folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!

Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

sk8er ustad bu asagida verecegim link icerisindeki perfekt xp cd sini bizim www.turknovaya.com'a ayni adla yuklememiz mumkun mu.. :?

link budur ustad : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=62953

dur ben bide pm cekeyim... 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mertcem47
    mertcem47's avatar
    Erkek
    hocam bende siteye yeni üye oldum bizede br kıyak yaparsın artık "mertcem47" tahribat aracılığıyla güzel site olmuş eski torrent sitelerinden vazgeçebilirim yani...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ya mininova gibim bi torrent sitesi olsa veya torrent siteleri birleşse :)

elin sitesindeki mantık üyelik gerekmez ratio gerekmez isteyen paylaşımını yapar bizdeki mantık yok vip power user yönetici torrent ekler diğerleri otlanır

neyse ratiom düşmesin die kendime göre formulumu buldum :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------

ya mininova gibim bi torrent sitesi olsa veya torrent siteleri birleşse :)

elin sitesindeki mantık üyelik gerekmez ratio gerekmez isteyen paylaşımını yapar bizdeki mantık yok vip power user yönetici torrent ekler diğerleri otlanır

neyse ratiom düşmesin die kendime göre formulumu buldum :D

-----------------------------

demi aslinda bole olabilir ama dosya buyukse nezamana kadar bekletilebilirki diskte ... sonucta baya yer kapliyorlar....

ama sole olabilir.. 4-5 arkadas standart adsl ile uploadlari acarak gunde 8 gb kadar veri transferi yapilabilri.. free steler uzerinden.. bole aanlamli olur.. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    empedans
    empedans's avatar
    Erkek
    Ben zaten üyeyim bensanırım sanırım referansız üye oldum  bonus ya da süpriz kaldıysa ben de isteyecektim. Kaldı mı?

Sigara öldürür diye okudum sigarayı bıraktım, Alkol öldürür diye okudum alkolü bıraktım, Sex öldürür diye okudum, Okumayı bıraktım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    empedans
    empedans's avatar
    Erkek
    bu arada kullanıcı adım empedans

Sigara öldürür diye okudum sigarayı bıraktım, Alkol öldürür diye okudum alkolü bıraktım, Sex öldürür diye okudum, Okumayı bıraktım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    hocam kaydolduk bakalım. nick Tarantula. ilginizi bekliyoruz. şimdiden tşk :)

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguk
    doguk's avatar
    Erkek
    doguk88 ben de üyeyim... (:

@KIEV
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

arkadaşlar kusura bakmayın siteyle ilgilenmekten tahribatı biraz boşladım şimdi gördüm mesajlarınızı

@mataramasuko 

hocam hangi torrentse bana pm at hallederim senin reseedden sonra sonuca ulaşamayınca direkt bana ulaşman daha mantıklı olurdu. Arada kaynıyor bazı torrentler.

Diğer arkadaşlar ilk 20 kişiye bonus verdik şimdi gelen arkadaşlara ise power user olunca sürprizlerim olacak. (büyük sitelere davetiye gibi ).

Başka her türlü sorununuzda turknova.com'un yöneticisiyim haberiniz olsun...

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

hocam şimdilik bi sorunuyom yok godfather box vardı işte inmeyince başka yerden indirdim

bu arada dublajda baba nın sesini kim konuşuyorsa boktan olmuş :) 

şimdilik upload yapıom sadece bi sorunum olursa direk sana pm atıcam :d

Toplam Hit: 29978 Toplam Mesaj: 112