Türkiye Türklere Bırakılmayacak Kadar Zengin!
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
M1KROP bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
M1KROP bunu yazdı:
Sarper bunu yazdı:
k.rtleri insan olarak görmüyorum o hayvanalrı görünce üstüme zarar gelmesin diye direkt oradan uzaklaşıyorum bu milletin ileride bana ihtiyacı olacak
-----------------------------hayvan senin babandır..
kaygusuz bak bakalım ayrımcılık yapan ben miyim bu mal gibileri mi?
-----------------------------haci tamam o mallik yapmis, fakat konu ve senin konu aciklaman nedir ?
burada sunumda tek bir kelime varmi kurtlerle alakali ?
sen Turk degilmisin ? kurtte olsan, lazda, cerkezde. benim tartimda Turksun
bu ulke icin savasmazmisin. biliyorum dogu buradan goruldugu gibi degil, benim orada kalma firsatim oldu oraya atanan polisler, jandarmalar en elimasali insani kopek yerine koyan adamlar biliyorum fakat siz bu ayrimciligi yaptikca, farkli farkli beklentiler icinde oldukca kurdistan hayalleri kurduktan sonra bu ulkede nah barinirsiniz *-lafim bos hayaller kuranlara
-----------------------------bende atatürkümü seviyorum ne mutlu türküm diyene lafının arkasındayım. ama böyle piç kuruları diyor ki illahi çık dağa asker öldür.... kurban olsun bunlar askere. asıl katil pkk bunlar.
ATATÜRK'ü seven bir kürt.duygulandım.
-----------------------------la bi git fiko yok bu dünyada bi sen seviyorsun bi sen doğruları görüyorsun madalya takalım sana
yada klonlayalım senin gibiler tükenmesin diye :@
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bir ben sevmiyorum milyonlarca türk seviyor. seviyorum diyen kürt yalan söyler veyso. seviyorum der arkasından binbir dolap çevirip laflar atar. bu ülkeyi seviyorum der, diyarbakır ovası apocuların yuvası der. türklerin suratına türkleri seviyorum der arkalarından binbir laflar ederler..
klonlamaya gerek yok veyso. benim gibiler çok var bu ülkede.benim gibi düşünenlerde çok var klonlamaya gerek yok. ;)
asıl madalyayı kürtlere takalım sevinsin garipler veyso :)
-
CaNNi bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------bir ben sevmiyorum milyonlarca türk seviyor. seviyorum diyen kürt yalan söyler veyso. seviyorum der arkasından binbir dolap çevirip laflar atar. bu ülkeyi seviyorum der, diyarbakır ovası apocuların yuvası der. türklerin suratına türkleri seviyorum der arkalarından binbir laflar ederler..
klonlamaya gerek yok veyso. benim gibiler çok var bu ülkede.benim gibi düşünenlerde çok var klonlamaya gerek yok. ;)
asıl madalyayı kürtlere takalım sevinsin garipler veyso :)
-----------------------------ne madalya'ya nede sizin verdiğiniz akla ihtiyacımız var fiko
kimi niye sevdiğimizi iyi biliyoruz herkes kendinden sorumludur
ben böyleyim çevrem böyle gerisi beni ilgilendirmez sadece konuşurken
dikkat edin herkese sallamayın işin çılkını çıkarmayın
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------ne madalya'ya nede sizin verdiğiniz akla ihtiyacımız var fiko
herkes kendinden değil herkes bulunduğu toplumdan birey olarak sorumludur. görmedim duymadım bilmiyorum ayakları bozar veyso.ben bu ülkede bir inancım bir sevgim ATAya büyük bi minnet duyuyorum diyorsan önce insanım sonra türküm sonra kürdüm mü dersin çerkezimmi dersin orası senin biliceğin iş. bunları göze alamıyorsan kusura bakma sende sevilmeyen kürtler safasında yer almaktasın.
direk ben kürdüm demek kürtleri savunmaya geçmek ATATÜRK'ü sevmek değil ATATÜRK'e ihanet tablosudur.
-
CaNNi bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
herkes kendinden değil herkes bulunduğu toplumdan birey olarak sorumludur. görmedim duymadım bilmiyorum ayakları bozar veyso.ben bu ülkede bir inancım bir sevgim ATAya büyük bi minnet duyuyorum diyorsan önce insanım sonra türküm sonra kürdüm mü dersin çerkezimmi dersin orası senin biliceğin iş. bunları göze alamıyorsan kusura bakma sende sevilmeyen kürtler safasında yer almaktasın.
direk ben kürdüm demek kürtleri savunmaya geçmek ATATÜRK'ü sevmek değil ATATÜRK'e ihanet tablosudur.
-----------------------------la olm bırak şimdi lafı dolandırmayı burda çıkıp sevmiyorum diyeni tefe koydunuz
seviyorum diyeni yalan söylüyorsun diye ezdiniz ben seviyorum her ortamda derim
sen inanmışsın o inanmamış bilmem ne zerre umrumda olmaz zaten böyle yapan
insanların samimiyetinden şüphe ederim
sen ve senin gibiler insanları sürükleyip 2 dere arasında bırakıyor ne derse ne yaparsa
yapsın bi kulp takıp tekrar vampir gibi kanını emmeye çalışıyorsunuz sonuçta sizin dediğiniz
gibi olsun diyorsunuz seven yalan söylüyor sevmeyen hain hadi bakalım bul yolu ki
senin bu davranışından sonra 'ATATÜRK'ü sevmek değil ATATÜRK'e ihanet tablosudur.' sözü üstüne cuk oturuyor
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------la olm bırak şimdi lafı dolandırmayı burda çıkıp sevmiyorum diyeni tefe koydunuz
seviyorum diyeni yalan söylüyorsun diye ezdiniz ben seviyorum her ortamda derim
sen inanmışsın o inanmamış bilmem ne zerre umrumda olmaz zaten böyle yapan
insanların samimiyetinden şüphe ederim
sen ve senin gibiler insanları sürükleyip 2 dere arasında bırakıyor ne derse ne yaparsa
yapsın bi kulp takıp tekrar vampir gibi kanını emmeye çalışıyorsunuz sonuçta sizin dediğiniz
gibi olsun diyorsunuz seven yalan söylüyor sevmeyen hain hadi bakalım bul yolu ki
senin bu davranışından sonra 'ATATÜRK'ü sevmek değil ATATÜRK'e ihanet tablosudur.' sözü üstüne cuk oturuyor
işine gelmeyince lafı dolandırıyor oluyoruz..ATATÜRK'ü seviyorum diyorsunuz ben kürdüm diyorsunuz.. ATATÜRK'ün önderliğinde kurulmuş bir ülkede yaşıyorsunuz ben kürdüm diyorsunuz! ;) hani ATATÜRK sevgisi olm.. ;) dalga geçme veyso
bak benim bi sözüm var
nerde kürt iki sürt bi dürt..
son 1 aydır tanıdığım bütün kürtlerle muabbetimi kestim olm. herşey bukadar basitmi sanıyorsun. herşey laf atmaklamı tefe koymaklamı oluyor sanıyorsun.
birisi bu ülkede çıkıp ben kürdüm dtp liyim vs vs diyorsa ebesininkine kadar yolu var veyso.
sonra çıkıpta ATATÜRK ü seviyorum demesi o kürdonun, türklere karşı suçluluk duygusunu yumuşatmak istemesi.
13 senedir kürtlerin bulunduğu yerlerde kaldım veyso ne b*k olduklarını bilmesem ulan derdim bu adam harbiden sevio diğerlerinden farklı derdim ;)
ama görünen köy klavuz istemiyo biliyosun. sende çıkmış ben kürdüm diyorsun sonra ATATÜRK ü seviyorum diyorsun.
ne derim biliomusun. b . s*gtir git derim.. çarli filim çevirmiyo derim.
son kelimede onu üstüne alınmış, bana kapak olarak geri iadeli kullanmaya çalışmışsın veyso ;) demekki bi yaran varki böyle bişey yaptın. ;)
-
ah ah yaram var demek ondan üstüme alınıyorum
la senin farkın yokmuş burda tartışan bebelerden
demek türk olmayan ata'yı sevemezmiş
o zaman elin gavurları ataya laf atmakta haklı çünkü türk deil ?
yada müslüman olmayan islamı sevme hakkını elde etmiyor
etrafındaki kürtlerle bağlantını kesmen iyi olmuş birşey kaybetmemişler bende kaybetmemişim
ezber cümle kurup memleket kurtarmaya çalışan çakma milliyetcilerden farkın yok
burada beni iyi tanıyan arkadaşlarım var ne düşündüğü iyi bilirler sen biliyorsun ama kabullenmezsin
kabul etsen kim provakasyon yapacak kürtleri kışkırtacak olay çıkaracak
üstüne basa basa diyorum 'kürdüm atayı seviyorum onun yolundan gidiyorum' inanmayan gitsin götünü
çakıllara sürtsün keyfi bilir gün geldiğinde zaten ak göt kara göt belli olur
atayı sevme hakkını sen vermedin sen alamazsın
sen ve senin gibiler böyle yapmaya devam ettikce ne bu kan kesilir ne de bu öfke diner sen böyle yap
burdakileri kışkırt burdakiler taşlasın slogan atsın ataya dil uzatsın ülkeyi bölmeye çalışsın sizi kışkırtsın bakalım ne yapacaksınız
-
ATATÜRK'ün gösterdiği uygarlık hedefini, fikirlerini bir tarafa bırakarak şeklen seninle ilgileniyormuş gibi görünen bir nesil, inşallah bu yanlış yoldan en kısa sürede döner fikirlerinin içeriklerine ve gerçek uygarlık yoluna dönerler.
başkada bişey demiyorum veysel. kendi payına düşeni al.
gerçi alabilirsen. anca eline 2 taş alırsın sen başka bi işe yaramassın sonuçta kürdüm diyorsun.. ;)
-
Eminim vatanını seven kürt vardır fakat teslim olan pkklı ları kahraman gibi karşılayan kürtlerin sayısıda pek az değil...
-
CaNNi bunu yazdı:
ATATÜRK'ün gösterdiği uygarlık hedefini, fikirlerini bir tarafa bırakarak şeklen seninle ilgileniyormuş gibi görünen bir nesil, inşallah bu yanlış yoldan en kısa sürede döner fikirlerinin içeriklerine ve gerçek uygarlık yoluna dönerler.
başkada bişey demiyorum veysel. kendi payına düşeni al.
gerçi alabilirsen. anca eline 2 taş alırsın sen başka bi işe yaramassın sonuçta kürdüm diyorsun.. ;)
-----------------------------haha :)
bu saatten sonra bişi yazılmaz zaten örümcek ağlarını beyninden temizlemek imkansız
sen böyle bil böyle devam et aferin
ben taş aramaya çıkayım