folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Türkler Neden Ingilizceyi Kolay Ögrenemiyor?

Türkler Neden Ingilizceyi Kolay Ögrenemiyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı
    micropin bunu yazdı

Gramer bilmeden öğrenilen İngilizce ile bir yere kadar gidersiniz, sonra bir Üst Sınıfa dahil olmak istersiniz, duvara toslarsınız. Kompleks konuşmaları, yazıları, bilimsel, teknik makaleleri anlamak için ,gramer bilmek şarttır. Anadili Türkçe olan biri için, İngilizce'yi iyi öğrenebilmek de Türkçe'yi iyi bilmekten geçer. Yani Türkçe Dil Bilgisini bilmeyen bu arkadaş İngilizceyi ancak Tarzanca seviyesinde öğrenebilir.

Tabi bu seviye günlük konuşmalar, alışverişler vs. basit konularda anlaşmak için yeterli olacaktır. Anladığım kadarıyla bizim Devlet okullarda verdiği Eğitimle; ya konuşacaksanız doğru düzgün konuşun, düzgünce öğrenip konuşamıyorsanız da Hiç Konuşmayın, demek istiyor.

^^^D`  şey diyesim geldi,@KorKarabatak gibi; Şşşşş..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Hişşş 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

3 yaşıma kadar türkçeyi konuşamamışım ben

ilkokul 3. sınıfa kadar heceleyerek okuduğumu hatırlıyorum

lan ben türkçe'yi kolay öğrenememişim birde ingilizce öğrenmeye çalışıyorum :|

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

Hişşş. 

^^D`

vaz'caydım. senin Sinir Hücrelerinden veya onların bulunduğu ortamın sıvısından, birer örnek alıp, besi ortamında hızla yetiştirip, klon'layıp ; ülkenin Her basamak okulu'na, müdüriyetine, sınıfına, lab'ına, nöbetçi öğretmenligine, spor salonuna kadar, recâ'yla dikmek lâzım. Hihi'hişşşşş, ^^D`

( Aklıma, ShowTV'de yayında olan GüldürGüldür' programındaki bir skeç'de, sürekli leblebi yiyen bi karakter geldi. ^^^D`; " n'abıcan yâ, Otur evinde." cümlesi de. bu da ; evde kal, güvende kal; spot'u gibi oldu. )

bu arada, bu (#)diyez işareti, niye bu kadar âtıl, yahu?  (#,@&¿*.++!). 

RitmFarbRacourci tarafından 23/May/20 15:31 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 7705 Toplam Mesaj: 45
dil bilgisi yabanci dil türkce