Türkiye Türklere Bırakılmayacak Kadar Zengin!
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------
k.rtleri insan olarak görmüyorum o hayvanalrı görünce üstüme zarar gelmesin diye direkt oradan uzaklaşıyorum bu milletin ileride bana ihtiyacı olacak
Lan it asil hayvanoglu hayvan sensin..Ben irkimdan hicbir zaman utanmadim..Bizde bu vatanin bir parcasiyiz..Begensende begenmesende et ve tirnagiz..Bunu o beynine iyice sok.. -
Sarper bunu yazdı:
k.rtleri insan olarak görmüyorum o hayvanalrı görünce üstüme zarar gelmesin diye direkt oradan uzaklaşıyorum bu milletin ileride bana ihtiyacı olacak
Bir kamil eksilmiş olur. -
Biz otuz senedir kürtlere kardeşiz dedikte ne oldu ? Karşılığını bize bunları yaşatarak veriyorlar.Verdiğimiz vergilerin beşte üç'ü doğuya giderken, hakkımız yenirken hala kardeşiz diyebiliyoruz.Bu tür konularda illa çıkar bir iki tanesi ve cümleye bende kürdüm ama diye başlar... Peki kardeşim diğerbakırda bir milyon kişi apo apo diye miting yapanlar kim ? dağlarda ki beş bin'e yakın pkk'lı kim ? dtp'ye oy verip meclise sokan kim ? kim kim kim.. bızır oğlu mustafa bey mi ? (:
Genelleme yapıp konuşmak lazım.Varsa bir kürt kardeşim, bana hitaben kardeşim diyebilen, bana değil kürtlere kızsın.Hala kaldıysa pkk ya da dtp'ye sempati duymayan kürt kardeşim, beni değil pkk'yı ve dtp'yi ırkçı bilsin.
Biz bu güne kadar elimizden gelenin fazlasını yaptık.Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar hayır biz biriz dedik.Biz bu oyuna gelmedik.Ama siz bizden çıkıp bu oyuna alet oldunuz.
HEr zaman söylediğim birşeydir bu.Doğunun en kötü bölgelerinden birinde vatani görevimi yaptım.Tepelerde tek tek evler vardır ruhsatsız.Her evet dağ taş tepe dinlenmeden elektirik çekmiş devlet.Dağları aşmak kolay değil bilirim... üç tane ev birleşmiş köy denmiş.Üç katlı bir bina vardı yanmış harabe.Harabe olmasına rağmen köy evlerinin yanında şato gibiydi.Sordum komutanıma nedir bu diye.O okuldu dedi.Teröristler yakmış... Verici vardı karakolun görüş alanında.Telefon çekmiyordu çünkü o verici 2 kez dikilmiş ve 2 kez roketlenmiş.Muhtarlada sohbetlerim olmuştu.Kimse vergi vermiyor, elektirik parası su parası vermiyor.Peki anllıyorum dedim.Bu evler neden tektip dedim.Hepsi birbirine benziyor.Zamanında bingölde deprem olmuş.Çok ev yıkılmış.Devlet dağ taş tepe demeden ruhsatsız dikmiş evlerini.
Bazı köylere gidiyorduk çıkıp bir bardak su bile vermiyorlardı.Çoluk çocuk bizi görünce kin dolu gözlerle bakıyordu.Versen eline silah alıp sıkacak gibi...
GÖZLERİMLE GÖRDÜM, KULAKLARIMLA DUYDUM.BENİM DEVLETİM BANA BATIDA BU KADAR İMKAN SAĞLAMIYOR.BU İMKANLARIN %1'İNİ ALAMIYORUM.
verme bakim elektirik parasını ne oluyor....
Ama yinede tabi biz kardeşiz.Kardeşiz de biraz keriz gibiyiz sanki arkadaşlar... siz ne dersiniz ?
-
Türkiye'nin Kürt Sorunu Algısı diye bi anket-kitap geçti elime;
yarın bu konuda veya yeni bi konuda yapılmış birçok anketten önemli gördüklerimi buraya atarım. (zaman olsa hepsini atarımda aşırı fazla bi de her anketi daha sonra parti-görüş-etnik köken-yaş gibi bölmüşler ondan epey fazla ancak önemli gördüklerimi atabilirim)
Hem Türklerin Kürtleri; Hem Kürtlerin Türkleri anlaması açısından o anketleri görmeniz daha güzel olur böyle gördüğünüz ya da duyduğunuz bir kaç kişiye göre yorumlamayın diye. Tabii Ankette gördüklerimizi birlikte yorumlarsak güzel olur.
Doğru politika ile Kürt sorunu bitmiyecek bi sorun değil. Ama Dış güçler sürekli bir şekilde ayrımlar çıkaracaktır. Yeterki gaza gelmeyin. Yeterki Kürt - Türk demeden tepkini koyabil gerekirse bazı şeylerden (Tabii bu bi toprak ya da bu tür kutsal değerler değil) taviz verelim.
Neyse hastayım, Domuz gribi veyahut normal grip olmuş olabilirim. Gribim, yüksek ateş yok ama daha başlangıç aşamasındayım bakalım. Ondan fazla uzatamıyorum artık cümleleri toparlayamıyorum yani :)
-
CyberAngel bunu yazdı:
Biz otuz senedir kürtlere kardeşiz dedikte ne oldu ? Karşılığını bize bunları yaşatarak veriyorlar.Verdiğimiz vergilerin beşte üç'ü doğuya giderken, hakkımız yenirken hala kardeşiz diyebiliyoruz.Bu tür konularda illa çıkar bir iki tanesi ve cümleye bende kürdüm ama diye başlar... Peki kardeşim diğerbakırda bir milyon kişi apo apo diye miting yapanlar kim ? dağlarda ki beş bin'e yakın pkk'lı kim ? dtp'ye oy verip meclise sokan kim ? kim kim kim.. bızır oğlu mustafa bey mi ? (:
Genelleme yapıp konuşmak lazım.Varsa bir kürt kardeşim, bana hitaben kardeşim diyebilen, bana değil kürtlere kızsın.Hala kaldıysa pkk ya da dtp'ye sempati duymayan kürt kardeşim, beni değil pkk'yı ve dtp'yi ırkçı bilsin.
Biz bu güne kadar elimizden gelenin fazlasını yaptık.Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar hayır biz biriz dedik.Biz bu oyuna gelmedik.Ama siz bizden çıkıp bu oyuna alet oldunuz.
HEr zaman söylediğim birşeydir bu.Doğunun en kötü bölgelerinden birinde vatani görevimi yaptım.Tepelerde tek tek evler vardır ruhsatsız.Her evet dağ taş tepe dinlenmeden elektirik çekmiş devlet.Dağları aşmak kolay değil bilirim... üç tane ev birleşmiş köy denmiş.Üç katlı bir bina vardı yanmış harabe.Harabe olmasına rağmen köy evlerinin yanında şato gibiydi.Sordum komutanıma nedir bu diye.O okuldu dedi.Teröristler yakmış... Verici vardı karakolun görüş alanında.Telefon çekmiyordu çünkü o verici 2 kez dikilmiş ve 2 kez roketlenmiş.Muhtarlada sohbetlerim olmuştu.Kimse vergi vermiyor, elektirik parası su parası vermiyor.Peki anllıyorum dedim.Bu evler neden tektip dedim.Hepsi birbirine benziyor.Zamanında bingölde deprem olmuş.Çok ev yıkılmış.Devlet dağ taş tepe demeden ruhsatsız dikmiş evlerini.
Bazı köylere gidiyorduk çıkıp bir bardak su bile vermiyorlardı.Çoluk çocuk bizi görünce kin dolu gözlerle bakıyordu.Versen eline silah alıp sıkacak gibi...
GÖZLERİMLE GÖRDÜM, KULAKLARIMLA DUYDUM.BENİM DEVLETİM BANA BATIDA BU KADAR İMKAN SAĞLAMIYOR.BU İMKANLARIN %1'İNİ ALAMIYORUM.
Ama yinede tabi biz kardeşiz.Kardeşiz de biraz keriz gibiyiz sanki arkadaşlar... siz ne dersiniz ?
-----------------------------ben 20 senedir görmedim bunları sen nasıl 2 senede gördün hayret. bu yaz adanada konuştuğum bir çorumluda tam tersini söylüyordu allah razı olsun doğunun köylülerinden diyordu? o niye öyle diyo sen niye öyle diyosun? vallahi de billahide çorumlu öyle diyordu. elimde olsa bi daha gitmek isterim diyordu.
ekin ekerler pkk gelir köye dadanır devlet gelir köyü yakar. tek geçim kaynağı toprak olan bu adam şehirde ne yapar? köyünü toprağını yakmışlar. bir ev bile vermiyorlar. sonra kaçak elektirik kulanır dersin.
boş boş konuşma. o insanların yerinde ol da neyin ne olduğunu gör.
-
M1KROP bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------ben 20 senedir görmedim bunları sen nasıl 2 senede gördün hayret. bu yaz adanada konuştuğum bir çorumluda tam tersini söylüyordu allah razı olsun doğunun köylülerinden diyordu? o niye öyle diyo sen niye öyle diyosun? vallahi de billahide çorumlu öyle diyordu. elimde olsa bi daha gitmek isterim diyordu.
ekin ekerler pkk gelir köye dadanır devlet gelir köyü yakar. tek geçim kaynağı toprak olan bu adam şehirde ne yapar? köyünü toprağını yakmışlar. bir ev bile vermiyorlar. sonra kaçak elektirik kulanır dersin.
Kutsal varlıklar, temiz insanlar. Evet evet onlar doğru yoldan ayrılmaz, kimselere zarar vermez ve hakları olmayan şeylere kısaca harama el sürmezler. Keşke tüm dünya insanları onlar kadar temiz onlar kadar faydalı olabilseler! Tbt'de seçilmiş kutsal insanlara (kürtlere) dil uzatmayın arkadaşlar ateşlerde yanarsınız, dipsiz kuyulara düşersiniz ve sonsuz acılar çekersiniz :) -
M1KROP bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Devlet ne zaman köy yakmış ? Bu tür palavralara ve çorumluya inanma sen.BAk gittim ve gördüm.Gözlerimle gördüm, kulaklarımla duydum.Eğer vatani görevini yapmadıysan umarım doğuda yaparsın.Sende kendi gözlerinle görürsün.Yok değil arkadaşım iyi insanlar yok değil.Gidip kana kana vatansever bir köy bulkmak için kendini kasma.Buluncada vay efendim öyle birşey yok deme.Genelleme yap öyle konuş (:
Boş konuşan sensin bence.O insanların yerinde olda ne demek.Ne yani hem vergilerim bana dönmiyecek oraya gidecek, hem ordaki insan dağa çıkacak ve ben nankör olacam boş konuşacam öylemi ? Saçmalıyorsun.Otuz sene geçmiş aradan ırkçılar faşistler var diyorsunuz.Kardeşim kim dayanırdı bu kadar sene kardeş hençeri yemeye... Yinede ırkçıda değiliz, faşistte değiliz Allah'a şükür.Dağa çıkanlar katilken, şimdilerde kahramanken yine biz suçluyuz öylemi... HADİ ORDAN....
-
M1KROP bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
M1KROP bunu yazdı:
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------hayvan senin babandır..
kaygusuz bak bakalım ayrımcılık yapan ben miyim bu mal gibileri mi?
-----------------------------haci tamam o mallik yapmis, fakat konu ve senin konu aciklaman nedir ?
burada sunumda tek bir kelime varmi kurtlerle alakali ?
sen Turk degilmisin ? kurtte olsan, lazda, cerkezde. benim tartimda Turksun
bu ulke icin savasmazmisin. biliyorum dogu buradan goruldugu gibi degil, benim orada kalma firsatim oldu oraya atanan polisler, jandarmalar en elimasali insani kopek yerine koyan adamlar biliyorum fakat siz bu ayrimciligi yaptikca, farkli farkli beklentiler icinde oldukca kurdistan hayalleri kurduktan sonra bu ulkede nah barinirsiniz *-lafim bos hayaller kuranlara
-----------------------------bende atatürkümü seviyorum ne mutlu türküm diyene lafının arkasındayım. ama böyle piç kuruları diyor ki illahi çık dağa asker öldür.... kurban olsun bunlar askere. asıl katil pkk bunlar.
ATATÜRK'ü seven bir kürt.duygulandım.
-
CyberAngel bunu yazdı:
Devlet ne zaman köy yakmış ?
Ben Erdal Sarızeybek ten bile duydum, devlet 3000 kadar köyü yıkıp boşalttı ama o köylüye sahip çıkmadı, onlara pkk sahip çıktı gibisinden konuşmuştu. Youtube da kesin vardır videosu ama benim net kotalı olduğu için hepsini izleyipte o videoyu bulamam. -- Konuya gelirsek, Ben Türk olarak Türkiye vatandaşlarından bahsediyorum yoksa Türk soyundan gelenler değil, bence de biz Türkiye nin kaynalarını kullanamıyoruz, bence başımıza geçenler hep işbirlikçiler ve Türkiyenin güçlenmesini istemeyen kişiler. O kadar safızki zamanında ingilizler tarihi eserleri "yav siz ne yapacaksınız bu taşları, verin biz götürelim, bizim merakımız var" deyip anadoludan bir sürü tarihi eseri gemilerle adaya taşımışlar. Bu sadece bir örnek, yer altında sadece tarihi eserler değil, enerji kaynakları var, onun haricinde temiz enerji olarak, rüzgar enerjisi, güneş enerjisi, dalga enerjisi vs. gibi kaynakları hiç değerlendirmiyoruz. -
MAİLİ MUTLAKA ULAŞABİLDİĞİ KADAR ADRESE İLETSİN LÜTFEN.
VATANI VE GELECEĞİ UMURUNDA DEĞİLSE DE SİLSİN ATSIN
(çünkü vatan demek gelecek demektir)
Ya hu…
biz ne kadar da
özel(LEŞTİRİL)mişiz
Türk Telekom, Arap'ın.
Telsim İngiliz'in.
Kuşadası Limanı İsrailli'nin.
İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .
Araç muayene işi Alman'ın.
Başak Sigorta Fransız'ın.
Adabank Kuveytli'nin.
İETT Garajı Dubaili'nin.
Avea Lübnanlı'nın.
Petkim? Ermeni'nin.
(Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..
Ermeni...)
Rakı , Amerikalı'nın.
Finansbank Yunanlı'nın...
Oyakbank Hollandalı'nın.
Denizbank Belçikalı'nın.
Türkiye Finans Kuveytli'nin.
TEB Fransız'ın.
Cbank İsrailli'nin.
MNG Bank Lübnanlı'nın.
Alternatif Bank Yunanlı'nın.
Dışbank Hollandalı'nın.
Şekerbank Kazak'ın.
Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.
Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.
Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.
Enerjisa'nın yar ısı Avusturyalı'nı n.
Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.
Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.
İzocam, Fransız'ın.
TGRT(Fox) Amerikalı'nın.
Demirdöküm Alman'ın.
Döktaş Fransız'ın.
Süper FM Kanadalı'nın.
Hepsi TÜRKtü.
Sadece 4.5 yıl önce.
Çok önemli....
ASIL DEGERİ 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR DiKKAT 9 MiLYAR VEYA
9 MiLYON DEGiL
9 TRiLYON DOLAR...
ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK.
YAZIKLAR OLSUN....
KAPTIRANA, VERENE SUSUP SEYREDENE... .
ALTI USTU BIR MAIL GONDERMEKLE
BU İŞ OLMAZ DİYE DÜŞÜNMEYİN LÜTFEN.
VATANINI SEVEN
HERKESE GÖNDERELİM, HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ ETİBANK öZELLESTİRİLECEK. .
(VE ALICISI AMERIKA :-)
VE BOR İŞLETMELERİ ETIBANK BÜNYESİNDE.
KONULAN FİYAT 40 MİLYON $.
LÜTFEN BİR DAHA OKUYUN VE LÜTFEN HERKESE İLETİN...
YASADIĞIN
DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN,
BARI ÜLKENİ SORGULA.....
ÖNEMLİ....
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ..
Borla çalışan araba üretil di,Türkiye kiskacta.
Arabayi bor madeniyle calistiracak patentli 600 proje oldugu ortaya cikti.
TÜRKİYE, dünyada bor rezervinin yüzde 70`ine sahip
ve uluslararasi teroristler Türkiye
uyanmadan
bu kaynagi ele gecirmeyi planliyor.
Bu maili çoklu yollayarak en azindan
bir toplum bilinci oluŞmasina yardim edebiliriz.. .
ya da direkt silin..
TMMOB
ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI
İSTANBUL ŞUBESİ
!!!!! Hızlı Bir Şekilde Forward Edelim !!!!!
Hüseyin Aygün------------
geçenlerde gelen bi mail bence fazla bi zenginliğimiz kalmamış