Turkiye"Nin İlk Hacker(!) İ Lamer Sahin CNN Turk Canli Yayinda !
-
ewet bende izledim çok yalak bir tip.sanki adam dünyadaki bütün hesaplara girmiş falan :) çok uçuk uçuk konuştu yani.götü kalkmış götü
-
ArkiYaN bunu yazdı:
-----------------------------
burdada var http://www.youtube.com/watch?v=g5NaYlVAKmg öldüm gülmekten
-----------------------------ya hoca sen bide commentleri okusuna afnasfklnsafklas XD
-
Bundan Olsa Olsa Lamer Şahin olur :)))
-
ahahah ekşi sözlüktekileri okudum :) resmen adamla daşşak geçmişler :D
"helal olsun adama türkiyenin ilk hackerı millete mail forward'ı öğretmiş" :)
-
adsl geldi mertlik bozuldu a.k
-
BarettamazZ bunu yazdı:
-----------------------------Freak bunu yazdı:
:) ya bilmiyorum belki siteden banlicaklar belkide agir bi elestiri alabilirim. fakat bu adam www.superonline.com u hack eden, ve telefonda superonline avukatlariyla konusma yaptiktan sonra siteyi superonline a geri veren. zamaninda sizler gibi ona buna laf atmayan. irc. de sessiz sakin durup bi anda parlayan, sozluk.sourtimes.org u kendi uzerine geciren, bir kac bankanin aciklarini bulan ve bu buldugu aciklarla bankaya sizip bakinip cikan bi adam :) siz simdi lamer diyorsunuzda bu adamin yaptigi seyleri kaciniz yapti arkadas ? php asp aciklariyla site hack ettiniz. hanginiz superonline a girebildi ? :) ayip ayip. adam birseyler yapmis ve bunlari yaptiginda 56K modemlere millet tapiyordu :) adsl isdn falan yoktu :) yigidi oldurun hakkini yemeyin tamam biraz salak konusmustur biraz eziktir ama uzerinede bu kadar gitmeyin.
-----------------------------kendi kendini banlarmısın!!!
aksi taktirde sana uzaktan bir cisim yaklaşacak haberin olsun...
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Freak bunu yazdı:
:) ya bilmiyorum belki siteden banlicaklar belkide agir bi elestiri alabilirim. fakat bu adam www.superonline.com u hack eden, ve telefonda superonline avukatlariyla konusma yaptiktan sonra siteyi superonline a geri veren. zamaninda sizler gibi ona buna laf atmayan. irc. de sessiz sakin durup bi anda parlayan, sozluk.sourtimes.org u kendi uzerine geciren, bir kac bankanin aciklarini bulan ve bu buldugu aciklarla bankaya sizip bakinip cikan bi adam :) siz simdi lamer diyorsunuzda bu adamin yaptigi seyleri kaciniz yapti arkadas ? php asp aciklariyla site hack ettiniz. hanginiz superonline a girebildi ? :) ayip ayip. adam birseyler yapmis ve bunlari yaptiginda 56K modemlere millet tapiyordu :) adsl isdn falan yoktu :) yigidi oldurun hakkini yemeyin tamam biraz salak konusmustur biraz eziktir ama uzerinede bu kadar gitmeyin.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tamer+%FEahinHojam senin mantığına göre fax makinası kullanabilen herkez hackerdır :)
ComputerWolf bunu yazdı:
Freak simdi sen Akbank'in sitesini deface etsen ,Akbankin banka sistemine mi girmis oluyorsun :)
bi anda cevap vereyim :)oncelikle su kendi kendimi banlamami soyleyen sahisa cevap vereyim. bak sitede bir suru yonetici var. bunlardan birisi bana uyari mesaj i yada ban atmamis sana ne oluyorda kendi kendini banla gibisinden bir cewap verme girisimine giriyorsun ? ayip :)
holyone evet dogru dedin her fax kullanmayi bilen hacker olsaydi buyuk ihtimal tamer sahin yerine tv de babam olurdu o yayinda. ben cok buyuk hacker demiyorum. oda yapti birseyler oda cabaladi sarf etti ve sonunda bu yere geldi. buyuklugu kucuklugu tartisilir bi konu ama sonucta birseylere bir yerlere imza atti bu adam HACKER TAMER SAHIN diye. :)
computerwolf. usta tamam deface etmistir eywallah ben tamer i savunmuyorumda biraz fazla gidilmedimi adamin ustune ?