Turkiye"Nin İlk Hacker(!) İ Lamer Sahin CNN Turk Canli Yayinda !
-
s..ben böyule işi ha holyone sende bir seyler yap..cık artık bir cnn yada ntv baktın oda olmadı e2 bu kanala hastayım cünkü:) cidden saka maka bir yana biz olayları cok büyütüyoruz ..diger arkadaslarında dedigi gibi iyi isen seni tanırlar profesyonel isen seni kimse tanımaz..bu salak yaptıgı seyleri bam bam anlatıyor ..s.... devletide buna bir sey yapmıyor ne kadar sacma ya benim sitemi hackledigini anlatacak bu adamı s.... lan ben
-
fax makinası kullanan herhes heykırdır
süper cvp şeyh iyi cvp verdin ağzına sağlık
-
Freak simdi sen Akbank'in sitesini deface etsen ,Akbankin banka sistemine mi girmis oluyorsun :)
-
demekki insanlarda yakalanan büyük oluyor!!!!
Halbuki balıklarda bu böyle değildir yakalanmayan balık büyük olur :)
içimde kalacak bir kaç günlük ban alabilirim sana küfür etmekten ama içimde kalacağına banlanayım bunca yıldan sonra :D
senin be ta a.q göt beyinli :D eheheuheuhe cok zevkliydi :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Freak simdi sen Akbank'in sitesini deface etsen ,Akbankin banka sistemine mi girmis oluyorsun :)
-----------------------------
ynen katılıyorum adamlar ufak bi deface yapsa tamam a.q bütün sistemi heykledim falan diyorlar hey allam ya -
La bu davsı kim icat etti var ya; Allah'ını seven iss çekiyo sonra hacker oldum diyo... La ben bile bu ibineden daha heykırım hea :D
-
Klavyesi, mouse olan hcker oluooo ohh..ozmn bend heykırımm oley..:d
-
Hayır la haykır benim.
-
benim gozumde kendisi tarihte bir sistemin i$leyi$ini alan adi yonetici firmasina fax cekerek ve servis saglayicisina email atarak bozmaya cali$an ilk sosyolog hacker'dir. bu teknik ilerletilerek web admini doverek, servis saglayicinin topuguna sikarak da bir siteyi hack etmek mumkun olabilir.