak
Sana ihtiyacımız var Sarper koş mal eksiğimiz var da :D -
bunu mehmet ali birand demişti sanırsam :|
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------hayvan senin babandır..
kaygusuz bak bakalım ayrımcılık yapan ben miyim bu mal gibileri mi?
-
7-19 bunu yazdı:
M1KROP bunu yazdı:
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------hayvan senin babandır..
kaygusuz bak bakalım ayrımcılık yapan ben miyim bu mal gibileri mi?
-----------------------------haci tamam o mallik yapmis, fakat konu ve senin konu aciklaman nedir ?
burada sunumda tek bir kelime varmi kurtlerle alakali ?
sen Turk degilmisin ? kurtte olsan, lazda, cerkezde. benim tartimda Turksun
bu ulke icin savasmazmisin. biliyorum dogu buradan goruldugu gibi degil, benim orada kalma firsatim oldu oraya atanan polisler, jandarmalar en elimasali insani kopek yerine koyan adamlar biliyorum fakat siz bu ayrimciligi yaptikca, farkli farkli beklentiler icinde oldukca kurdistan hayalleri kurduktan sonra bu ulkede nah barinirsiniz *-lafim bos hayaller kuranlara
-----------------------------bende atatürkümü seviyorum ne mutlu türküm diyene lafının arkasındayım. ama böyle piç kuruları diyor ki illahi çık dağa asker öldür.... kurban olsun bunlar askere. asıl katil pkk bunlar.