folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiyede Balıkcılığın Bitişi.Resimlerle

Türkiyede Balıkcılığın Bitişi.Resimlerle

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    Herkesi belirli bir stereotip içine dahil etme hocam. Ben ve dahil olduğum ekip şimdiye kadar pek çok türün korunması için çalışmalar yaptık. Medyanın ilgisi çekildi, CNN'lere kadar çıkıldı, ama şerefsiz milletvekilinin biri dünyanın en yalan dolu, saçma bahaneleri ile ilgili fabrikayı korumaya çalışmıştı. İktidar yalakası şerefsizlerin beş para etmez çet raporları yüzünden kaç habitat yerle bir edildi haberin var mı senin? 

Evet aynen söylüyorum; bu ülkeden bir bok olmaz.

Para ve siyasi güç her şeyi tersine çeviriyor. Sağdan soldan duyma değil direk gördüğüm iki durumu anlatayım. Yaşadığım yerdeki Aksu Çayı'na fabrika atıklarının dökülmesi, bir diğeri de daha önce de bulunduğum yerde Eğirdir Gölü'ne dökülen kanalizasyon sularını gözlerimle görmüştüm. Evet şikayet ediliyor fakat para ve siyasi güç devreye girdiğinde bizler gibi cılız insanlar gördüğümüz, şikayet ettiğimiz ve nihayetinde sövdüğümüzle kalıyoruz. Hala Aksu Çayı simsiyah akıyor, abartı değil bildiğin simsiyah zift gibi amk. Çayın kenarında otlayan hayvanlar da gelip o sudan içiyor.

Daha geçenlerde haberlere de çıkan bir başka olay da Osmaniye'den. Kuş cennetinin nasıl katledildiğinin görüntüleri var.

http://webtv.radikal.com.tr/Turkiye/2680/kus-cenneti-cop-cenneti-oldu.aspx

Konu biraz yön değiştirdi gibi görünebilir ama aynı bokun laciverti aslında bunlar. Duyarsızlık, açgözlülük ve gücün el birliğiyle doğayı ve doğal hayatı skmesi.

Hatta konu ile ilgili ülkemizin bir iki bilimadamından birisi olan Ali Demirsoy'un yorumu http://www.odatv.com/n.php?n=bu-rapor-degil-maskaraliktir-1101121200

Baba tarafından Aksu'luyum bende. Yine Antalya - Isparta civarlarında mermer ocaklarının heder ettiği akbabalarla ilgili rapor sunduk, milletvekilinin "biz mermer ocaklarının öldürdüğü akbaba görmedik" demesine ne diyorsun? :D

Bunu söylerken yanında bir de şakşakçısı varsa olay tamamdır.

Mvekili: Biz mermer ocaklarının öldürdüğü akbaba görmedik. Siz gördünüz mü?

Şakşakçı: Hayır sayın milletvekilim vallaha biz de görmedik.

Te Allahım lan güler misin ağlar mısın? Söze bak amk. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    sivil bunu yazdı

senin hakaretin batmıyorda benim argo konuşmam mı batıyor çok kültürlü kişi

ilk mesajımı bir daha oku gel bakayım ne anlayacaksın. ben zaten senin gibi konuşmaya utanırım, konuşmam diyorum.

ayrıca çok güzel laf ebeliği yapmışsın tebrik ederim, o zaman biraz daha cahilce konuşayım ben müsadenle.

çokda sikimdeydin. hadi selametle

İlk postumda, yobaz zihniyeti ve cahil dışında herhangi bir kişiliğine hakaret olarak algılayabileeğin kelime varsa buyur.

Amcık, götünü yırtmak, çokta sikimdeydin nerede; cahil nerede.

Öte yandan belliki cahil kelimesinin anlamınıda bilmiyorsun. E buda bi cahillik. Dur hemen gidereyim ;

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts

Cahil : "Belli bir konuda yeterli bilgisi olmayan"

Beylikdüzü, avrupadan daha yeşil tarzı bir laf ettiğin için ; gerekli haritalarda bu konuda bilgin olmadığını yani cahil olduğunu ispatladım.

"Bu ülkeyi karalamayı bırakın"

lafını başbakanda kullanıyor, onun ayakçıları yobazlarda. Ülke günlük gülistanlık gibi aksettirmeye çalışıyorlar. Bu yüzden yobaz zihniyeti dedim. Yine aynı linkteki (TDK yani Türk Dil Kurumu Sözlüğü) kutucuktan arama yapabilirsin ;

zihniyet : Anlayış.

---

Gördüğün gibi herhangi bir hakaret yoktur. Senin yolladığın mesjaların aksine ! 

Şimdi, millete hesap sormanın dışında katıldığın gönüllük projelerini dahi yazmayıpda ; sorduğun sorunun cevabını verdiğimde , 'ben senin gibi konuşmaya utanırım, konuşamam' sözcüğünden de birşeylerin parçası olmadığını anlıyorum.

-----

Neyse daha bunun 3 katı yazı sırf kendimle ilgili yazım ama sildim.

Hem konuyu dağıtmayalım, hemde senin gerçek amacın ne yaptığımı öğrenmek değil. 

Eğer hakaret ettiğimi düşünüyorsan buyur : destek@tahribat.com 'a mail at. Gerekeni yaparlar. He ben kuralları bildiğim ve senin bana olan bariz hakaretlerin karşısında dahi mail atmayacağım. Sıkıntı değil.

Yanlışını anladığını düşünüyorum.

mail at veya atma umrumda değilsin.  ben gerekli herşeyi yazdım ama sen demekki anlayamamışsın. açıklayıcı birşekilde tekrarlayayım

1- yeşillik alandan kastım insanların ortak kullanım alanları park ve bahçelerdi. 3. yazışım ve sen hala bunu anlayamadın. ormandan bahsetmedim, yani orman yok. unut ormanı. çam ağacı dedin dersen oralarda park amaçlı yapılmış şeyler.insanlar orada oturuyor-spor yapıyor vs.. tamam mı? yani o haritaların bir anlamı yok. yani sen hiçbirşeyi ispatlamadın ve hala yanılgıdasın.

2- gönüllülük projelerimi yazmamın bir anlamı yok. burada sidik yarıştırmıyoruz en azından ben yarıştırmıcam.(düzelt bunuda tamam mı yarıştırmayacağım olacak ya) neden? çünkü konumuz bu değil. benim demek istediğim çok basit. ben hiç birşey yapmadığım bir konuda konuşmam çünkü dediğim gibi hiç birşey yapmamışım. burdan yeşil alan konusunda yeteri kadar şey yapmadığımı çıkarabilirsin.

3- tdk'dan kelime araştırman çok gülünç bir durum

4- kelime ve yazım hatalarıyla dolu yazım gene iyisin hadi. güzel bir araştırma yap bakalım

5- seninle ve laf ebeliklerinle daha fazla uğraşmıcam. son mesajım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    LizardKing bunu yazdı

çünkü bizim milletimiz değer bilmez, çünkü bizim milletimiz ucuza satacağına denize döker balığı.

Ya bizim millet zaten gerzek burasi su goturmez de, temel bilimlere deger vermeyen bir hukumetimiz var. Temel bilimlere dusmanligina devam etsin. Kapatsin butun biyoloji bolumlerini. Bak gor 50 seneye bu ulke daha ne hallere dusuyor.

Temel bilimlere yatirim yapmayan ulkenin uzun vadede sonu her zaman en adi yer olacaktir.

zaten kapatılıyorlar yavaş yavaş. bu sene baya bi yerde kapatıldı, önümüzdeki yıl da geri kalanın büyük bi kısmı kapatılacak. ki ztn mezun olsanda hiç bi işe yaramayan bi bölüm haline getirdiler ama bunun acısı ileride cıkacak

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Balık yemeyide severim. Ülkemizde bitmesin balıklarımız. Yetkililer neredeler yetkilileri göreve çağırıyorum..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Balık yemeyide severim. Ülkemizde bitmesin balıklarımız. Yetkililer neredeler yetkilileri göreve çağırıyorum..

Kaptan pilotunuz Konuşuyor ben geldim(:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Burasıda Kiev

s

s

s

Biraz yeşillik görün :D

Edit:Bütün Ukraynayı bilmiyorum ama Kievi baz alarak bakarsak Ukraynanın senin gösterdiğin haritada daha yeşil olması lazım.Çünkü burası en gelişmiş ve metropolleşmiş şehri Ukraynanın.

u235 tarafından 08/Şub/13 17:24 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Ssativa bunu yazdı

türkiyede balıkçılığın bitişi.yazdığı mesajları editlemeden gönderemeyen kardeşimiz resim koymuş hadi hayran olalım:D:D:D

harbiden her mesajımı editliyorum alışkanlık oldu :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Türkiye de balıkçılığın bitişini değil, Türkiyede balığın bol olup, insanların israfçılığını anlatiyor bu yazı... Herşeyde kendi ülkenizin ismini karalamaya gebesiniz sanki amk.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı

Türkiye de balıkçılığın bitişini değil, Türkiyede balığın bol olup, insanların israfçılığını anlatiyor bu yazı... Herşeyde kendi ülkenizin ismini karalamaya gebesiniz sanki amk.

Yanlis anlamissin sen

Toplam Hit: 6391 Toplam Mesaj: 40