folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiye Türklere Bırakılmayacak Kadar Zengin!

Türkiye Türklere Bırakılmayacak Kadar Zengin!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

_karantina_ bunu yazdı:
    -----------------------------

Eminim vatanını seven kürt vardır fakat teslim olan pkklı ları kahraman gibi karşılayan kürtlerin sayısıda pek az değil...

hacı biz karşılamayan yok demiyoruz zaten onlar bizden değil diyoruz onlar yaşadığı vatana ihanet ediyor diyoruz

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

haha :)

bu saatten sonra bişi yazılmaz zaten örümcek ağlarını beyninden temizlemek imkansız 

sen böyle bil böyle devam et aferin

ben taş aramaya çıkayım 

bana diyosun ama kendin örümcek beyinsin veysel ;)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

_karantina_ bunu yazdı:

Eminim vatanını seven kürt vardır fakat teslim olan pkklı ları kahraman gibi karşılayan kürtlerin sayısıda pek az değil...

hacı biz karşılamayan yok demiyoruz zaten onlar bizden değil diyoruz onlar yaşadığı vatana ihanet ediyor diyoruz

biz diyorsun savunma kalemine geçiyorsun . biz dediğin ne olm. hepiniz zaten büyük bi bölümünüz akrabasınız ..

nasıl sizden değiller. geç bu işleri veyso . bugün sizden olmayanlar yarın mutlaka ya onlar sizden olurlar ya siz onlardan olursunuz..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:

Kreyzi bunu yazdı:

_karantina_ bunu yazdı:

biz diyorsun savunma kalemine geçiyorsun . biz dediğin ne olm. hepiniz zaten büyük bi bölümünüz akrabasınız ..

nasıl sizden değiller. geç bu işleri veyso . bugün sizden olmayanlar yarın mutlaka ya onlar sizden olurlar ya siz onlardan olursunuz..

lan olm hangisinin ebesi sensin saçma saçma konuşma hepiniz akrabasınız diyorsun iyice saçmaladın 

seviyeyi düşürdün post atmaya gerek yok aynen böyle devam et belki 2-3 bebe şakşaklar

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

lan olm hangisinin ebesi sensin saçma saçma konuşma hepiniz akrabasınız diyorsun iyice saçmaladın 

seviyeyi düşürdün post atmaya gerek yok aynen böyle devam et belki 2-3 bebe şakşaklar

muhahha :F

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

mikrop  - adından belli zaten ne mal olduğu , dediklerine yanıt vermeye gerek duymuyorum ama tbt de gizli gzli kürtçülük propagandası yapıyor. bu siteye yakışmayan bir tip kesinlikle ...

neye dayanarak bunu söylüyorsun açıkla bende bi daha tahribata girmeyeyim. 5 yıldır bu sitedeyim kimse bişey demedi sen diyorsun?

Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Sizcede öyle değil mi: http://www.yonkis.com/mediaflash/alba.htm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

@Mikrop

Mantıklı açıklamaların var ama bazı yerlerde de mantıksız konuşmuşsuzn devlet gelir köyü yakar demişsin bana de k okul yapmadı hastane yapmadı devlet istihdam yaratmadı ağanın eline mahkum bıraktı de sana derim ki eyvallah  devlet köy möy yakmaz sen tutar pkkyı barındırırsan senin anan baban gündüz çiftçi gece askere kurşun sıkarsa o köyü yakmakta haklıdır devlet yakmalıdır da orada askerlik yapanlar anlatıyor gündüz adamın bakkalı var gece askerle çatışmaya giriyor köyün çoğunluğu aynı görüşteyse o köy yakılmalı bencede

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

@Mikrop

Mantıklı açıklamaların var ama bazı yerlerde de mantıksız konuşmuşsuzn devlet gelir köyü yakar demişsin bana de k okul yapmadı hastane yapmadı devlet istihdam yaratmadı ağanın eline mahkum bıraktı de sana derim ki eyvallah  devlet köy möy yakmaz sen tutar pkkyı barındırırsan senin anan baban gündüz çiftçi gece askere kurşun sıkarsa o köyü yakmakta haklıdır devlet yakmalıdır da orada askerlik yapanlar anlatıyor gündüz adamın bakkalı var gece askerle çatışmaya giriyor köyün çoğunluğu aynı görüşteyse o köy yakılmalı bencede

osman pamukoğlu'nun bi konuşmasını izlemiştim. hakkaride görev yaptığı dönemde karakoluna bikere baskın olmuş pkklı gruplardan başka köydende karakola ateş edilmiş. paşa bikere daha baskın olacağını düşündüğü bi gün pkk lıların geliş güzergahına onları oyalamaları için komando timi yollamış. düşündüğü gibide olmuş baskın saati gelince köyden karakola ateş edilmeye başlamış ve köydekilerin sonuda hiç iyi olmamış. mikrop bu köyleri yakılıp yıkıldı diyosa haklı :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

mikrop  - adından belli zaten ne mal olduğu , dediklerine yanıt vermeye gerek duymuyorum ama tbt de gizli gzli kürtçülük propagandası yapıyor. bu siteye yakışmayan bir tip kesinlikle ...

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 5995 Toplam Mesaj: 40