Turkiye"Nin İlk Hacker(!) İ Lamer Sahin CNN Turk Canli Yayinda !
-
a.k adamın bilgisayar tanımına bagggg "bilgisayara soru sorarsın cevap verir" :-D huahauhauha
anlaşıldı amk. bu herifi televizyon maymunu edicekler başımıza
-
Herifi çekemiyonuz akm.. TRnin ilk hacker ünvanını alsaydınız sizinde götünüz kalkardı :D
Adamın bu kadar gaza gelmesinin ve artistik tavır sergilemesinin baş sebebi, hatun taş gibi olması tabiki insan o kadar gaza gelir :D
-
ulan havaya bak a.q çok tembelmişde yapacağı şeyleri yapamazmış bunu yapan program yaparmış
-
Bu adamda Osmanlı Bankasımı neyin sistemlerine girdi diye hacker oldu günümüzde belki 10 kişi sürekli bankaların sitelerinden kredi kartlarını bunun yaptığı gibi çekiyor veya girip uyarıyor ama bunun gibi gidipte hacker sıfatıyla televizyonlara çıkmıyor anlamadım bu işi çok saçma ve gereksiz :) ayrıca arkadaşın dediği gibi program yaparmış öyle diyoya lamer şahin :D zaten program herşeyi yapıyor msnini yazıyosun patlat a basıyosun msni patlatıyo dimi :| siteyi yazıyosun program arıyo siteye index atıyo dimi böle :| adamlar program program deyipte sanki dünyada tek o sahip olduğu bu özellikler varmış gibi lamerlerin türemesine insanların sistemi öğrenmekten çok bunun gibi program aramasından lamerlikte ilerlediler hayret ben bu program meselesini anlamadım zaten herkes kafadan bişey uyduruyor !
-
kim lan bu denyo D: ilk defa duyuyom derdi ney acaba
-
yeter amk yeter yaşım 29 uzun zamandır security ile uğraşıyorum yanlış anlamayın ceh sertifikamı tam 2 sene önce aldım bir çok şey yaptım kimseyle paylaşmadım buradada daha öncedende söylediğim gibi gerçek anlamda çok hacker var böyle bir o.ç çıkıpta kendisine nasıl hacker diyo anlamıyorum zoruma gidiyo arkadaşlar böle medyanın taaa amk
-
harbi bi gıcıklık var adamda amq
-
adı bilinen hacker iyi hackerdır,,,adı bilinmeyen hacker gerçek hackerdır..
şimdi adam tvye çıktı diye lamer ettiniz koydunuz adamı yaw.. :) . bence lamer kelimesini anlamsız yerlerde kullanıyoruz şu dakikalar..
belki şu an içimizde ve 10 mesajı olan bi insan üyede hacker olabilir.. illa 10 mesajı var sitelerde modluk yapmıyor diye herhangi bir adamı lamer damgasıylamı suçluyalım..
yapmayın allasen
-
mobydick64 bunu yazdı:
-----------------------------adı bilinen hacker iyi hackerdır,,,adı bilinmeyen hacker gerçek hackerdır..
şimdi adam tvye çıktı diye lamer ettiniz koydunuz adamı yaw.. :) . bence lamer kelimesini anlamsız yerlerde kullanıyoruz şu dakikalar..
belki şu an içimizde ve 10 mesajı olan bi insan üyede hacker olabilir.. illa 10 mesajı var sitelerde modluk yapmıyor diye herhangi bir adamı lamer damgasıylamı suçluyalım..
yapmayın allasen
-----------------------------CC çalmak la hacker mı olunuyor ?
Git İngilizce öğren, sonra gir google.com a hacker ol.
Yada bir banka sistemine girmekmiş.
Peah.
Mal bir arkadaş bul içerden, sonra gir sisteme.
Sanki 2048 lik crypto kırmış da girmiş amk.
Eğer exploit yazan adamların sitelerini biraz takip edersen,
Herkese sokarsın.
Hacker havalarındaki adamlar da genelde böyle yapıyor.
Tek nokta: İngilizce bilmek lazım.
Yada programlama dillerine hakim olmak lazım.
Gir milw0rm.com a...
Ordan exploit yazarlarına bak.
Onları not et. ( Daha kolay olsun dı ye Opera kullan hatta.
F4 e basarsan yanda menu acılır. Orda da not kısmı var. )Google da ara. ( Opera ile "g xxx" seklinde direk arayabılırsın )
Uye ol oralara.
Zaten milw0rm.com a ulaşmadan 2 gun önce orda public oluyor.
Megasecurity, securityfocus vs... Sitelerine ulaşması 3 - 4 gün,
Bazen 1 haftayı buluyor.
Patch fln yazmak derken,
10 - 15 gün açık yerinde duruyor.
Git sok sonra adamlara.
Bu mu abicim hackerlık ?
-
@Musket
aynen dediğin gibi ingilizce bilmek lazım. çünkü adamlar manyak bilgiler veriyolar. bu bilgilerin de bizim heyk sitelerine gelmesi 8 ay - 1 sene falan sürer diye düşünüyorum. özellikle şuan offline bi site var. adam resmen botnet anlatan site yapmıştı amk. mpack versiyonları ve bi dünya modifiye edilmiş source yayınlıyodu.