Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!
-
sk8er ustad bu asagida verecegim link icerisindeki perfekt xp cd sini bizim www.turknovaya.com'a ayni adla yuklememiz mumkun mu.. :?
link budur ustad : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=62953
dur ben bide pm cekeyim...
-
hocam bende siteye yeni üye oldum bizede br kıyak yaparsın artık "mertcem47" tahribat aracılığıyla güzel site olmuş eski torrent sitelerinden vazgeçebilirim yani...
-
ya mininova gibim bi torrent sitesi olsa veya torrent siteleri birleşse :)
elin sitesindeki mantık üyelik gerekmez ratio gerekmez isteyen paylaşımını yapar bizdeki mantık yok vip power user yönetici torrent ekler diğerleri otlanır
neyse ratiom düşmesin die kendime göre formulumu buldum :D
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------ya mininova gibim bi torrent sitesi olsa veya torrent siteleri birleşse :)
elin sitesindeki mantık üyelik gerekmez ratio gerekmez isteyen paylaşımını yapar bizdeki mantık yok vip power user yönetici torrent ekler diğerleri otlanır
neyse ratiom düşmesin die kendime göre formulumu buldum :D
-----------------------------demi aslinda bole olabilir ama dosya buyukse nezamana kadar bekletilebilirki diskte ... sonucta baya yer kapliyorlar....
ama sole olabilir.. 4-5 arkadas standart adsl ile uploadlari acarak gunde 8 gb kadar veri transferi yapilabilri.. free steler uzerinden.. bole aanlamli olur..
-
Ben zaten üyeyim bensanırım sanırım referansız üye oldum bonus ya da süpriz kaldıysa ben de isteyecektim. Kaldı mı?
-
bu arada kullanıcı adım empedans
-
hocam kaydolduk bakalım. nick Tarantula. ilginizi bekliyoruz. şimdiden tşk :)
-
doguk88 ben de üyeyim... (:
-
arkadaşlar kusura bakmayın siteyle ilgilenmekten tahribatı biraz boşladım şimdi gördüm mesajlarınızı
@mataramasuko
hocam hangi torrentse bana pm at hallederim senin reseedden sonra sonuca ulaşamayınca direkt bana ulaşman daha mantıklı olurdu. Arada kaynıyor bazı torrentler.
Diğer arkadaşlar ilk 20 kişiye bonus verdik şimdi gelen arkadaşlara ise power user olunca sürprizlerim olacak. (büyük sitelere davetiye gibi ).
Başka her türlü sorununuzda turknova.com'un yöneticisiyim haberiniz olsun...
-
hocam şimdilik bi sorunuyom yok godfather box vardı işte inmeyince başka yerden indirdim
bu arada dublajda baba nın sesini kim konuşuyorsa boktan olmuş :)
şimdilik upload yapıom sadece bi sorunum olursa direk sana pm atıcam :d