Turkiye"Nin İlk Hacker(!) İ Lamer Sahin CNN Turk Canli Yayinda !
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------@Musket
aynen dediğin gibi ingilizce bilmek lazım. çünkü adamlar manyak bilgiler veriyolar. bu bilgilerin de bizim heyk sitelerine gelmesi 8 ay - 1 sene falan sürer diye düşünüyorum. özellikle şuan offline bi site var. adam resmen botnet anlatan site yapmıştı amk. mpack versiyonları ve bi dünya modifiye edilmiş source yayınlıyodu.
-----------------------------Ben mesela su anda HackersCenter da ki makaleleri okuyorum.
Abi adamlar işsiz güçsüz.
Tr gibi değil orda geçinmek daha kolay.
-
o diil de pijamalı hekır a honda s 2000 aldıracak kadar para kazandıran zihniyeti sikeyim :D
-
sarışın hatunda pek bi güzel konuşuyo
-
:) ya bilmiyorum belki siteden banlicaklar belkide agir bi elestiri alabilirim. fakat bu adam www.superonline.com u hack eden, ve telefonda superonline avukatlariyla konusma yaptiktan sonra siteyi superonline a geri veren. zamaninda sizler gibi ona buna laf atmayan. irc. de sessiz sakin durup bi anda parlayan, sozluk.sourtimes.org u kendi uzerine geciren, bir kac bankanin aciklarini bulan ve bu buldugu aciklarla bankaya sizip bakinip cikan bi adam :) siz simdi lamer diyorsunuzda bu adamin yaptigi seyleri kaciniz yapti arkadas ? php asp aciklariyla site hack ettiniz. hanginiz superonline a girebildi ? :) ayip ayip. adam birseyler yapmis ve bunlari yaptiginda 56K modemlere millet tapiyordu :) adsl isdn falan yoktu :) yigidi oldurun hakkini yemeyin tamam biraz salak konusmustur biraz eziktir ama uzerinede bu kadar gitmeyin.
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hele bi hacker demesi war harbi çok sexy =)
-
ibosoft bunu yazdı:
eft yav$akımsal konu$uo birazda :P -
hacker derken o aldığı şekil yokmu habire orayı tekrarlatıyom :D
-
bu kendinimi anlatıyor hekırlıgımı anlatıyor.piyasaya çıkmanın bi anlamı yok.gerçek hekır superman gıbıdır ıkı kısılıgı vardır.
la superman nerden çıktı
-
Freak bunu yazdı:
:) ya bilmiyorum belki siteden banlicaklar belkide agir bi elestiri alabilirim. fakat bu adam www.superonline.com u hack eden, ve telefonda superonline avukatlariyla konusma yaptiktan sonra siteyi superonline a geri veren. zamaninda sizler gibi ona buna laf atmayan. irc. de sessiz sakin durup bi anda parlayan, sozluk.sourtimes.org u kendi uzerine geciren, bir kac bankanin aciklarini bulan ve bu buldugu aciklarla bankaya sizip bakinip cikan bi adam :) siz simdi lamer diyorsunuzda bu adamin yaptigi seyleri kaciniz yapti arkadas ? php asp aciklariyla site hack ettiniz. hanginiz superonline a girebildi ? :) ayip ayip. adam birseyler yapmis ve bunlari yaptiginda 56K modemlere millet tapiyordu :) adsl isdn falan yoktu :) yigidi oldurun hakkini yemeyin tamam biraz salak konusmustur biraz eziktir ama uzerinede bu kadar gitmeyin.
-----------------------------kendi kendini banlarmısın!!!
aksi taktirde sana uzaktan bir cisim yaklaşacak haberin olsun...
-
Freak bunu yazdı:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tamer+%FEahinHojam senin mantığına göre fax makinası kullanabilen herkez hackerdır :)